Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inddragende og tillidsfuld skoleleder til Borgerskolen

Borgerskolen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
25-03-2020
Kontakt
Borgerskolen
Magdavænget 4
2630 Taastrup
Tlf
43352160
Kontakt
Flemming Ellingsen
Tlf
2015 9559
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79944267
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vores skoleleder gennem mange år går på pension. Så nu har du muligheden for at blive leder af en veldrevet og udviklingsorienteret skole, hvor vi har en høj grad af medinddragelse, medbestemmelse og en dygtig og dynamisk personalegruppe.

Hvis du ser det som et privilegie at give ideer liv og give ansvaret videre til dem, der brænder for det og finder det spændende at blive en del af en skole med stolte traditioner, så kom og vær med til at:

  • Definere Borgerskolen i relation til 21st century skills for både elever, forældre og personale
  • Videreudvikle det gode samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omgivende samfund
  • Fortsætte udvikling af gruppeordningen i samarbejde med relevante aktører
Empatisk og lyttende leder
Som skoleleder er du bevidst om vigtigheden af at være et kendt ansigt og du prioriterer samarbejdet med børn, forældre og lokalsamfundet højt. Du er bevidst om og dygtig til økonomisk styring og planlægning, og du er realistisk omkring, hvad personale og elever kan løfte af tiltag. Det vil være naturligt for dig at tage afsæt i alt det, der fungerer rigtigt godt på skolen og videreudvikle den eksisterende kultur

Du motiveres af at skabe resultater sammen med dit personale og brænder for at skabe verdens bedste skole ud fra tankerne i fremtidens skole som er udgangspunktet for vores måde at arbejde med skoleudvikling i Høje-Taastrup.

Åbne døre og tidlig tale
Det er vigtigt for dig at være nysgerrig på dine medmennesker, og du går konstruktivt ind i konflikter og håndterer dem på rette tid og sted. Du er lyttende og er en dygtig kommunikator både skriftligt og mundtlig.

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med skoleledelse, og til en evt. samtale vil vi bede dig om at fortælle om de succeser du har opnået som leder, og hvad du selv vurderer som betydningsfuldt i den forbindelse. Det er et krav, at du er lærer uddannet og har en lederuddannelse på min. diplomniveau.

Vi gør ikke bare det vi skal men det der skal til
På Borgerskolen skal alle lykkes gennem læring med ambition og fantasi. Vi er er en 3-sporet skole samt en gruppeordning og vi har ca. 800 elever og er 120 medarbejdere.

Du bliver leder af et velfungerende og ambitiøst lederteam, der udover dig består af 5 engagerede ledere, der med høj energi skubber udviklingen i den ønskede retning. Du bliver desuden en del af kommunens skoleledergruppe, hvor vi har en stærk kultur for at hjælpe hinanden.

Plads til alle og alles idéer både små og store
Som en del af vores skole vil du hurtigt opleve, at vores engagement, idérigdom og vores virkelyst skinner igennem i mange forskellige sammenhænge. Når du går rundt på skolen, mærker du, hvordan idéer har spiret og givet liv til store og små projekter. Stolthed, innovation og nytænkning er bare nogle af de pejlemærker vi arbejder efter. Vi er certificeret UNICEF rettighedsskole og har en skøn og stor sanse- og skolehave, en plantevæg, og snart et fablab på biblioteket.

Ansøgningsfrist den 29. marts 2020
Der vil skulle besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil af udvalgte kandidater inden anden samtale.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder, og du bedes derfor have min. 2 referencer med til eventuel anden ansættelsessamtale. Vi indhenter straffeattest og børneattest ved ansættelse. Ansættelsen er betinget af at disse er tilfredsstillende.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil høre mere eller vil aftale tid til et besøg på skolen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Lars Bælum Jensen eller centerchef for Institutions- og skolecentret Flemming Ellingsen på 2015 9559. Du kan læse mere om vores skole her.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Social- og sundhedsskolen STV, Thisted afd.

Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole

Aarhus Unicversitet
Virksomhedsinformation
Borgerskolen
Magdavænget 4
2630 Taastrup
Tlf
43352160
Kontaktperson
Flemming Ellingsen
Tlf
2015 9559
Adresse
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79944267
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed