Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab og en ambitiøs kultur, så kom til Søndersøskolen i Furesø Kommune

Søndersøskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2021
Kontakt
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontakt
Kasper Stoholm
Tlf
72108900
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82631318
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Idræt, Matematik, Natur/teknologi, Svømning

På Søndersøskolen i Værløse søger vi en lærer fra den 1. november 2021 eller snarest derefter.

Vi søger en lærer til Børnemiljøet, som brænder for matematik. Hvis du også kan undervise i natur/teknologi, idræt og svømning er det helt optimalt.

Du skal søge stillingen, hvis du:

  • er uddannet lærer med et stort engagement og en tillidsvækkende faglighed i dine fag
  • vil arbejde i et årgangsteam med eget teamarbejdsrum og kontorarbejdspladser og ikke mindst de bedste kollegaer, du kan forestille dig
  • vil arbejde på en skole, hvor der er opbygget en høj grad af tillid imellem ledere og lærere
  • vil være med til at udvikle din undervisningspraksis sammen med andre dygtige lærere.


På Søndersøskolen er vi særligt optaget af teamsamarbejdet og skole-hjemsamarbejdet som løftestænger, der skal sikre elevernes fulde udbytte af deres skole. Vi vægter faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt, og vi er stolte af, at de børn, vi sender videre fra skolen, generelt klarer sig rigtigt godt. Vi er ligeledes optagede af at udvikle meningsfulde fællesskaber således, at alle vores børn og unge oplever sig som en bidragende del af de faglige og sociale fællesskaber.

Søndersøskolen i Furesø Kommune er kendetegnet ved motiverede børn og unge, en forældregruppe, der bakker godt op omkring skolen, og sidst men ikke mindst et rart, tillidsfuldt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer og en dygtig og ambitiøs personalegruppe. Du vil også opleve en ledelse, der aktivt tager del i din hverdag og udviser en høj grad af tillid.

Søndersøskolen ligger i dejlige grønne omgivelser. Vi har en lokal arbejdstidsaftale med fokus på tilgængelighed frem for tilstedeværelse, som sikrer fleksibilitet i arbejdet. Vi er også glade for at kunne tilbyde personlige arbejdspladser og computere til alle vores lærere. På Søndersøskolen er vi på vej til at blive en fuldt firesporet skole. Vi er ca. 850 elever og ca. 110 medarbejdere.

Har du brug for flere oplysninger? Så kontakt skoleleder Gitte Meinert på tlf. 7216 4995 eller Souschef og afdelingsleder for Børnemiljøet Kasper Stoholm på tlf. 7216 4191

Ansøgningsfristen er d. 24/9 - 2021. Ansættelsessamtaler finder sted d. 28/9. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid. Løn og ansættelse er efter gældende overenskomst.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontaktperson
Kasper Stoholm
Tlf
72108900
Adresse
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2021
Udløber
24-09-2021
Kviknummer
LJA-82631318
Jobtype
Fuldtid
Fag
Idræt, Matematik, Natur/teknologi, Svømning
Beliggenhed