Del
Gem annonce

Idrætslærer til Nordstjerneskolens sportstilbud

Nordstjerneskolen

Indrykket
05-08-2022
Kontakt
Nordstjerneskolen
Boagervej 26
3200 Helsinge
Tlf
72499250
Kontakt
Karen Rydkjær Kaas
Tlf
72499250
Boagervej 26
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83901697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Idræt

Er du idrætslærer og har du lyst til at arbejde med unge, der er ambitiøse omkring deres sport?


Vi søger en idrætslærer til Nordstjerneskolens sportstilbud, som er et tilbud for unge, der ønsker at forene træning, sportsudøvelse og skole.

Ud over idræt må du også gerne kunne undervise i et eller flere af følgende fag i udskolingen: matematik, dansk, naturfag, håndværk og design eller sprogfag.

Som lærer i sportstilbuddet vil du stå for morgentræning og undervisning i mentaltræning, kost og sundhed. Dette sker i samarbejde med din teammakker og trænere fra Gribskov Elite- og Talentudvikling. Du bliver mentor for en gruppe elever og giver dem støtte i at forene sport, skole og fritid.

Hvem er vi

På Nordstjerneskolen bliver du en del af et godt kollegialt fællesskab, hvor vi støtter og hjælper hinanden. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en skole, hvor relationen til vores børn og unge er i centrum.

Vores skole ligger centralt i Helsinge, i tæt forbindelse med idrætsfaciliteter og i skønne naturomgivelser. Samarbejdet med idrætsforeningerne og naturen omkring os er er en stor del af skolens liv. Vi har en vision om at blive certificeret idrætsskole, og vi håber, at du vil være med til at udvikle dette sammen med os.

Nordstjerneskolen er en nybygget skole med ca. 650 elever fra 0.-10. årgang. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tænkning og har fokus på udviklingen af inkluderende fællesskaber, hvor vi beriges af hinandens forskelligheder. Vi arbejder i klasse- og årgangsteams, og som nyansat får du tilknyttet en mentor, som hjælper dig ind i skolens fællesskab. I vores fællesskab har vi fokus på medarbejdertrivsel og på, at hverdagen er kendetegnet af vores værdier: Tillid, respekt, læring og mod.

Hvem er du

Det er vigtigt for os, at du er god til at danne relationer til børn og unge og er nysgerrig på, hvordan verden ser ud fra deres perspektiv. Du er uddannet lærer og vil gerne arbejde projektorienteret. Din undervisning er præget af høj faglighed, og du kan differentiere din undervisning så, at det enkelte barns behov bliver mødt.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte udskolingsleder Mads Donkin på telefon 72 49 92 77 eller skoleleder Karen Kaas på telefon 72 49 92 59. Du er også velkommen til at aftale et besøg på skolen.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside eller vores Facebookside: Nordstjerneskolen Gribskov.

På Facebook ligger der også en video om vores sportstalenttilbud – Nordstjerneskolens sportstalenttilbud

Løn- og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest torsdag den 25. august 2022 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 29. august 2022 om eftermiddagen.
 

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen 'Søg stillingen'.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Nordstjerneskolen
Boagervej 26
3200 Helsinge
Tlf
72499250
Kontaktperson
Karen Rydkjær Kaas
Tlf
72499250
Adresse
Boagervej 26
3200 Helsinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2022
Udløber
25-08-2022
Kviknummer
LJA-83901697
Jobtype
Fuldtid
Fag
Idræt
Beliggenhed
Gem annonce