Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag: Relationskompetent lærer til Vindinge Skole

Vindinge Skole

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
21-12-2021
Kontakt
Vindinge Skole
Østre Vindingevej 221A
4000 Roskilde
Tlf
46 31 42 00
Kontakt
Tinna Wegge Paaske
Tlf
46 31 42 00
Østre Vindingevej 221A
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83126564
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Billedkunst, Religion, Matematik, Naturfag

I håb om at tiltrække flere læreruddannede kandidater med de ønskede fag, genopslås denne attraktive lærerstilling med primær tilknytning til mellemtrinnet.

 

Vindinge Skole søger en relationskompetent og fagligt dygtig lærer snarest muligt. Det ledige skema i indeværende skoleår er med primær tilknytning til mellemtrinnet/5. årgang og indeholder: Matematik, N/T, idræt samt billedkunst, kristendom og UUV/holdtimer.

 

Vi forventer, at du også på sigt, har kompetencer til at undervise i matematik, N/T og idræt (gerne også svømning) - du vil naturligvis indgå i den almindelige fagfordeling til kommede skoleår.

 

Det er vigtigt, at du går ind til dit arbejde med ro, godt humør og optimisme. Du skal have ideer til at gøre undervisningen varieret og nærværende, og du differentierer din undervisning, så du får alle med. Du skal have erfaring med god klasseledelse og være indstillet på et tæt teamsamarbejde. Du ved at faglighed og trivsel går hånd i hånd. Skolens særlige fokusområder er i år: Differentiering, stilladssering og evaluering samt Low Arousal.

 

Alle elever og ansatte har egen Ipad og/eller bærbar computer til rådighed. Vi arbejder med O365/Teams, EasyIQ Skoleportalen, Aula og mange forskellige læringsportaler – vi forventer, at du har flair for at arbejde med IT både i din undervisning og i dit øvrige daglige arbejde.

 

Vi forventer du:  

 • Arbejder for at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever i fællesskabet  
 • Er stærk i arbejdet med klasseledelse og relationer  
 • Er en teamspiller og ser fordelen i det professionelle fællesskab  
 • Kan håndtere forandringer i løbet af et skoleår - hvis det skulle være nødvendigt  
 • Arbejder struktureret og med overblik  
 • Kan byde ind med de ønskede fag

Vi kan tilbyde dig:   

 • Et stærkt team at samarbejde med
 • Nærværende ledelse 
 • Gode rammer og stor indflydelse  
 • Glade og interesserede elever og engagerede forældre  
 • En skole med vokseværk

 

Om skolen:

Vindinge Skole er en moderne folkeskole i vækst med ca. 450 elever i 0.-9. klasse. Hele skolen, og særligt vores faglokaler, har i de seneste år været igennem en større renovering, og vi har også udsigt til endnu en udvidelse af vores lokalefaciliteter. Skolen ligger i naturskønne omgivelser lidt uden for Roskilde og har gode trafikale forbindelser. - mere information om skolen kan ses på skolens hjemmmeside https://vindingeskole.aula.dk/

 

For yderligere oplysninger kontakt viceskoleleder Malene Zangenberg eller skoleleder Tinna Wegge Paaske på tlf. 4631 4200 - vi giver også gerne en kop kaffe og en rundvisning på skolen.

 

Vi forventer, at du siger klart ja til ovenstående punkter og de ønskede fag - og vi ser frem til at høre fra dig.  Ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis samt evt. udtalelser sendes elektronisk via link. Ansøgningsfristen er d. 16. januar. Samtaler forventes afholdt løbende efter nærmere aftale. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelse.

 

I Roskilde Kommune sætter vi borgeren først. Vi handler, tager ansvar og skaber velfærd sammen. Vi prioriterer høj faglighed og engagement og skaber resultater, der giver mening for vores borgere. Det gør vi gennem tillid og mod. Roskilde Kommune har 87000 borgere og er en attraktiv og meningsfuld arbejdsplads for i alt 7500 medarbejdere.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Vindinge Skole
Østre Vindingevej 221A
4000 Roskilde
Tlf
46 31 42 00
Kontaktperson
Tinna Wegge Paaske
Tlf
46 31 42 00
Adresse
Østre Vindingevej 221A
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-12-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
LJA-83126564
Jobtype
Fuldtid
Fag
Billedkunst, Religion, Matematik, Naturfag
Beliggenhed