Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag; Ny afdelingsleder søges til Marstal Skole på Ærø

Ærø Kommune

Ærø, Sydfynske øer

Indrykket
12-05-2022
Kontakt
Ærø Kommune
Statene 2
5970 Ærøskøbing
Tlf
63525000
Kontakt
Karsten Solberg
Tlf
21316149
Halvejen 24
5960 Marstal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
14-06-2022
Kviknummer
LJA-83605614
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Brænder du for ledelse og vil du være med til at stå i spidsen for Marstal Skole, hele Ærøs folkeskole. Så er det dig vi har brug for.


Da vores administrative leder går på pension søger vi en ny afdelingsleder pr. 1. august 2022.


Som vores nye afdelingsleder har du erfaring fra folkeskoleområdet, du er relationel stærk, synlig og nærværende. Du tør sætte en retning, og vil være med til at gå forrest i udviklingen af vores skole.

Det er en stor fordel hvis du ligeledes har administrativ og organisatorisk flair, da du sammen med skoleleder og anden afdelingsleder får en vigtig rolle i forhold til personaleadministration og økonomi.

 

Du kan forvente at blive del af et engageret ledelsesteam, og du vil kunne trække på kompetente sekretærer som kan give sparring med hensyn til administrative opgaver og økonomi. Desuden vil du opleve at have dygtigt personale omkring dig som brænder for vores skole.

 

Du vil som ny leder på skolen få en varieret hverdag, hvor alle discipliner inden for skoleledelse vil komme i spil. Vi ser nemlig ledelse som en fælles teamopgave, og bidrager alle til den samlede opgavemængde. I forbindelse med din ansættelse vil vi derfor lave en ny og klar fordeling af vores individuelle og fælles opgaver og roller.

 

Som udgangspunkt vil du skulle forvente at stifte bekendtskab med følgende opgaver i samarbejde med ledelsesteamet og vores sekretærer. Og naturligvis mange andre opgaver.

 

  • Pædagogisk ledelse med aktuelt fokus på værdier og styrkelse af vores teamsamarbejde
  • Ressourcestyring
  • Lønindberetning
  • Fagfordeling
  • Vikardækning
  • Enkelte undervisningsopgaver, 2-4 lektioner

 

Marstal Skole er hele Ærøs folkeskole.

 

Vi er på skolen fokuserede på, at vores elever får en god skolegang hvor læring og trivsel er i højsædet. Særligt at de får et godt afsæt til videre læring, når de er gamle nok til at starte på en ungdomsuddannelse efter 9. eller 10. klasse.

 

Vores elever klarer sig godt både fagligt og socialt, og vi arbejder målrettet med fortsat at udvikle elevtrivslen og skabe et endnu bedre læringsmiljø for øens børn.

Vi forventer at du via din erfaring kan sparre med lærere og pædagoger om inkluderende miljøer hvor alle elever trives og lærer.

 

Marstal Skole er inde i en spændende udvikling, hvor nøgleordene er udvikling af vores teamsamarbejde og af skolens to afdelinger, og ikke mindst arbejdet med implementering af nye værdier.

 

Som ansat på Marstal Skole indgår du i et fællesskab af dygtige og engagerede medarbejdere som kender og kerer sig om Ærøs børn. Og som alle ser værdien i at arbejde på en ø, hvor alle kender alle.  

 

Marstal Skole har i dag ca. 430 elever fordelt på 0.-10. klasse samt et tilbud til elever med særlige behov. Skolen har i alt ca. 60 ansatte, og skolens ledelsesteam består foruden dig af en skoleleder, en afdelingsleder og en SFO-leder.

 

Om Ærø

Ærø er en smuk, grøn og maritim ø, beliggende i det sydfynske øhav, med hyppige færgeforbindelser til Svendborg, Faaborg, Langeland og Als. Øen har ca. 6000 indbyggere, et aktivt erhvervsliv, og et stort udbud af aktiviteter, fritids- og foreningsliv. Ærø Kommunes bosætningsteam står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål der dukker op, når man overvejer ø-livet.

 

Alt hvad man behøver for at skabe sig det gode liv findes på Ærø uanset om du er ung eller gammel.
Læs mere på
www.flyttilærø.dk

 

Praktisk

 

Ansøgningsfrist: Tirsdag d. 14. juni 2022 kl. 09.00. Samtaler ventes afholdt d. 20. juni.


Bliver du udvalgt til samtale får du besked fredag d. 17. juni.


Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.


Der indhentes straffe- og børneattest på dem, der ønskes ansat i stillingerne, og det er en forudsætning for ansættelsen, at børneattesten og straffeattesten er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af formanden for indstillingsudvalget.


Du kan læse mere om Marstal Skole på marstalskole.aula.dk.


Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Karsten Solberg med henblik på spørgsmål og evt. besøg på skolen på
tlf.: 21316149 eller mail 
kso@aeroekommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ærø Kommune
Statene 2
5970 Ærøskøbing
Tlf
63525000
Kontaktperson
Karsten Solberg
Tlf
21316149
Adresse
Halvejen 24
5960 Marstal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
14-06-2022
Kviknummer
LJA-83605614
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed