Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG Byskovskolen søger lærere og tale/høre lærere til afd. Asgårds centerklasser til dansk, engelsk, tysk og musik

Byskovskolen afdeling Asgård

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
17-09-2021
Kontakt
Byskovskolen afdeling Asgård
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Tlf
57627500
Kontakt
Anita Hansen
Tlf
22563810
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82676947
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Musik, Specialundervisning, Tysk, Øvrige Job

Byskovskolen søger lærere med kompetencer indenfor bl.a. engelsk, dansk og musik på afdeling Asgård. Er du tale/hørelærer (audiologopæd) eller læsevejleder, har du desuden mulighed for at indgå i vores vejlederkorps i PLC.
                     
Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra det specialiserede område.


Du kan tilrettelægge din undervisning, så den rammer dine elever hvor de er, uanset deres faglige, fysiske, kognitive eller emotionelle ståsted.

Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.Om stillingenerne

Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på afdeling Asgårds centerklasser, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver i både center og distrikt og på begge afdelinger. Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.
I dette skoleår arbejder vi på Byskovskolen med 40 årlige fagdage, for at understøtte variation i undervisningen, projektarbejde og fordybelse.
Tale/høredelen:
 På tale/høredelen søger vi lærere, der er uddannet indenfor feltet, til at varetage undervisning af elever med tale/høre udfordringer. Der skal påberegnes undervisning ud over tale/høre timerne.Dansklærer til udskoling, 
med kompetencer til yderligere at dække et eller flere af fagene:

 • Engelsk
 • Musik
 • Humanistiske fag
 • Tysk
   
Er du læsevejleder, ser vi meget gerne at du indgår i vores vejlederkorps i PLC, hvor vi til næste skoleår har behov for at flere medarbejdere til at løfte den vigtige opgave med at understøtte og udvikle elevernes læsekompetencer på Byskovskolen.

I fremtiden vil der være mulighed for, at denne rolle kan fylde endnu mere.
Vi bringer gerne andre fagområder i spil for netop at få de bedste medarbejdere til Byskovskolen.

Vi lægger øvrigt vægt på at du er:
 • holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov.
 • en humoristisk sjæl, der også kan bidrage til vores gode fællesskab i kollegiale sammenhænge.
 • bidragende til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde.
 • en lærer, der tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre.
 • en lærer med kendskab til, eller lyst til at arbejde med, co-teaching.

Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården.


Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, audiologopæd, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.
Afdeling Asgård

Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland.


Der arbejdes inkluderende mellem distrikt og center, hvor det er muligt. Som lærer i Centret er du aldrig alene i klassen (co-teaching)
I Ringsted Kommune underviser lærere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge. På Byskovskolen svarer det til 19 lektioner á 60 minutter pr. uge (for nyuddannede 18 timer pr. uge).På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed.
Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og vi ser meget gerne at du besøger os inden samtalen. Kontakt derfor gerne afdelingsleder på afd. Asgård, Thomas Wimmer (24755948), viceskoleleder Anita Hansen (22563810) eller skoleleder Martin Falkenberg Kofoed (20555309).
Tiltrædelse snarest
, senest den 1. december 2021.Ansættelsessamtaler 
foregår løbende.Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Byskovskolen afdeling Asgård
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Tlf
57627500
Kontaktperson
Anita Hansen
Tlf
22563810
Adresse
Smålodsvej 20
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82676947
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Musik, Specialundervisning, Tysk, Øvrige Job
Beliggenhed