Del
Gem annonce

Folkeskolelærer

Glostrup Kommune

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2020
Kontakt
Glostrup Kommune
Florasvej 2 - 2A - 2B
2600 Glostrup
Kontakt
Lisa Levin
Tlf
38640490
Florasvej 2 - 2A - 2B
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80221917
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Hospitalsskolen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Rigshospitalet Glostrup.

(Arbejdspladsen ligger i Glostrup Kommune)

Stillingen er: Fastansættelse på 37 timer med ansættelsesstart den 10. august 2020 på vores Børneskole.

Hospitalsskolen har en Børneskole, der underviser de 5-13 årige og en Ungeskole, der underviser de 14-17 årige, mens de er indlagt på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Glostrup (BUC). Vi søger en lærer, der kan undervise eleverne, mens de er indlagt på BUC. Elevgruppen består af børn- og unge fra åbne dag- og døgnafsnit samt lukket døgnafdeling/retspsykiatrisk afdeling. Arbejdet består i undervisning, observation og vurdering af eleverne. Vi arbejder i nære og højt faglige teams, og du vil skulle samarbejde med alle de faggrupper, der arbejder med de indlagte børn og unge (læger, psykologer, sygeplejersker, pædagoger mv.), idet lærerne udover undervisningen indgår i konferencer, behandlingsmøder og lignende på afdelingerne. Undervisningen tilrettelægges efter den enkelte elevs behov og finder sted på skolen, Stjernevang eller på selve afsnittet og foregår på små hold eller 1:1.

Lærerne modtager ekstern supervision ca. hver 8. uge, og du skal være villig til at møde dine kolleger i et åbent, ærligt og loyalt supervisionsrum.

Vi er en lille arbejdsplads på 15 lærere, 1 adm. medarbejder og 1 skoleleder.

På skolen har vi tilstedeværelsestid fra kl. 8:15-15:00, hvor vi udover undervisningen og møder prioriterer teamsamarbejde og kollegial støtte højt.

Fastansættelse på Børneskolen:

Du skal brænde for de små elever på 5-7 år og have erfaring med indskolingsfaglighed og pædagogik. Undervisningen med indskolingseleverne foregår i en skolestue på Stjernevang ca. 10 minutters gang fra skolen. Undervisningen på Stjernevang foregår i morgentimerne. Efter 10-pausen skal du være vikar for de øvrige elever på Hospitalsskolen ved sygdom, ferie mm. og derfor er vilkåret, at du i løbet af arbejdsdagen både skal undervise på Stjernevang og på Børneskolen. Skolen har en cykel, som kan bruges. Skolen tilbyder nogle gange, at elever der ikke har et undervisningstilbud, efter de er udskrevet fra BUC, kan fortsætte undervisningen på Hospitalsskolen yderligere 3 uger. Denne funktion skal du også varetage. I indskolingsteamet er I 2, så det er et lille team, hvilket kræver et tæt og godt samarbejde.

Vi er én skole og vi håber, du kan byde ind med følgende:

 • Du skal være uddannet folkeskolelærer og må gerne have erfaring med undervisning af sårbare børn og unge, samt kunne samarbejdet med deres forældre.
 • Du skal kunne udvikle eleverne fagligt og skabe kontakt, relationer, rogivende pædagogik og tryghed. Det er vigtigt, at du kan skabe struktur og forudsigelighed i din undervisning.
 • Du skal være ambitiøs og ressourcestærk med din undervisning og indsats generelt.
 • Du skal kunne håndtere børn, unge, forældre og familier i krise.
 • Du skal kunne håndtere forandringer i den planlagte undervisning, men også på en arbejdsplads i udvikling, der til tider kræver, at vi er omstillingsparate.
 • Du skal kunne samarbejde bredt med de andre faggrupper på BUC samt være en god og loyal teamplayer.
 • Da vi er en lille arbejdsplads, lægger vi meget stor vægt på, at omgangstonen er venlig, forstående og ærlig, og der forventes loyalitet overfor kollegaerne og til ledelsen.

Vi kan tilbyde dig dette og meget mere:

 • Du får en spændende, alsidig og udviklende arbejdsdag med søde, dygtige og engagerede kollegaer, der holder af at samarbejde i teams og på tværs af skolen.
 • Du vil være i et tæt samarbejde med BUC omkring dine elever og bidrager til udredningen af eleverne.
 • Du vil indgå i en tæt sparring med dine kollegaer og ledelsen om at udvikle, støtte og drage omsorg for vores elever, så de oplever forståelse, støtte og udvikling, mens de er hos os.
 • Her er mulighed for at tænke kreativt og bruge nye metoder, så længe de er baseret på en god etik og med respekt for barnet eller den unge.
 • Vi er en arbejdsplads med grin og humor.
 • Vi har øje for at afholde gode sociale arrangementer for hele skolen og har flere faglige oplæg og inputs i løbet af et skoleår.

 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte skoleleder, Lisa Levin på tel: 38640490.

 

Hospitalsskolen er en del af Glostrup Kommune og er beliggende på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Nordstjernevej 9a & 9e, 2600 Glostrup.Hospitalsskolen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Rigshospitalet Glostrup.

 

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Lisa Levin

Skoleleder

Tlf.: 38640490

Ansøgningsfrist:

1. juni 2020


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Glostrup Kommune
Florasvej 2 - 2A - 2B
2600 Glostrup
Kontaktperson
Lisa Levin
Tlf
38640490
Adresse
Florasvej 2 - 2A - 2B
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
01-06-2020
Kviknummer
LJA-80221917
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce