Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fritidsjobambassadører til tidsbegrænsede stillinger i Jobcenter Aarhus, Job & Uddannelse

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
01-04-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Værkmestergade 3
8000 Aarhus C
Kontakt
 
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-04-2019
Udløber
23-04-2019
Kviknummer
LJA-72094932
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Om jobbet:
Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU Aarhus-Samsø), der er en del af Job & Uddannelse, Jobcenter Aarhus, Værkmestergade 13 A, 8000 Aarhus C, - søger 2 fritidsjobambassadører til midlertidige stillinger.

Begge stillinger ønskes tiltrådt 1. juni 2019 eller snarest derefter.
Den ene stilling er på 32 timer/ugen og løber til 31.12.19, men med mulighed for forlængelse frem til 31.12.2022 afhængig af fremtidig byrådsbevilling.  Den anden stilling er en begivenhedsbestemt stilling (barselsvikariat) på 37 timer/ugen.

Som fritidsjobambassadør kommer du til at indgå i et team bestående af 3 fritidsjobambassadører, og vil desuden samarbejde tæt med UU-vejlederne. Målet med arbejdet er at støtte og kvalificere de unge i alderen 15- 17 år, når de ønsker at finde og fastholde et fritidsjob. De unge følges i forløbet gennem individuelle samtaler for at synliggøre tilegnede kompetencer og erhvervserfaring i forhold til afklaring og forberedelse til ordinær uddannelse. Samtalerne mellem ung og fritidsjobambassadør har både før, under og efter fritidsjobmatchet et kontinuert fokus på læringen i fritidsjobbet.
Målgruppen omfatter unge i alderen 15-17 år, som har bopæl og/eller skoletilbud i udsatte boligområder og risikoområder, og som har udfordringer med selv at finde en solid vej ind på arbejdsmarkedet.
Projektet knytter an til virksomhedsstrategien i Beskæftigelsesforvaltningen.

Primære opgaver

 • Afholde individuelle samtaler med unge, der søger et fritidsjob
 • I samarbejde med de unges UU-vejledere at afdække de unges kompetencer, forudsætninger, interesser og motivation
 • Matche de unge med relevante fritidsjobs
 • Opfølgende arbejde med at understøtte og fastholde den unge i fritidsjobbet
 • At afdække fritidsjobbehov i offentlige og private virksomheder/institutioner gennem opsøgende og løbende kontakt i virksomhedsnetværk
 • Afholde workshops, kurser og klassepræsentationer med fokus på jobansøgning, jobsamtaler, arbejdspladskultur, lovgivning på fritidsjobområdet mv.
 • Registrere og udføre de administrative arbejdsopgaver, der knytter sig til arbejdsfunktionen.

Din profil:
Faglig profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, at du har erfaring med at arbejde med unge og samt virksomhedsrettet arbejde.

Personlig profil
Fritidsjobambassadørernes dagligdag er præget af et højt aktivitets- og serviceniveau i en til tider uforudsigelig hverdag, som kræver, at du er omstillingsparat og har en fleksibel indstilling til jobbet.

Vi lægger desuden særlig vægt på, at du
 • har god social forståelse, empati og menneske kendskab
 • har personlig gennemslagskraft
 • er resultatorienteret
 • er struktureret og selvstændig
 • har kendskab og erfaring med målgruppen og er i stand til at rådgive og motivere unge
 • har viden om og erfaring med virksomhedsrettet arbejde
 • har flair for og lyst til administrativt arbejde
Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder
 • en attraktiv arbejdsplads med et udviklingsorienteret miljø og mange berøringsflader
 • engagerede og dygtige kolleger og ledere
 • flekstidsordning.
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer og er omfattet af Ny Løn.
Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet straffe- og børneattest. Ansættelse er under forbehold for, at lederen vurderer, at attesterne er tilfredsstillende. Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Marie Thodberg på mail: martho@aarhus.dk

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 23. april 2019

Ansættelsessamtale forventes afholdt 29. april 2019
Om os:
Læs mere om Beskæftigelsesforvaltningens virksomhedsstrategi

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Værkmestergade 3
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-04-2019
Udløber
23-04-2019
Kviknummer
LJA-72094932
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed