Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt velfunderet skoleleder til Brøndagerskolen

Brøndagerskolen

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
07-05-2019
Kontakt
Brøndagerskolen
Nordmarks Allé 20
2620 Albertslund
Tlf
43 68 72 00
Kontakt
Dorte Johannesen
Tlf
5174 6395
Nordmarks Allé 20
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
26-05-2019
Kviknummer
LJA-73147542
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vil du være med til at sikre elever med autismespektrum-forstyrrelser en skolegang med udgangspunkt i den enkelte, med fokus på børnenes potentialer og på det livslange perspektiv?  Så søg stillingen som skoleleder på Brøndagerskolen specialskole og videncenter for børn og unge med autisme.

Som ny skoleleder vil du få ansvaret for at videreudvikle en meget ambitiøs specialskole med 120 engagerede medarbejdere og ca. 95 elever. Vi vægter høj faglighed og godt relations arbejde og er optagede af at udvikle teamsamarbejdet og fagligheden i mødet med vores elever.

Du vil indgå i Albertslund Kommunes skoleledergruppe sammen med kommunens øvrige skoleledere fra almen- og specialområdet og afdelingschefen. Du vil her være med til at udvikle det samlede skoleområde. Du vil på skolen indgå i et tæt samspil med skolens ledergruppe bestående af en viceskoleleder og tre afdelingsledere.

Vi søger en ny skoleleder, som har erfaring med ledelse inden for specialskoleområdet og en skoleleder, der er relationel stærk, og som brænder for skolens elevgruppe.

Vi forventer, at du er en leder, der vil indgå aktivt i skolens hverdag, at du er en god sparringspartner med et højt fagligt niveau inden for området. Vi forventer også, at du er nysgerrig på vores elever, og at du trives i et miljø, hvor der vil være mange henvendelser til dig fra både børn, medarbejdere og forældre.

Nogle af de væsentligste opgaver for den nye skoleleder er at sikre den fortsatte udvikling af skolens høje faglighed, målrettet kompetenceudvikling af medarbejderne og at udvikle forældresamarbejdet.

Du kan læse mere om Albertslund Kommune på kommunens hjemmeside: https://albertslund.dk/

og du kan se en uddybende jobprofil og søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk under fanen Rekrutteringer. Spørgsmål kan stilles til konst. afdelingschef Dorte Johannesen på telefon 5174 6395, eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

 

Ansøgningsfristen udløber søndag den 26.maj 2019.

 

Brøndagerskolen er en kommunal specialskole i Albertslund Kommune, der gennem mere end 25 år har udviklet specialviden om børn med autismespektrum-forstyrrelser (ASF) samt generelle indlæringsvanskeligheder. Målgruppen inden for autisme udgør hovedparten af skolens elevgrundlag. De resterende elever, vil kunne betegnes som børn på et tidligt udviklingstrin, med autismelignende problematikker og mental retardering som primært handicap. Skolen er underlagt folkeskoleloven og underviser ud fra folkeskolens formålsparagraffer, men tilrettelægger individuelt efter den enkelte elev og yder således vidtgående specialundervisning og specialpædagogisk bistand i henhold til folkeskolelovens 20, stk. 2.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Brøndagerskolen
Nordmarks Allé 20
2620 Albertslund
Tlf
43 68 72 00
Kontaktperson
Dorte Johannesen
Tlf
5174 6395
Adresse
Nordmarks Allé 20
2620 Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2019
Udløber
26-05-2019
Kviknummer
LJA-73147542
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed