Del
Gem annonce

Hundige Lille Skole søger to børnehaveklasseledere til vores 0. klasse

Hundige Lille Skole

Greve, Storkøbenhavn

Indrykket
23-12-2020
Kontakt
Lars Støchkel-Hinnum
Tlf
43974306
Hundige Bygade 10
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-12-2020
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81514671
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Klasselærer, Matematik, Øvrige Job

Hundige Lille Skole søger to børnehaveklasseledere til vores 0. klasse         

Vi søger to børnehaveklasseledere, der i fællesskab skal være nøglepersoner for nye børn og deres forældre, når de starter på Hundige Lille Skole i 0. klasse. I stillingerne indgår en delt klasselærerfunktion og et delt undervisnings- og læringsansvar. Ligeledes vil der være enkelte timer i SFOen.

På Hundige Lille Skole arbejder vi i en to-teams-struktur (yngste gruppe 0.-5. kl. og ældste gruppe 6.-9. kl.). Vi er optaget af at skabe faglig refleksion, det giver mulighed for at give hinanden professionel sparring og feedback, så børnenes perspektiver hele tiden vægtes og tages alvorligt.

Krav til begge børnehaveklasseledere/pædagoger er følgende:

  • Du har erfaring med klasserumsledelse og er faglig kompetent med den første begynderundervisning i dansk og matematik i børnehaveklassen - samt at du kan have øje for, hvorledes konteksten kan ændres, så der arbejdes for at skabe relevante deltagelsesmuligheder for alle, således at alle børn har mulighed for at indgå i denne og være en del af fællesskabet.
  • Du vægter relationsarbejdet højt. Vi behandler hinanden med værdighed og respekt og har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene.
  • Du evner at indgå i et forpligtende samarbejde med din kollega i 0. klasse, hvor I, i det læringsmæssige samarbejde, tager et kollektivt ansvar for børnenes læring, socialisering, dannelse og trivsel.
  • Du er ansvarlig, engageret, fleksibel og kan arbejde differentieret, kreativt og teoretisk med barnets læringsudvikling.

På hele skolen har vi tradition for at tage på årlige lejrskoler, ekskursioner, tværfaglig undervisning, udveksling og mange andre undervisningsaktiviteter, for at styrke den brede læring og for at styrke dannelsesperspektivet. Du skal udvise stort engagement til det, og således også kunne arbejde ud fra og efterleve skolens værdigrundlag.

Hundige Lille Skole er en velfunderet fri grundskole med maks. 24 elever i hver klasse (0.-9. kl.). Du vil blive en del af en særdeles aktiv og engageret lærergruppe, der vægter et positivt læringssyn og et tillidsfuldt forældresamarbejde. Skolen har gode fysiske rammer og en sund økonomi.

Ansættelse sker pr. 1. april 2021 i henhold til overenskomst for børnehaveklasseledere mellem Finansministeriet og LC. Der indhentes straffe- børneattest ved ansættelse.

Ansøgningen sendes til skoleleder på LSH@HUNDIGE-LS.DK

Ansøgningsfristen er fredag den 29. januar 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 torsdag den 11. februar 2021.

Vi opfordrer til, at interesserede ansøgere kontakter os med henblik på en rundvisning og dermed muligheden for at se ind i Hundige Lille Skoles unikke læringsmiljø (Grundet corona-situationen og skolenedlukningen er dette desværre ikke muligt pt.).

Oplysninger om skolen, herunder skolens værdigrundlag, kan læses på www.hundige-ls.dk

For spørgsmål ang. stillingen kan skoleleder Lars Støchkel-Hinnum kontaktes på tlf.: 43974305 eller viceskoleleder Zitta Østergaard Møldrup på tlf.: 43974306.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Kontaktperson
Lars Støchkel-Hinnum
Tlf
43974306
Adresse
Hundige Bygade 10
2670 Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-12-2020
Udløber
29-01-2021
Kviknummer
LJA-81514671
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Klasselærer, Matematik, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce