Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt ambitiøs afdelingsleder til udskoling på Peder Lykke Skolen

Peder Lykke Skolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2021
Kontakt
Peder Lykke Skolen
Bryders Alle 25
2300 København S
Kontakt
Dima Chabaan
Bryders Alle 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81969992
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Genopslag

 

Dedikeret udskolingsleder søges. En, der med høj faglig integritet, udpræget pædagogisk forståelse og gode it-kompetencer vil understøtte og lede udskolingspersonalet på Peder Lykke Skolen.

 

Vi søger en dygtig udskolingsleder, der har mod på og lyst til  sammen med resten af ledelsen at danne og uddanne vores elever og understøtte vores medarbejdere, så vi sammen skaber en god skole.

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og spændende job med varierede opgaver og ledelsesteamet som vægter samarbejdet i ledelsesteamet højt, samtidig med, at der er store frihedsgrader for den enkelte leder. Der er plads til forskellighed og god humor. Ledelsesteamet består af: skoleleder, souschef/ afdelingsleder for mellemtrin, afdelingsleder for indskoling, pædagogisk leder for fritidsinstitution og afdelingsleder for udskoling, som måske snart bliver dig. Vi har gode fysiske rammer på vores åben plan kontormiljø med god afstand til hinanden og gode mødefaciliteter.

 

På Peder Lykke Skolen arbejder vi målrettet på at være en markant profil i lokalområdet. Vi er i gang med udviklingen af vores naturfaglige profil, samtidig med, at vi også udvikler vores kreative praktisk-musiske fag. Vi har fokus på strategisk udvikling og arbejder ud fra grundværdierne faglighed, respekt, fællesskab og demokrati. Vi arbejder målrettet med teamudvikling både i forhold til fag og årgang. Personalet har et stærkt sammenhold og deltager under normale omstændigheder i mange fællesarrangementer.

 

Vi vægter elevernes faglighed højt, men vi går ikke på kompromis med elevernes trivsel og deres mulighed for at blive gode, dannede, harmoniske unge, der sikres de bedste muligheder videre i livet. Vi forsøger at skabe en professionel og attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor vi er tæt på, inddragende og lyttende. Fordi vi tror på, at det motiverer til at skabe de bedste læringsbetingelser for vores elever.

 

Vi har 100 medarbejdere og ca. 700 elever og vokser nedefra med fire spor fra de yngste årgange. Fra dette skoleår er fritidsinstitution en integreret del af skolen. Vi ligger tæt på Amager Fælled, DR Byen, Metroen, Havnebadet, Vestamager Naturcenter m.v. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

 

Splinternyrenoverede lokaler

Peder Lykke Skolen er nyrenoveret åbenplanskole med nyt madhus og sciencehus og store fællesarealer. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling med aldersdelte skolegårde samt lærerværelser og forberedelsesrum

 

Om dig

 

 

 • Du har et positivt og anerkendende menneskesyn og en positiv og konstruktiv tilgang til arbejdsopgaverne.

 

 • Du er en teamplayer.

 

 • Du er åben og nærværende og vil være tæt på personalet.

 

 • Du kan fungere i en hektisk og omskiftelig hverdag.

 

 • Du kan være en synlig leder der evner at inspirere, motivere og engagere.

 

 • Du udviser personlig autoritet, integritet og tydelighed.

 

 • Du er pædagogisk visionær og forstår at omsætte visionerne til praksis udvikling af didaktik.

 

 • Du er levende optaget af skolens kerneopgave den gode undervisning og det gode, sociale læringsmiljø, der er grundlaget for børnenes læring og trivsel.

 

 • Du kan være med til at videreudvikle vores pædagogisklæringscenter PLC og herunder fagteamsamarbejde.

 

 • Du vil prioritere at være tæt på elever, lærere/pædagoger og team som pædagogisk sparringspartner.

 

 • Du er åben og dialogskabende og i stand til at udtrykke sig klart både skriftligt og mundtligt.

 

 • Du kan og vil bidrage til det gode udviklende arbejdsmiljø, der befordrer arbejdsglæde og trivsel.

 

 • Du er læreruddannet med solid erfaring fra folkeskolen eller lignende.

 

 

Din ledelsesopgave 

Du skal

 

 

 • varetage den daglige drift og ledelse af 7.-9. årgang, koordinering af prøver og derudover årsplanlægning, vikardækning, m.v.

 

 • lede vores PLC i samarbejde med vejlederteam

 

 • have ansvar for udvælgelse og indkøb af undervisningsmidler og øvrigt undervisningsudstyr

 

 

Du skal som pædagogisk afdelingsleder brænde for at styrke elevers faglige udvikling og have vilje og evner til at koordinere og implementere skolens mange indsatser omkring fx synlighed og progression i undervisning og læring. Du skal være fanebærer for et stærkt pædagogisk og faglig indblik ikke bare for et fag, men for en høj faglig kvalitet og standard for undervisningen og læring generelt.

 

Du vil indgå i ledelsesteamet, der varetager både de overordnede ledelsesopgaver ift. mål, udvikling, strategi og drift. Den endelige fordeling af opgaverne i ledelsesteamet afklares ud fra princippet om at teamets samlede kompetencer udnyttes bedst muligt.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. juni 2021. Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

 

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup på 8256 6950 eller souschef Jasminka Ibrisimovic på 2466 0934 for yderligere information. Vi ser gerne, at du aftaler et besøg på skolen.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og andre relevante papirer.

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 29. april 2021

Ansættelsessamtalerne vil blive afviklet i uge 18.
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=172944&DepartmentId=19215&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Peder Lykke Skolen
Bryders Alle 25
2300 København S
Kontaktperson
Dima Chabaan
Adresse
Bryders Alle 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81969992
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed