Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag. 'Alene kan vi noget, sammen kan vi alt'. Men vi mangler dig.

Søndersøskolen

Furesø, Nordsjælland

Indrykket
08-12-2022
Kontakt
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontakt
Marianne Hald
Tlf
72 16 42 14
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2022
Udløber
18-01-2023
Kviknummer
LJA-84326099
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Naturfag

Har du lyst til at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab og en ambitiøs kultur, så kom til Søndersøskolen i Furesø kommune.

 

På Søndersøskolen i Værløse søger vi to lærere til Ungemiljøet fra den 1. marts eller hurtigst muligt. Stillingerne er som udgangspunkt begge på fuldtid, men der er også mulighed for deltid.

Vi søger to lærere, som kan undervise i flere af disse fag:

Matematik, engelsk, idræt, geografi, biologi og fysik/kemi samt være to-lærer i dansk. Der er mulighed for at få dansk fra næste skoleår.

Du skal søge stillingen hvis du:

  • er uddannet lærer med et stort engagement og en tillidsvækkende faglighed i dine fag
  • vil indgå i et forpligtigende teamsamarbejde omkring årgangens elever, i årgangsteam med eget teamarbejdsrum og kontorarbejdspladser og ikke mindst de bedste kollegaer, du kan forestille dig
  • vil arbejde på en skole, hvor der er opbygget en høj grad af tillid imellem ledere og lærere
  • vil være med til at tænke innovative processer ind i din undervisning

Som det ses af vores slogan Alene kan vi noget, sammen kan vi alt er vi på Søndersøskolen særligt optaget af teamsamarbejdet og skole-hjemsamarbejdet som løftestænger, der skal sikre elevernes fulde udbytte af deres skole. Vi vægter faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt, og vi er stolte af, at de børn, vi sender videre fra skolen, generelt klarer sig rigtigt godt. Vi er ligeledes optagede af at udvikle stærke og meningsfulde fællesskaber således, at alle vores børn og unge oplever sig som en bidragende del af de faglige og sociale fællesskaber.

 

Søndersøskolen i Furesø Kommune er kendetegnet ved motiverede børn og unge, en forældregruppe, der bakker godt op omkring skolen, og sidst men ikke mindst et rart, tillidsfuldt arbejdsmiljø med gode og spændende fysiske rammer og en dygtig og ambitiøs personalegruppe. Du vil også opleve en ledelse, der aktivt tager del i din hverdag og udviser en høj grad af tillid.

 

Søndersøskolen ligger i dejlige grønne omgivelser. Vi har en lokal arbejdstidsaftale med fokus på tilgængelighed frem for tilstedeværelse, som sikrer fleksibilitet i arbejdet. Vi er også glade for at kunne tilbyde personlige arbejdspladser og computere til alle vores lærere. På Søndersøskolen er vi på mange årgange en firesporet skole. Vi er ca. 840 elever og ca. 110 medarbejdere.

 

Har du brug for flere oplysninger? Så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Ungemiljøet Marianne Hald på tlf. 72 16 42 14 eller skoleleder Gitte Meinert på tlf. 72 16 49 95.

 

Ansøgningsfristen er d. 18/1 - 2023. Ansættelsessamtaler finder sted løbende og senest i uge 4. Løn er efter gældende overenskomst.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontaktperson
Marianne Hald
Tlf
72 16 42 14
Adresse
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2022
Udløber
18-01-2023
Kviknummer
LJA-84326099
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Idræt, Matematik, Naturfag
Beliggenhed