Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag Skoleleder til Funder-Kragelund Skole

Funder-Kragelund Skole

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
14-05-2019
Kontakt
Funder-Kragelund Skole
Funder Skolevej 3
8600 Silkeborg
Tlf
89 70 21 30
Kontakt
Kaj Grove
Tlf
+45 40 17 73 77
Funder Skolevej 3
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
09-06-2019
Kviknummer
LJA-73355879
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Genopslag Skoleleder til Funder-Kragelund Skole

 
Én skole på to matrikler   i et af vores skønne naturområder i Silkeborg Kommune
 
Funder-Kragelund Skole fik fælles ledelse og skolebestyrelse i 2011 og blev til én skole i 2017.  Vi har ca. 500 elever fordelt med 2 spor i afdeling Funder og 1 spor til og med 6. klasse i afdeling Kragelund. Vi er en ambitiøs og udviklingsorienteret personalegruppe, som består af lærere, pædagoger og andet pædagogisk personale samt en sekretær. Du bliver en del af et ledelsesteam, som består af dig som skoleleder og 4 pædagogiske ledere fordelt på afdelingerne på de to matrikler.
 
På Funder-Kragelund Skole ønsker vi, gennem en dannelses- og læringsproces, at udvikle livsduelige børn og unge, der er rustet til at tage ansvar i det samfund og den verden, de er en del af. Vi vil udvikle og understøtte den enkeltes lyst og evne til læring gennem forskellige lærende fællesskaber, der er båret af kreativitet, refleksivitet og nysgerrighed. Alle skal opleve sig som en aktiv del af skolens forpligtende fællesskab, hvor forskellighed ses som en ressource.
 
Vi arbejder kontinuerligt med at skabe en fælles kultur med plads til hver enkelt afdelings særkende og ressourcer.  Vi skal i gang med vores tredje år i implementeringen af aldersblandede børnegrupper i indskoling og mellemtrin (funderet på årgange, men samarbejde i blokke og projektdage). Ligeledes er vi optaget af at eksperimentere med andre undervisningsformer, herunder tværfaglige projektdage/uger, teknologiforståelse, fab.lab. og inspirerende læringsmiljøer.
I nærmeste fremtid skal du være med i en stor ombygningsproces, hvor du har rig mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens skole.
 
Vi forventer at du:
 • Har erfaring med skoleledelse og gerne med ledelse af ledere.
 • Formår at være leder på to matrikler og have lige stort fokus på alle afdelinger.
 • Er vant til at lede pædagogiske processer for en hel skole samt at sidde for bordenden med en lyttende og tillidsfuld tilgang og respekt for det fælles fundament, vi allerede har.
 • Er synlig som leder både over for børn, forældre, ansatte og lokalområdet
 • Har en anerkendende tilgang i mødet med elever, lærere og forældre
 • Holder dig velorienteret på pædagogiske og didaktiske områder.
 • Følger med i, hvad der sker lokalt, i offentligt regi og overordnet politisk.
 • Uddelegerer og viser interesse for andre og deres opgaver uden at overtage
 • Ser vigtigheden af det flerprofessionelle samarbejde mellem lærere, pædagoger og andre faggrupper og er bevidst om de forskellige faggruppers ressourcer og kompetencer i forhold til skolens virke.
 • Formår at guide og sætte retning ved at omsætte overordnede politiske beslutninger til vores daglige virke
 • Har lyst til at være i en byggeproces, da vi skal i gang med en stor ombygning i Funder, og er i gang med en i Kragelund.
 • Har styr på økonomien og ser den som et middel til at kvalificere pædagogikken
 
Endvidere tilbyder vi:
 • En skole der er beliggende tæt på naturen med mange Outdoor-muligheder. Begge afdelinger er omdrejningspunkt for lokalsamfundet i 4 landsbyer (Funder, Kragelund, Funder Kirkeby og Frederiksdal). Vi samarbejder med de lokale børnehaver, foreningslivet med halfaciliteter, og lokalrådet. Området er i stor vækst, så elevtallet er voksende.
 • En stor personalegruppe som er kendetegnende ved samarbejde, engagement og energi.
 • Et engageret ledelsesteam, som er optaget af at udvikle og løfte skolens opgaver i fællesskab og gennem medinddragende processer.
 
Ansøgning og kontakt:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Kaj Grove på tlf. 40 17 73 77 eller skolechef Huno Jensen på tlf. 29 64 19 55.
Du er også velkommen til at besøge skolen. Rundvisning kan du aftale med pædagogisk leder Sanne Begtrup-Hansen på tlf. 89702134 (Funder) eller pædagogisk leder Mette Thule Frank på tlf. 89704276 (Kragelund). Du kan også finde flere oplysninger på  skolens hjemmeside.
 
På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens strategiplan og ledelsesgrund, ledelsesgrundlag for skoleledelse samt job- og personprofil for skoleledere:  Bliv leder hos os
 
Løn:
Lønnen fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation. Stillingen er en tjenestemandsstilling med et lønniveau på ca. 623.000 kr.
 
Ansøgningsfrist: søndag 9. juni 2019
Første samtale afholdes mandag 17. juni. Kandidater, der går videre til anden samtale fredag 21. juni skal være indstillet på at gennemføre en Garuda Kompetenceprofil inden anden samtale.
 
Tiltrædelse: 
1. august 2019
 
Øvrige links:  
Principper for kvalitetsudvikling på skoleområdet
Lærings- og Trivselspolitik 2021
MindSet for inklusion på 0-18 års området
Lærings- og udviklingsmål i Silkeborg Kommunes skolevæsen
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på  Ansøg.  Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Funder-Kragelund Skole
Funder Skolevej 3
8600 Silkeborg
Tlf
89 70 21 30
Kontaktperson
Kaj Grove
Tlf
+45 40 17 73 77
Adresse
Funder Skolevej 3
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
09-06-2019
Kviknummer
LJA-73355879
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed