Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ganløse Skole søger børneparat børnehaveklasseleder

Egedal Kommune, Center for Skole og Dagtilbud, Skoleafdelingen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
16-05-2023
Kontakt
Egedal Kommune, Center for Skole og Dagtilbud, Skoleafdelingen
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf
72596479
Kontakt
Ganløse Skole - Torben Troelsen 
Tlf
72598441
Vestergade 5A
3660 Stenløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
LJA-84781813
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Lærer, Specialpædagogik, Øvrige Job

Vil du arbejde på en ambitiøs skole med et hold af fagligt og relationelt kompetente medarbejdere? Er du på udkig efter en arbejdsplads med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø, så er Distriktsskole Ganløse det helt rigtige sted for dig!

Vi udvider med endnu en klasse på kommende 0. årgang, og søger derfor en børnehaveklasseleder, som også har kvalifikationer til og motivation til at følge 0. klassen op i 1. klasse, og varetage undervisning i indskolingen.

Vi forventer, at du er nysgerrig, positiv og har lyst til at indgå i et fagligt stærkt arbejdsfællesskab. I samarbejde med skolens øvrige personale skal du være med til at sætte rammerne for en varieret og lærerig dag. Du skal være relationskompetent og i stand til at lede en klasse via strukturerede og forudsigelige rammer og samtidigt give plads til individuelle hensyn - i samarbejde med en klassepædagog. 

Med udgangspunkt i værdierne respekt, engagement og ansvar gør vi os umage med at skabe den bedste ramme for vores elevers læring og trivsel. Indskolingen på Ganløse Skole er to-sporet, og der er et tæt og meget velfungerende samarbejde mellem skole og SFO. Det er politisk besluttet at tilføre indskolingen midler til to-voksen, hvilket betyder, at der er en pædagog med i børnehaveklassen i lidt over halvdelen af lektionerne. Vi lægger vægt på at skabe gode overgange mellem børnehave, SFO og skole, og vi har et stærkt forældresamarbejde. Vi arbejder ud fra en systemisk tankegang og tager udgangspunkt i, at alle børn (og voksne) gør det bedste, de kan. Som redskab til dette anvender vi en pædagogisk analysemodel, som ydermere sikrer en systematik fokus i arbejdet.

Distriktsskole Ganløse er en landsbyskole med to matrikelskoler og et kompetencecenter, der er specialiseret i ADHD. Vi har i alt ca. 650 elever fra 0. til 9. klasse og ca. 45 elever fra hele kommunen i kompetencecenteret. Skolen ligger i naturskønne omgivelser og har forældre, der bakker op om skolen og lokalsamfundet. Der er en stærk og engageret personalegruppe, som vægter trivsel og høj faglighed hos eleverne (i den rækkefølge), samtidig med at et godt arbejdsmiljø og tid til kolleger prioriteres.


Vi tilbyder
:

         Ambitiøse og engagerede lærere og pædagoger

         Et dynamisk og udviklingsorienteret indskolingsteam

         Godt arbejdsmiljø der tager udgangspunkt i den fleksible arbejdsplads

         En lokal arbejdstidsaftale, der bl.a. sikrer tid til både individuel og fælles forberedelse


Vi har særligt fokus på:

         Trivsel og deltagelsesmuligheder

         Læsning i alle fag

         Inkluderende læringsfællesskaber


Du søger stillingen fordi du:

         Brænder for at lære fra dig og er du nysgerrig på elevernes mange måder at lære på

         Er initiativrig, engageret og fordomsfri

 
Yderligere oplysninger

         Ansøgningsfrist: d. 08.06.23

         Ansættelsessamtaler: løbende / uge 24

         Ansættelse: 1. august 2023

         Løn efter gældende overenskomst

         Stillingen er som udgangspunkt på 100%.

 

Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Torben Troelsen på tlf. 72 59 84 41.

http://www.distriktsskole-ganloese.dk

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi Den fleksible arbejdsplads. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 44.500 indbyggere og 3.800 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, seks fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Vi er også en arbejdsplads, som tør gå nye veje med tætte og tværgående samarbejder under temaet Fælles om opgaven. Vi finder det naturligt at samarbejde om opgaver, der ligger i mellem og på tværs af organisatoriske søjler og hierarkier. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på 
EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune, Center for Skole og Dagtilbud, Skoleafdelingen
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf
72596479
Kontaktperson
Ganløse Skole - Torben Troelsen 
Tlf
72598441
Adresse
Vestergade 5A
3660 Stenløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2023
Udløber
08-06-2023
Kviknummer
LJA-84781813
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Lærer, Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed