Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Humlehøj-Skolen søger ny skoleleder

Sønderborg Kommune, Børn, Uddannelse og Sundhed

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
19-10-2020
Kontakt
Sønderborg Kommune, Børn, Uddannelse og Sundhed
Jyllandsgade 36
6400 Sønderboerg
Tlf
88725266
Kontakt
Humlehøj Skolen Erling Andresen
Tlf
27905244
6400 Sønderboerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2020
Udløber
24-11-2020
Kviknummer
LJA-81286274
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Er du visionær og god til at gøre dine budskaber tydelige for folk omkring dig? Har du samtidig et mål om at skabe en skole, hvor alle kan trives og mærke, at de løfter sig uanset hvem de er? Så vil Humlehøj-Skolen være det helt rigtige sted at søge din nye lederstilling.

Mere håndgribeligt betyder dette, at du som leder kan begrunde, hvordan du:

 • Understøtter, at man som medarbejder arbejder med frihed under ansvar

 • Sikrer, at alle bliver mødt med en åben og fordomsfri tilgang

 • Opstiller mål, hvor man naturligt ønsker at gå med i at nå disse

 • Fastholder den røde tråd igennem hele skoleforløbet

 • Gør brug af de ressourcer, du som leder har til rådighed i dagligdagen

  Det er vigtigt, at du har et godt humør, er empatisk, understøtter den daglige drift, involverer dig i skolens aktiviteter/projekter og evner at se skolen i samspil med dets omgivelser og samarbejdspartnere.

  Hertil er det af betydning, at du har:

 • Læreruddannelsen og undervisningserfaring

 • Erfaring med folkeskolen

 • Erfaring med skoleledelse

 • Gerne erfaring med en flersprogede elever

  Som leder er du frontfigur, og det er dig, der på en synlig og håndgribelig måde repræsenterer skolen. Både i det lokale miljø og som talerør for skolen i det politiske system. Robusthed, vedholdenhed og naturlig udstråling vil derfor også være egenskaber, vi vil sætte højt i vores afdækning af vores kommende leder.

  Hvem er vi

  Humlehøj -Skolen er en af fem byskoler i Sønderborg.  Skolen er placeret i et område med både socialt boligbyggeri og parcelhuskvarter. Vi har gode fysiske rammer samt gode udenomsarealer og ligger sammen med Humlehøj Hallerne.

  Vi har i skoleåret 2020-21 311 elever og er 54 medarbejdere og en engageret skolebestyrelse, der arbejder aktivt for at understøtte vores målsætninger. Vi er modtageskole til overbygningen fra Ahlmann-Skolen.

  Vi har en elevprofil, hvor godt halvdelen af vores elever har anden etnisk baggrund end dansk. Eleverne dækker over en meget bred tilgang af kulturer fra mange nationaliteter og dermed også sproglige forskelligheder.  Vores personale er erfarent i forhold til arbejdet med flersprogede elever, og skolen opnår gode resultater, både hvad angår trivsel og karakterer. Endvidere kommer vores elever godt videre i uddannelsessystemet.

  I vores værdigrundlag, vægter vi særligt Sundhed og Bevægelse som bærende for vores kultur. Humlehøj-Skolen er en profilskole med fokus på sport og idræt i hele elevens skolegang. I overbygningen har vi sportsklasser, hvor elever fra hele kommunen kan udvikle deres talent inden for forskellige sportsgrene sideløbende med den almindelige undervisning. Dette foregår i samarbejde med forskellige idrætsklubber i byen.

  Som skole lægger vi stor vægt på at skabe anerkendende og tillidsfulde relationer, der går på tværs af elever, ansatte og forældre.

  Vi ser positivt på, at du besøger os for at se, hvem vi er og måske få uddybet, det vi gerne ser i vores kommende leder. Ønsker du at vide mere om vores værdier og arbejdsgrundlag for at skabe en styrket trivsel, vil dette kunne udleveres i forbindelse med dit besøg.

  Kontakt skolesekretær Helle Steensbeck Bennetsen på tlf. 88726399 eller mail hlst@sonderborg.dk  for aftale om besøg på skolen. Har du andre spørgsmål, der ikke direkte vedrører skolens daglige virke, er du velkommen til at kontakte skolechef Erling Andresen på mobil 27905244 eller e-mail eans@sonderborg.dk.

  1. samtalerunde vil blive afholdt 3. december 2020.

  2. samtalerunde vil blive afholdt 10. december 2020.

  Stillingen er med tiltræden 1. februar 2021.

  Ansættelse vil være i henhold til gældende overenskomst. 

  Ansøgningsfrist - 24. november 2020.

  Vi glæder os til at se dig.

   


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Sønderborg Kommune, Børn, Uddannelse og Sundhed
Jyllandsgade 36
6400 Sønderboerg
Tlf
88725266
Kontaktperson
Humlehøj Skolen Erling Andresen
Tlf
27905244
Adresse
6400 Sønderboerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2020
Udløber
24-11-2020
Kviknummer
LJA-81286274
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed