Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forhandling i Danmarks Lærerforening søger en konsulent med kompetencer inden for kollektive aftaleforhandlinger og arbejdsmarkedspolitik

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2020
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Camilla Vendelboe Hagensen 
Tlf
28103653
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80221914
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Forhandling i Danmarks Lærerforening søger en konsulent med kompetencer inden for kollektive aftaleforhandlinger og arbejdsmarkedspolitik

Forhandling i Danmarks Lærerforening søger en konsulent med kompetencer inden for kollektive aftaleforhandlinger og arbejdsmarkedspolitik

Vi søger en konsulent til Danmarks Lærerforenings afdeling Forhandling, som har flere års erfaring med, viden om og kompetencer indenfor arbejdsmarkeds-, velfærds- og beskæftigelsespolitik og med at forhandle og rådgive om løn- og ansættelsesvilkår, herunder arbejdstidsregler, på det offentlige område.

Som ansat i Forhandling skal du kunne varetage en bred vifte af sekretariatsmæssige opgaver, som knytter sig til at styrke foreningens samarbejde med centrale parter om arbejdsmarkeds-, velfærds- og beskæftigelsespolitik, fx Lærernes A-kasse og Fagbevægelsens Hovedorganisation, og til at fortolke overenskomster og rådgive om løn- og ansættelsesvilkår. Derudover skal du forhandle kollektive aftaler om løn- og ansættelsesvilkår på det offentlige område samt rådgive og sparre med foreningens lokale kredse.

Du har stærke analytiske kompetencer og har en generalistuddannelse, fx cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller tilsvarende kvalifikationer, eller du er uddannet jurist med politisk tæft. Du forstår at se en problemstilling fra forskellige perspektiver og kan tænke nye veje i forhold til at skabe forbedringer i medlemmernes arbejdsliv.

Vi er en politisk styret organisation med tæt kontakt mellem sekretariatet og foreningens politiske ledelse. Ved varetagelse af opgaver med særlig politisk bevågenhed forventes du derfor at indgå i et tæt og løbende samarbejde med foreningens politiske ledelse.

Vi forestiller os, at du derudover:

 • har flere års forhandlingserfaring på det arbejdsretlige område, gerne fra en faglig organisation eller arbejdsgiverorganisation
 • kan fungere som den drivende kraft i foreningens arbejde med arbejdsmarkeds-, velfærds- og beskæftigelsespolitik
 • har analytiske kompetencer
 • kan give kvalificeret rådgivning og sparring i forhold til overenskomster og aftaler
 • har flair for at arbejde i en politisk styret organisation og erfaring med mødeledelse og politisk betjening
 • har gennemslagskraft og evner at formidle præcist, både mundtligt og skriftligt
 • er god til at skabe og fastholde stærke relationer til foreningens mange samarbejdspartnere
 • har lyst til at lære nyt, er initiativrig og har politisk tæft
 • er en holdspiller, som kan lide at bidrage til at udvikle afdelingens faglige fællesskab.  

Afdelingens opgaver
I Forhandling er vi 15 medarbejdere, som i tæt dialog med politikere, kredse, tillidsrepræsentanter og andre samarbejdspartnere arbejder for at skabe de bedst mulige løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer på det kommunale, regionale, statslige og private område, og som bidrager til at skabe forbedringer i arbejdsmarkeds-, velfærds- og beskæftigelsespolitikken i Danmark til gavn for medlemmerne. Vi indgår i fornyelsen af de centrale overenskomster og aftaler i regi af Lærernes Centralorganisation.

Du bliver en del af Forhandling, der bl.a. har ansvaret for at:

 • arbejde strategisk med at udvikle forhandlingsområdet
 • være en aktiv spiller i foreningens arbejde med arbejdsmarkeds-, velfærds- og beskæftigelsespolitik
 • være i tæt dialog med Lærernes Centralorganisation, Fagbevægelsens Hovedorganisation og øvrige interessenter
 • rådgive foreningens 75 lokale kredse omkring løn, arbejdstid og øvrige ansættelsesvilkår
 • sparre med kredse om indgåelse af lokale arbejdstidsaftaler
 • undervise medlemmer, tillidsrepræsentanter og kredse
 • varetage politisk betjening af Overenskomstudvalg og Hovedstyrelse.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament - og en god kollegial omgangstone.
Vilkår
Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.

I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte konsulent Liv Sonne Hendrup på telefon 33 69 64 72 eller afdelingschef Camilla Vendelboe Hagensen på telefon 28 10 36 53.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 2. juni 2020 kl.12.00.

Vi forventer at afholde første samtalerunde mandag den 8. juni og tirsdag den 9. juni samt anden samtalerunde fredag den 12. juni med henblik på ansættelse pr. 1. september 2020. Der vil indgå en opgave i forbindelse med anden samtalerunde. Ansættelsesprocessen vil blive tilrettelagt under hensyntagen til den aktuelle situation med COVID-19 og sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.
Ansøgningsfrist
 
02-06-2020

Stillingstype
 
Konsulent

Kontakt os
Liv Sonne Hendrup 
Konsulent
 3369 6472
Camilla Vendelboe Hagensen 
Afdelingschef
 33 69 62 25


Følg os på de sociale medier
 
 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Camilla Vendelboe Hagensen 
Tlf
28103653
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
02-06-2020
Kviknummer
LJA-80221914
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed