Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frydenhøjskolens Gruppeordning søger tre nye lærere

Frydenhøjskolen

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2019
Kontakt
Frydenhøjskolen
Egevolden 106
2650 Hvidovre
Tlf
36782133
Kontakt
Gerhard Grubb Waaentz
Tlf
36 79 80 40
Egevolden 106
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73326435
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Historie, Idræt, Kristendomskundskab/religion, Matematik, Musik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Svømning, Tysk

 

 

FRYDENHØJSKOLENS GRUPPEORDNING SØGER TRE NYE LÆRERE

 

Frydenhøjskolen i Hvidovre har pt. 666 elever fordelt på 0.-9. klassetrin samt en gruppeordning for elever med autismespektrumforstyrrelser eller lignende diagnoser fra 0.-10.klasse. Vi har desuden tilknyttet såvel SFO som klub.  

Gruppeordningens K-klasser har 48 elever gående i skole og fritidstilbud. Opgaven varetages af en tværfaglig personalegruppe på 25 lærere og pædagoger. Som lærer i K-klasserne på Frydenhøjskolen underviser du typisk 780 timer om året. I K-klasserne prioriterer vi uddannelse, kurser og konferencer højt. 

Eleverne i K-klasserne er primært diagnosticeret indenfor autismespektret med enkelte følgediagnoser som angst, OCD eller ADHD og er, som udgangspunkt, normaltbegavede. Vi organiserer os i grupper på ca. 8 elever med ca. 5 personaler i teamet omkring en gruppe. Vores pædagogiske tilgang er inspireret af TEACHH og low arousal.  

Vi søger lærere, der holder af at arbejde i et fast team og som betragter specialområdet som et spændende og udviklende arbejdsområde. Du skal kunne lave en undervisningsramme, der er præget af struktur, konkretisering og visualisering, og hvor den enkelte elev bliver løftet fagligt som socialt. 

Du skal bidrage til et godt teamsamarbejde, være nysgerrig, tage ansvar og være med til at sikre, at de aftaler teamet laver bliver overholdt og gennemført. Du skal varetage et udvidet forældresamarbejde, og gøre dit for at det altid bliver konstruktivt, også når det er svært. 

Du bliver til gengæld del af en stabil afdeling, der sætter pris på, at have det godt, at passe godt på hinanden samt at lave det bedst mulige tilbud til børnene. 

 

Tre faste fuldtidsstillinger i vores gruppeordning med elever indenfor autismespektret med start 1/8-2019.  

En stilling til 3. 4. klasse. Vedkommende skal have linjefag/linjefagslignende kompetencer i to eller flere af følgende fag: Engelsk, dansk, natur og teknik, idræt, svømning, kristendom og musik. Du vil blive en del af et tæt samarbejdende team med to pædagoger og to lærere.  

To stillinger til mellemtrin/udskoling. Vedkommende skal have linjefag/linjefagslignende kompetencer i to eller flere af følgende fag: dansk, matematik, kristendom, historie, samfundsfag, naturfag, idræt og tysk. Du vil blive en del af et større samarbejdende team med 2 pædagoger og fire lærere. Da vi pt. har elever der er udfordrede af både ADHD og autisme, ser vi gerne, at en eller begge ansøgere har erfaringer med at arbejde med børn med sådanne udfordringer. 

 

Ansættelsesvilkår og proces:

Samtaler afholdes mandag den 3/6 2019 sidst på eftermiddagen.  

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler - med start 1/8-2019. 

Ansøgningsfrist er mandag den 27/5 2019.  

For yderligere oplysninger kan du kontakte afdelingsleder for k-klasserne Anna Schram på tlf. 4132 0685 eller skoleleder Gerhard Grubb Waaentz på tlf. 3679 8040. 

 

I Hvidovre Kommune bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til borgere, virksomheder, kulturliv og samarbejdspartnere. 

Hvidovre er en grøn forstad med en stærk historie; tæt ved vandet og hovedstaden og lige midt i Øresundsregionen.

Hvidovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource, og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap/funktionsnedsættelse og etnisk baggrund til at søge. 


Hjemmeside http://frydenhoejskolen.skoleporten.dk/sp

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Frydenhøjskolen
Egevolden 106
2650 Hvidovre
Tlf
36782133
Kontaktperson
Gerhard Grubb Waaentz
Tlf
36 79 80 40
Adresse
Egevolden 106
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73326435
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Historie, Idræt, Kristendomskundskab/religion, Matematik, Musik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Svømning, Tysk
Beliggenhed