Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysik- og matematiklærer på Skolen på Grundtvigsvej

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
21-01-2020
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Nicholas Frost-Lindsteen
Tlf
2898 0510
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-01-2020
Udløber
15-02-2020
Kviknummer
LJA-78996875
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik

Vil du være fysik- og matematiklærer på en ny og spændende skole, hvor du kan være med til at indtage vores helt nye sciencemiljø og -lokaler samt sætte science på dagsordenen i udviklingen af skolens arbejde med Problem Baseret Læring?

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en dygtig, engageret og faglig stærk fysik- og matematiklærer.

Vi er stærkt optagede af at udvikle vores praksis omkring projektbaseret læring, og er i gang med at skabe en struktur, hvor læring i dybden kan tænkes ind i en projektorienteret sammenhæng. Vi arbejder på at integrere sciencefagenes indhold og arbejdsformer i tværfaglige projektforløb med særligt fokus på det undersøgende, det problembaserede og innovation.

Vi bygger morgendagens skole og tror på, at børn skal udvikle handlekompetence og at de skal være medskabere af fremtiden. Vi arbejder innovativt, eksperimenterende, vi arbejder med aldersintegreret holddannelse og vi tænker i den hele og sammenhængende dag. Vi er fagligt og pædagogisk ambitiøse og skole og fritid er fuldt integreret.

Vi bygger vores skole på en stærk tro på og forventning om, at alle børn skal være en del af et læringsfællesskab og at det er skolens opgave at skabe disse fællesskaber, så alle vores børn kan inkluderes. Du skal som sciencelærer være med til at åbne børnenes øjne for de naturvidenskablige fags rigdom og dybde gennem styrkelse af børnenes udvikling i en tæt relation med de andre voksne på skolen, som du skal indgå i et nært samarbejde med. På skolen arbejder vi med en fleksibel holddannelse, der gør at alle børns læringspotentialer tilgodeses bedst muligt.

Vi har brug for en stærk didaktiker, som udover at have en stor viden inden for de naturvidenskabelige fag specifikt og scienceundervisning generelt også kan tænke i læringsrum, -miljø og relationer, og kan arbejde struktureret med evaluering og analyse af såvel læringsmiljøer som børns faglige og personlige kompetencer og resultater. Du bygger bro mellem blikket på børnenes faglige, personlige og trivselsmæssige udfordringer og er ambitiøs på alle børns vegne.

Du vil få din primære tilknytning til skolens nuværende 7. og 8. årgangsteam.
Derudover forventer vi, at du:

  • Er læreruddannet
  • Er i stand til at motivere og inspirere børn ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af børnenes faglige og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af et vidtfavnende læringsmiljø med aldersblandende grupper,
  • Kan være med til at videreudvikle projekt baseret læring som fælles didaktisk metode
  • Trives i et forpligtende ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger
Vil bidrage til at afprøve og udvikle pædagogisk viden i praksis
 
Ansættelse sker pr. 1. april 2020.
Dine løn- og ansættelsesvilkår vil ske efter aftale med din forhandlingsberettigede organisation med udgangspunkt i Ny Løn. Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, skal du fremvise en 36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig 11 straffeattest.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at henvende dig til skolens afdelingsleder, Nicholas Frost-Lindsteen, på 2890 9087 eller nifr08@frederiksberg.dk
Ansøgningsfrist er den 15. februar.

1.ansættelsessamtale vil blive afholdt onsdag den 19. februar og 2. samtale den 24. februar.
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Nicholas Frost-Lindsteen
Tlf
2898 0510
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-01-2020
Udløber
15-02-2020
Kviknummer
LJA-78996875
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik
Beliggenhed