Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gør en forskel – bliv lærer på Rødovres Dagbehandlingsskole

Udviklingscenter Skiftesporet

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2022
Kontakt
Udviklingscenter Skiftesporet
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Tlf
3637 9480
Kontakt
Rune Quist
Tlf
3637 9480
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2022
Udløber
14-12-2022
Kviknummer
LJA-84251700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job, Specialpædagogik

Om jobbet

Er du optaget af at skabe læringsfællesskaber med plads til den enkelte? Har du lyst til være en del af en arbejdsplads med tid til fordybelse og et engageret hold af kolleger? Så er du måske netop den, vi søger.

 

Skiftesporet udvider med 20 pladser og vi søger derfor to lærere. I samarbejde med ledelse, psykologer, familiebehandlere, pædagoger og den øvrige lærergruppe skal I være med til at skabe det allerbedste tilbud for både børn og familier.

 

Skiftesporet er en dagbehandlingsskole, som har elever fra 0.-9.klasse med en normering på 1:2,5. Eleverne kan have forskellige faglige udgangspunkter, men alle har de brug for læringsfællesskaber, der kan tilpasses netop dem, hvor tiltroen til dem er i højsæde.

 

Som lærer på Skiftesporet bliver du en del af et velfungerende tværfagligt team, der sammen løfter opgaven. Du vil opleve selvstændighed dog uden, at du skal stå alene. Du vil blive tilknyttet afdelingen Strukturteamet med børn, der i særlig grad har brug for tryghed, forudsigelighed og særligt tilpassede rammer. Elevgruppen kan fx være ramt af autismespektrumforstyrelser og angst. Eleverne har brug for lærere med stærke relationskompetencer, som både kan lave læringsaktiviteter med udgangspunkt i elevernes interesser, og som på en tryg måde kan lære dem nyt.

Din profil

Skiftesporet ønsker lærere, som glædes over samværet med forskellige typer af skønne elever, som hver især har brug for forståelse, omsorg og en tryg og meningsfuld skoledag. Vi underviser i en bred række af fag, så som lærer skal man være åben overfor at undervise i forskellige typer af fag. Her får du den nødvendige sparring fra den øvrige lærergruppe og jeres fagleder.

 

Vi drømmer om at få nye kolleger, som

  • kan forholde sig fleksibelt og tilpasse læringsaktiviteter til den enkelte elev
  • har lyst til at indgå i tætte skole-hjem samarbejder
  • ser forældre som vigtige samarbejdsparter
  • er nysgerrige og tør lære nyt
  • har lyst til at indgå i sparring med kolleger
  • både kan holde rammen og sadle om, hvis nødvendigt
  • ser dokumentation som en naturlig del af arbejdet.

Derfor skal du vælge os

På Skiftesporet bliver du en del af en arbejdsplads præget af engagement, lydhørhed og fællesskab. Du har løbende adgang til sparring, supervision og kurser, du bliver en del af et udviklende miljø med kompetente kolleger.

 

Her er noget af det, dine måske kommende kollegaer siger om jobbet

Jeg har et virkelig givende arbejde med verdens bedste kolleger.

Rammerne er virkelige gode, og vi arbejder med en høj grad af tillid fra ledelsens side.

Jeg keder mig aldrig, og det er en fornøjelse at få lov at give eleverne en god og tryg skoledag.

Det er en arbejdsplads med højt til loftet og med blik for den enkelte medarbejders behov.

 

Skiftesporet hører under Social- og Sundhedsforvaltningens Børne- og Familieafdeling i Rødovre Kommune. I løbet af 2023 udvider Skiftesporet til i alt 68 pladser med plads til børn fra 0.-9.klasse. På Skiftesporet arbejder vi helhedsorienteret med blik på at skabe gode børne- skole- og familieliv. Målet er at skabe grobund for et meningsfuldt og selvforsørgende voksenliv.

 

Vores børnesyn er præget af, at vi ved, at alle børn gør det så godt, som de kan. Vi ved, at det er os, der skal være fleksible og drive skole på en måde, som børnene kan sige ja til.

 

Skiftesporet har rigtig gode undervisningsfaciliteter og adgang til et nærmiljø med gode udendørsfaciliteter. Vi har to 9 personers busser, og vi tager på lejrskole to gange årligt.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er to fuldtidsstillinger med start hurtigst muligt og senest 1. januar 2023.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder, Rune Quist, 30 76 95 45.

Arbejdssted: Udviklingscenter Skiftesporet, Rødovre Parkvej 403b.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 14. december 2022. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Udviklingscenter Skiftesporet
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Tlf
3637 9480
Kontaktperson
Rune Quist
Tlf
3637 9480
Adresse
Rødovre Parkvej 403B
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2022
Udløber
14-12-2022
Kviknummer
LJA-84251700
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job, Specialpædagogik
Beliggenhed