Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Husum Skole søger fire nye lærere - måske er det dig, vi mangler!

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2020
Kontakt
Københavns Kommune
2100 København
Kontakt
Annette Samsøe Jensen
Tlf
38280768
Husum Skole
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2020
Udløber
25-05-2020
Kviknummer
LJA-80236642
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Håndværk og design, Matematik, Musik, Natur/teknologi, Tysk

Husum Skole er en skøn skole, og vi er samtidig en af Danmarks ældste aulaskoler! Husum Skole rummer knap 700 dejlige kanaljer og en masse dygtige lærere og pædagoger. Skolen er kendetegnet ved en god og tryg atmosfære at lære i. Vi har et godt og konstruktivt samarbejde med forældre og skolebestyrelse, samt en medarbejdergruppe der har et godt indbyrdes samarbejde og godt kollegialt fællesskab. Her tror vi på, at læring og trivsel er to sider af samme sag! Børn trives med at lære og med at se, at de mestrer nye færdigheder.

 

Husum Skole har et mangfoldigt elevgrundlag, og vi abonnerer på tanken om, at forskellighed er en styrke. Elevernes baggrunde er meget forskellige, for der er mange måder at være familie på, der er mange måder at bo på, og der er mange ting at tro på. Som lærer på Husum Skole tror du også på en inkluderende tilgang i samarbejdet med elever og forældre.

 

Da skolen vokser i elevtal, og vi samtidig siger farvel til et par lærere, har vi flere stillinger ledige. Vi skal bruge lærere, der kan undervise i flere af følgende fag: tysk, matematik, musik, håndværk/design, natur/teknologi og dansk. Vi mangler både i indskolingen (1.-5. årgang) og udskolingen (6.-9. årgang).

 

Alle stillinger er, som udgangspunkt, på fuld tid og tidsubegrænsede. Dog kan der være mulighed for nedsat tid, hvis man fx lige skal færdiguddanne sig.

 

Vi har godt gang i et udviklingsforløb i udskolingen med fokus- og feedbacksamtaler. I skoleåret 2020/21 påbegynder vi et udviklingsprojekt omkring co-teaching i indskolingen, og vi synes selv, at vi er kommet langt med de fleste elementer af læringsreformen.

Vi har en række faglige vejledere til at understøtte udviklingen på skolen generelt og i den daglige undervisning. Arbejdet med den sproglige dimension i alle fag og dele af livet fortsætter med at være et fokuspunkt, som vejlederne har blik for at hjælpe og understøtte kollegaer i at arbejde med.  

Vi arbejder med fleksibel planlægning af undervisningen og dermed fleksible skemaer. I indskolingen er den understøttende undervisning en del af den fagdelte undervisning, og det giver et ekstra sæt hænder til at sikre en anderledes skoledag.

 

Kom til åbent hus tirsdag den 19. maj kl. 15.30 og se og hør, om vi er noget for hinanden. Her har du mulighed for at se skolen, mærke hvad vi er for et sted og måske få svar på nogle af dine spørgsmål. Hvis vi er mange, inddeler vi os i mindre grupper.

 

Vi tilbyder

 

 

  • et udfordrende lærerjob med plads til humor og udvikling

 

  • en mulighed for at præge din hverdag i et godt teamsamarbejde

 

  • dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer

 

  • en masse dejlige børn og deres positive og engagerede forældre

 

  • fleksibel mødetid

 

 

Vi forventer, at du

 

 

  • er læreruddannet med linjefag/undervisningskompetence i flere af ovennævnte fag (eller er ved at være færdig med din læreruddannelse)

 

  • er vild med at undervise og kan lide at arbejde med børn, unge og deres forældre

 

  • ser mangfoldighed som en styrke og har lyst til at møde børnene, hvor de er med en anerkendende tilgang

 

  • er med på, at alt starter og slutter med et barn  

 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

 

Tiltrædelse 1. august 2020.

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Annette Samsøe Jensen eller souschef Trine Gjerløv på skolens telefon 3828 0768.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade uddannelsesbevis og CV.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 25. maj 2020
Ansøgning skal sendes igennem link.

Venlig hilsen
Københavns Kommune

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
2100 København
Kontaktperson
Annette Samsøe Jensen
Tlf
38280768
Adresse
Husum Skole
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2020
Udløber
25-05-2020
Kviknummer
LJA-80236642
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Håndværk og design, Matematik, Musik, Natur/teknologi, Tysk
Beliggenhed