Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Folkeskolelærer, speciallærer, specialpædagog, børnehaveklasseleder

Strandgårdskolen

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2022
Kontakt
Strandgårdskolen
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Tlf
+45 43 57 75 75
Kontakt
Jan Mindegaard 
Tlf
43 73 58 61
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83595166
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Engelsk, Matematik, Specialpædagogik, Øvrige Job

Strandgårdskolen mander op derfor søger vi:

  • En børnehaveklasseleder.
  • En matematik og eller engelsklærer til vores 6. årgang.
  • En speciallærer til vores mellemtrin i specialafdelingen.
  • En specialpædagog til udskolingen.
  • En speciallærer til gruppeordningen.

Vi mener, at alle børn har ret til de bedste muligheder for at føre deres drømme ud i livet.

Kom og vær en del af en inkluderende og ambitiøs folkeskole i Ishøj, hvor denne ret gennemsyrer hverdagen. En folkeskole, hvor vi i samarbejde med forældrene skaber rammerne for en helhed i skoledagen, løfter eleverne fagligt og socialt og skaber resultater, der baner vejen for deres drømme.


Strandg
årdskolen består af 460 elever fra 0.-9. klasse. Heraf går 64 elever i vores gruppeordning, som er en del af en hel og sammenhængende skole i bevægelse.


Vi har høj faglighed, godt lærer/pædagog-samarbejde, fleksibelt skema, selvstyrende teams og fagteams. Strandgårdskolen er en moderne og ny-renoveret skole, og vi er tæt på store, grønne arealer, stranden og kunstmuseet Arken og kun 17 min. i tog fra København H.

Du vil blive en del af en skole med mange sociale arrangementer personalet imellem. Vi får frugt om tirsdagen og spiser friskbagt brød hver fredag formiddag. Vi er også stolte af vores kantine, hvor du kan få formiddagsmad i 10-frikvarteret og købe frokost fra vores 90-100% økologiske og guldcertificerede kantine.


Du vil blive en del af et selvstyrende årgangsteam, som hjælper, støtter og bakker hinanden op i alt arbejdet omkring eleverne. På hver årgang arbejder vi med holddeling og brug af 2-lærerordninger på tværs af klasser, så det opleves, som om der er flere voksne omkring eleverne, end hvad man normalt oplever i folkeskolen.

Teamene udarbejder selv fleksible skemaer, hvilket giver en dynamisk og foranderlig skoledag, som vi tror på skaber den bedste læring for vores elever. Den nære relation til årgangen og de fleksible skemaer gør blandt andet teamet i stand til at lave længerevarende og meningsfyldte forløb, der kan strække sig over mange dage eller uger.


På skolen har vi en aftale om, at du kan forberede dig, hvor det giver bedst mening for dig, når det er foreneligt med dit team, skemaet og mødeaktiviteter. Vi vægter samarbejdet højt, og derfor er der også sat forberedelsestid af hver uge til et fælles teammøde, samt selvorganiseret tid til individuel og fælles forberedelse. Nyuddannede lærere har mindre undervisningstid de første to år, samt to ekstra løntrin.

Vi har dygtige vejledere, der er klar til at støtte og medpraktisere, og skolen satser bredt på kompetenceudvikling som en vej til skoleudvikling. Som Ishøj Kommunes spydspidsskole, og på vores vej til at blive UNICEF rettighedsskole, går vi positivt og målrettet fremtiden i møde. Vi har viljen og styrken til at udfordre elevernes potentialer og hæver deres forventninger. Vi arbejder med fire kerneværdier: Nysgerrighed, inspiration, ansvar og mod.

Vi opfordrer dig til at besøge skolen, hvis du er interesseret i en af stillingerne, og vi glæder os til at hø
re fra dig.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en fra skolens ledelsesteam. Spørg efter Skoleleder Jan Mindegård eller en af vores to Viceskoleledere Lea Christiansen og Tom Lillie på telefon 43 73 58 61.

Søg stillingen på www.ishoj.dk/job-hos-os senest mandag den 06. juni 2022.

Samtaler forventes afholdt løbende og opstart 1. august 2021.

 

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ishøj Kommune har indført røgfri arbejdstid pr. 1. august 2019.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jan Poulsen Mindegaard

Tlf.: 43735861

Tom Christian Lillie

Tlf.: 43735861

Lea Tøttrup Christiansen

Tlf.: 43735861


Ansøgningsfrist:

6. juni 2022

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Strandgårdskolen
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Tlf
+45 43 57 75 75
Kontaktperson
Jan Mindegaard 
Tlf
43 73 58 61
Adresse
Ishøj Søvej 200
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2022
Udløber
06-06-2022
Kviknummer
LJA-83595166
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Engelsk, Matematik, Specialpædagogik, Øvrige Job
Beliggenhed