Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herlev Privatskole søger tysklærer til udskolingen

Herlev Privatskole

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
29-06-2021
Kontakt
Herlev Privatskole
Gl. Klausdalsbrovej 500
2730 Herlev
Tlf
4457 9494
Kontakt
Pernille Ulrich Jensen
Gl. Klausdalsbrovej 500
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2021
Udløber
01-09-2021
Kviknummer
LJA-82318220
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde
Tysk, Øvrige Job

Fastansættelse pr. 1. september 2021 eller snarest muligt derefter

  

Vi søger en dedikeret og didaktisk dygtig tyskunderviser til vores 7.-9. klasse, gerne med kombination af andre fag i grundskolen. Der er mulighed for fuld tid.

  

Herlev Privatskole er velrenommeret og kendetegnet ved et højt fagligt niveau med en skøn lærings- og undervisningsparat elevgruppe. Vi har nogle klare rammer, værdier og traditioner, som eleverne respekterer og trives i. Dette nævnes ofte af forældrene som grunden til, at de vælger Herlev Privatskole.

 

Vi har meget fokus på at danne det hele menneske. Morgensang, fællesskab og sammenhold er højt værdsat på skolen. Studieture samt besøg på diverse kulturinstitutioner er en fast del af årets gang, og der er også udlandsrejser indlagt i løbet af elevernes skoletid.

   

Hvem er du? Du er uddannet lærer/gymnasielærer eller har tilsvarende kompetencer i tysk, eventuelt med andre fag som bifag. Du er engageret, nysgerrig, kompetent og oplyst i dine fag, og du har lyst til at orientere og udvikle dig løbende. Du har et glimt i øjet og trives i kollegafællesskabet, men du har det også godt med at arbejde selvstændigt. Elevernes faglighed og trivsel er vigtig for dig, og du kerer dig om relationen mellem lærer og elev.   

  

På Herlev Privatskole får du adgang til mange fagmaterialer, engangsmaterialer og portaler med mere. Du kommer til at arbejde sammen med en synlig ledelse og dygtige, engagerede og glade kollegaer med god mulighed for indflydelse på egne rammer. Vi tror på frihed under ansvar, så ud over fast mødedag tirsdag eftermiddag planlægger du selv din forberedelsestid. 

 

Herlev Privatskole er en eftertragtet skole med ét spor, 240 dejlige elever, 30 medarbejdere og selvstændig SFO til og med 3. klasse.

  

Ansættelse sker i henhold til den gældende fællesoverenskomst indgået mellem Finansministeriet og LC.   

  

  

For yderligere oplysninger skriv til skoleleder Pernille Ulrich Jensen på pernilleulrichjensen@herlevprivatskole.dk, så vil vi kontakte dig.

 

 

Ansøgning stiles til Herlev Privatskole, Gl. Klausdalsbrovej 500, 2730 Herlev, pr. mail: kontor@herlevprivatskole.dk - og skal være skolen i hænde snarest muligt; dog senest 1/9-21. Samtaler afholdes løbende.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herlev Privatskole
Gl. Klausdalsbrovej 500
2730 Herlev
Tlf
4457 9494
Kontaktperson
Pernille Ulrich Jensen
Adresse
Gl. Klausdalsbrovej 500
2730 Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2021
Udløber
01-09-2021
Kviknummer
LJA-82318220
Jobtype
Fuldtid
Deltid
Fag
Tysk, Øvrige Job
Beliggenhed