Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Fremsynet skoleleder til Vestervangsskolen

Randers Kommune Vestervangsskolen

Randers, Østjylland

Indrykket
15-03-2021
Kontakt
Randers Kommune Vestervangsskolen
Laksetorvet
8900 Randers
Tlf
89154950
Kontakt
Carsten Vrønding Mikkelsen
Tlf
21256845
Nålemagervej 120
8920 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2021
Udløber
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81830351
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Som skoleleder på Vestervangsskole bliver du en del af en veldreven og udviklingsorienteret skole, der vægter tillid, dialog og fællesskab. Vi står klar med skønne elever, engagerede og kompetente medarbejdere og et stærkt ledelsesteam vi mangler bare dig til at stå i spidsen.

Vestervangsskolens skoleleder går på pension. Derfor skal der ansættes en ny leder til skolen med til tiltrædelse den 1. juni 2021.

Vestervangsskolen i den nordvestlige bydel i Randers er en stærk distriktsskole, der står solidt på værdierne faglighed, fællesskab og fremsyn. Nu har du mulighed for at blive den, der står i spidsen for en af Randers Kommunes største skoler og forme den fremtidige udvikling med afsæt i vores fundament.

Om Jobbet

På Vestervangsskolen venter 830 skønne elever, godt 100 ambitiøse, imødekommende og engagerede medarbejdere og en deltagende og aktiv forældregruppe.

Det er en vigtig opgave, at du kan sætte tydelig retning og sikre, at vi bygger videre på vores fundament. Vores primære mål er at videreudvikle en skole, der altid har elevernes læring og trivsel som omdrejningspunkt. Det tror vi på, bedst sker gennem tillidsbaseret ledelse, inddragelse og dialog og et stærkt samarbejde med omverdenen, fordi vi dermed kan sikre, at Vestervangsskolen fortsat er den førende skole i området og et naturligt førstevalg for distriktets elever.

Som skoleleder bliver det din opgave at sætte en tydelig og fælles retning for

 • Fortsat udvikling af skolen hvor det vigtigste er elevernes læring og trivsel. Det skal ske gennem tæt samarbejde og i dialog med medarbejdere, inddragelse af elever og forældre og samarbejde med skolebestyrelsen og omverdenen.
 • Forsat udvikling af Vestervangsskolen som det naturlige førstevalg, når distriktets forældre skal vælge skole til deres børn og i overgangen til udskolingen, hvor vi har fokus på at fastholde og tiltrække elever.
 • Fortsat udvikling af elevernes undervisningsmiljø og skolens faglighed og herunder at udvikle et stærkt børne- og ungemiljø med inkluderende sociale og faglige fællesskaber for alle elever på Vestervangsskolen.
 • Fastholde skolen som et lokalt fyrtårn og tætte relationer til omverdenen og lokalsamfundet.

Skolens kultur er præget af tillid, dialog og fællesskab. Det er derfor vigtigt, at du kan identificere dig med en ledelsesstil, der bygger videre på den kultur. Det vil nemlig blive din vigtige rolle at skabe tydelige og trygge rammer for medarbejderne og videreudvikle vores ledelsesteam.

Vi søger en ny skoleleder, som udover selvfølgelig at have en god energi og et positivt, smittende engagement også kan identificere sig med nedenstående udsagn:
 • Du har stærke relationelle kompetencer; derfor skaber du naturligt følgeskab, udviser empati og kommunikerer i øjenhøjde.
 • Du er inddragende og dialogorienteret; du er lydhør og nysgerrig på andres input og perspektiver samtidig med, at du udviser mod til at gå nye veje og træffe beslutninger.
 • Du evner som skoleleder at skabe ledelsesrum for dygtige afdelingsledere og er samtidig i stand til at give relevant faglig og ledelsesmæssig sparring.
 • Du har et selvstændigt drive og vil gerne gøre en forskel, og du foretrækker at gøre det igennem og sammen med andre.
 • Du er som person velafbalanceret og evner at gå forrest; er i stand til at stå fast i krydspres; optræder med en god personlig autoritet og pondus.

Bliv en del af en stærk kultur

Du får et godt ledelsesteam, der består af i alt fire dygtige ledere: en indskolings- og SFO-leder, administrativ afdelingsleder og viceskoleleder, der i samarbejde driver og udvikler Vestervangsskolen. Et ledelsesteam der gerne vil udfordres og gerne udfordrer.

Du kan forvente at blive mødt med tillid, åbenhed og ærlighed og ja, vi kan. Vi har store forventninger til vores kommende skoleleder, og det er ment på den bedst tænkelige måde vi vil dig nemlig rigtig gerne. Der venter vigtige opgaver og udviklingspotentialer for dig og samtidig bliver det sjovt at gå på arbejde.

De formelle kompetencekrav

 • Du har relevant ledelseserfaring og er som udgangspunkt læreruddannet
 • Du er en dygtig kommunikator i både skrift og tale er velskrivende og klar og tydelig i den mundtlige kommunikation.
 • Du er ambitiøs på egne, men også på dine kolleger, elever og medarbejdernes vegne

Skoleleder i Randers Kommune

Som skoleleder i Randers Kommune refererer du til skolechefen i Børn- og Skoleforvaltningen. Du bliver en del af en stærk skoleledernetværk med 21 dygtige kollegaer, hvor du både kan hente sparring, udvikling og støtte. Professionelle Læringsfællesskaber på alle niveauer i organisationen er noget af det, der optager os meget. På ledelsesniveau betyder det blandt andet, at skoleledelserne samarbejder i netværk på tværs af skoler, hvor man indgår konstruktivt og forpligtende med henblik på at udvikle såvel den enkelte skole som det fælles skolevæsen. Det betyder, at vi hele tiden arbejder på at styrke vores professionelle kapital.
 

Som skoleleder i Randers Kommune forventer vi derfor, at

 • Du indgår konstruktivt og forpligtende i professionelle ledelsesfællesskaber, hvor dialoger, både refleksive og af mere praksisorienteret karakter, skal understøtte udviklingen af både det fælles skolevæsen og egen skole.
 • Du sammen med andre skoleledere og skolechef skaber sammenhæng mellem lokale og fælles behov samt udarbejder og gennemfører strategiske aftalemål.
 • Du leder vidensinformeret og med udgangspunkt i viden og data.

Yderligere informationer

Er du interesseret i at vide mere er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Carsten Vrønding Mikkelsen,  Carsten.vronding.mikkelsen@randers.dk tlf. 21256845 eller Skolechef Jesper Kousholt,  jesper.kousholt@randers.dk tlf. 21998573.

Vi ser dig også gerne besøge skolen, inden du sender din ansøgning. Du kan aftale et besøg ved at ringe til skolens telefonnummer: 89154950

1. samtale afvikles onsdag den 21. april 2021, og 2. samtale afvikles tirsdag den 27. april 2021.
For de kandidater, der går videre til 2. samtale, vil der blive lavet en personprofil, hvor tilbagemeldingen på denne vil være fredag den 23. april 2021.

Tiltrædelse den 1. juni 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og lokalaftalen for skoleledere i Randers Kommune.

Kan du se dig selv i stillingen, så vil vi se frem til at høre fra dig senest søndag den 11. april 2021.

 

I Randers Kommune har vi 19 folkeskoler, tre specialskoler, en ungdomsskole og 5 fritidsklubber for i alt ca. 9.250 børn. Vi skaber den bedste skole i samarbejde med forældre, elever, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Derfor har vi handleplanen: Dygtige sammen læring, trivsel og samarbejde i folkeskolen. Planen udgør et solidt fundament både for udviklingen af skolen og trivsel for vores 1.300 medarbejdere på skoleområdet. Kom og bliv en del af vores fællesskab.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Randers Kommune Vestervangsskolen
Laksetorvet
8900 Randers
Tlf
89154950
Kontaktperson
Carsten Vrønding Mikkelsen
Tlf
21256845
Adresse
Nålemagervej 120
8920 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2021
Udløber
11-04-2021
Kviknummer
LJA-81830351
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed