Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Helsingung – en del af Helsingør rusmiddelcenter - søger lærer (30 timer) til Helsingungs Dagteam

Helsingør Rusmiddelcenter

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
14-10-2020
Kontakt
Helsingør Rusmiddelcenter
Kongevejen 4 B
3000 Helsingør
Tlf
49283356
Kontakt
Louise Banke Larsen
Tlf
49283356
Kongevejen 4 B
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
13-11-2020
Kviknummer
LJA-81271735
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Matematik

I Helsingung tilbyder vi rådgivning, vejledning og behandling til alle borgere i Helsingør Kommune (Fredensborg- Humlebæk) med alkohol- og stofmisbrug. Herudover ydes rådgivning til pårørende og centrale samarbejdspartnere. I Helsingør Rusmiddelcenter arbejder vi ud fra en systemisk anerkendende tilgang.

Vi er en del af Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte: CROS, som også tæller Botilbuddet Valhalla, Værestedet Klubben og støtte - kontaktordningen: SKP og Pensionatet i Hornbæk.

Helsingungs indsats skal hjælpe unge med at holde sig fri af eller reducere deres forbrug af rusmidler, dvs. både alkohol og euforiserende stoffer. Vi arbejder også med at øge familiernes mulighed for at have et velfungerende samliv, og øge den unges mulighed for at have et almindeligt liv med regelmæssig skolegang, arbejde, et socialt netværk og fritidsaktiviteter.

Helsingungs arbejdsform er inspireret af U-turn modellen, der har afsæt i de systemiske, narrative og løsningsfokuserede metoder. Det er et fundament vi både finder sympatisk og virkningsfuldt i mødet med de unge, og vi brænder for at udvikle og omsætte disse idéer i vores praksis.

Vi fokuserer på muligheder og foretrukne fortællinger frem for mangler og begrænsninger. Samarbejdspartnere, familier og andre inddrages i behandlingen og vores arbejde er afhængigt af et tæt samarbejde med andre aktører i kommunen. Vi arbejder på hele tiden at optimere indsatsen i forhold til de unge og anvender Feedback Informed Treatment (FIT) systematisk.

Brugerinvolvering og -indflydelse er en naturlig del af arbejdet, ligesom dokumentation og evaluering af behandlingsarbejdet. Ud over kontakten med de unge og deres familier, vil der også være kontakt til samarbejdspartnere og andre behandlingstilbud.

Vi har kontakt til op mod 180 unge om året, ca. 60 forældre og en masse relevante samarbejdspartnere. Vi har en ambition om at være blandt de bedste behandlingstilbud til unge under 25 år og vores succesrate ligger på mellem 50 og 60% af de unge, som enten stopper eller reducerer deres forbrug.

Dagteamet er dagbehandlingstilbuddet i Helsingung for unge som er udfordret af rusmidler. Det er et kombineret behandlings og alment skoletilbud hvor der er plads til syv unge. Dagteamet er primært for unge fra 14 til 18 år der ønsker at afslutte 9. klasse. Der er én lærer og én behandler tilknyttet Dagteamet. Formålet med dagteamet er enten at hjælpe de unge tilbage eller videre til et andet skoletilbud, eller føre dem til fp9 mens de går hos os.

Opgaverne:

 • Undervisning af unge i Dagteamet i dansk, engelsk og matematik
 • Samarbejde med behandleren som er tilknyttet Dagteamet
 • Hjælpe de unge til at få lysten til at gå i skole (igen) og give de unge troen på at skole også er for dem
 • Deltage i nogle af Dagteamets behandlingsaktiviteter
 • Føre elever til afgangsprøve
 • Samarbejde med distriktskolerne og andre skoler om den enkelte elev
 • Familie og netværksarbejde
 • Varetage ansvaret for alle skolerelaterede aktiviteter
 • Deltage i løsning af fællesopgaver i teamet

Det forventes at du:
 • Er læreruddannet og har erfaring med at undervise i dansk, engelsk og matematik
 • Evner at indgå i et konstruktivt samarbejde med de unge, deres forældre og samarbejdspartnere
 • Har kendskab til de systemiske og narrative metoder
 • Er fleksibel, selvstændig og ansvarlig i forhold til løsning af opgaverne
 • Er nysgerrig, fordomsfri, anerkendende og respekterende
 • Kan navigere i en til tider uforudsigelig hverdag og kan ændre dagsorden hvis situationen kræver det
 • Du deltager i supervision og anden faglig kompetenceudvikling
 • Har lyst til at indgå i et team af behandlere, hvor du er den eneste lærer

Du vil indgå i et team, som synes det er spændende at arbejde med unge, og er optaget af at skabe udvikling. Vi arbejder løbende på at blive de bedste i landet til at hjælpe unge med rusmiddelproblemer. I teamet er der højt til loftet. Du har stor mulighed for at få indflydelse og påvirke det daglige arbejde og udviklingen i huset.
Vi sætter pris på humor og god stemning. Fleksibilitet, forskellighed og anerkendelse er vigtige nøgleord i vores arbejde og samarbejde.

Vi holder til på Gl. Banegårdsvej 29 i Helsingør.
Vi har en række digitale platforme, vi benytter os af. Se for eksempel vores facebookside og instagramprofil og hjemmesiden www.helsingung.nu og www.croshelsingør.dk

Flere oplysninger
Såfremt du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Flemming W. Licht på 25313599 eller fli43@helsingor.dk koordinator Didda Larsen på 25313596 eller dla06@helsingor.dk

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomster indgået mellem KL og den relevante fagorganisation.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den søndag d. 1. november 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag d. 12. november. Der indhentes Offentlig straffeattest og Børneattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Helsingør Rusmiddelcenter
Kongevejen 4 B
3000 Helsingør
Tlf
49283356
Kontaktperson
Louise Banke Larsen
Tlf
49283356
Adresse
Kongevejen 4 B
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-10-2020
Udløber
13-11-2020
Kviknummer
LJA-81271735
Jobtype
Deltid
Fag
Dansk, Engelsk, Matematik
Beliggenhed