Del
Gem annonce

Grundsfagslærer med udviklingsansvar søges til NEXT Ung

NEXT Uddannelse København

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2021
Kontakt
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Tlf
33880933
Kontakt
Kira C. Nielsen
Tlf
30529223
Vejlebrovej 65
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2021
Udløber
20-06-2021
Kviknummer
LJA-82215836
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. 

Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

 

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en lærer, der kan undervise i dansk og engelsk på grundforløb 1 samt have en funktion som lokal læringskonsulent med fokus på udvikling af vores forløb på NEXT Intro og brobygningsteam, 10.klasse og grundforløb 1.

 

Profil

Stillingen er nyoprettet og fordeler sig mellem undervisning på tværs af undervisningsforløb for vores yngste elever og tovholder på udviklingsopgaver. Personaleledelsen varetages af ledelsen for brobygning og grundforløb 1.

 

Dine opgaver vil blandt andet være, at

  • bidrage til at udvikle og kvalificere formålsbeskrivelser og læringsmål for alle fagpakker og forløb i området NEXT Rekruttering, hvor pædagogik, metode og didaktik spiller en stor rolle
  • agere som parringpartner dels i praksis for lærerne i afprøvning af nye forløb og dels for ledelsen i udvikling af nye tiltag
  • undervise i dansk og engelsk på grundforløb 1 i Ishøj
  • Implementere formåls- og strategibeslutninger i undervisningen på tværs af forløb.

Om dig

Det er vigtigt, at du har undervisningskompetence i dansk og engelsk og mindst 2 års relevant erhvervserfaring samt har lyst til at være tovholder på videreudviklingen af vores forløb. Du kender til folkeskoleverdenen og har et godt pædagogisk fundament. Du kan lide at arbejde med udskolingselever og studieafklaring.

 

Som lærer på NEXT møder du hele tiden nye elever, ligesom du også kommer til at afholde forløb på NEXT’ forskellige adresser. Du ser mødet med nye elever og den geografiske variation som en positiv mulighed i dit arbejde.

 

Da der skal udarbejdes detaljerede forløbsbeskrivelser til eksterne samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er god til og godt kan lide skriftlig formidling og er helt hjemmevandt på digitale platforme.

 

Om os

Undervisningsforløb for folkeskoleelever er en vigtig del af NEXT’ elevrekrutteringsindsats. I løbet af et skoleår har vi besøg af et stort antal klasser fra hele Københavnsområdet. NEXT Ung arbejder bredt med elevrekruttering. Vi har en bred samarbejdsflade til eksterne samarbejdspartnere og internt på tværs af NEXT. På grundforløbets første del afklarer vi elever, der kommer lige fra grundskolen. Vi er 55 ansatte lærere fordelt på 5 af NEXT’ adresser i Storkøbenhavn.

 

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte koordinator Yvonne Skov Grønlund på mobil tlf. 20622559, mail yvsg@nextkbh.dk eller uddannelsesleder Kira C. Nielsen på mobil tlf. 30529223 eller mail kcni@nextkbh.dk.

 

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid med 37 timer om ugen og er placeret i Ishøj. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår, herunder pensionsordning på 18 pct.

 

Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2021 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden ansøgningsfristen den 20. juni 2021. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

 

Om NEXT

NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

NEXT Uddannelse København

Del dette job

Virksomhedsinformation
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby
Tlf
33880933
Kontaktperson
Kira C. Nielsen
Tlf
30529223
Adresse
Vejlebrovej 65
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2021
Udløber
20-06-2021
Kviknummer
LJA-82215836
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk
Beliggenhed
Gem annonce