Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt ambitiøs afdelingsleder til indskoling på Peder Lykke Skolen

Peder Lykke Skolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-04-2021
Kontakt
Peder Lykke Skolen
Bryders Alle 25
2300 København S
Kontakt
Lennart Kjellerup
Tlf
82566950
Bryders Alle 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81969741
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Vores nuværende indskolingsafdelingsleder skal være afdelingsleder for vores kommende specialklasserække. Derfor søger vi nu en ny dedikeret indskolingsleder. En, der med høj faglig integritet, udpræget pædagogisk forståelse vil understøtte og lede indskolingspersonalet på Peder Lykke Skolen.

 

Vi tilbyder

Et udfordrende og spændende job med varierede opgaver og ledelsesteamet, som vægter samarbejdet i ledelsesteamet højt, samtidig med, at der er store frihedsgrader for den enkelte leder. Der er plads til forskellighed og god humor. Ledelsesteamet består af: skoleleder, souschef/ afdelingsleder for mellemtrin, afdelingsleder for udskoling, pædagogisk leder for KKFO og afdelingsleder for indskoling, som måske snart bliver dig. Vi har gode fysiske rammer i vores åbenplan-kontormiljø med god afstand til hinanden og gode mødefaciliteter.

 

På Peder Lykke Skolen arbejder vi målrettet på at være en markant profil i lokalområdet. Vi er i gang med udviklingen af vores naturfaglige profil, samtidig med, at vi også udvikler vores kreative praktisk-musiske fag. Vi har fokus på strategisk udvikling og arbejder ud fra grundværdierne faglighed, respekt, fællesskab og demokrati. Vi arbejder målrettet med teamudvikling både i forhold til fag og årgang. Personalet har et stærkt sammenhold og deltager under normale omstændigheder i mange fællesarrangementer. Vi forsøger at skabe en professionel og attraktiv arbejdsplads sammen med vores medarbejdere, hvor vi er tæt på, inddragende og lyttende. Fordi vi tror på, at det motiverer til at skabe de bedste læringsbetingelser for vores elever.

 

Peder Lykke Skolen er nyrenoveret åbenplanskole med nyt madhus og sciencehus og store fællesarealer. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling med aldersdelte skolegårde samt lærerværelser og forberedelsesrum.

 

Vi har 100 medarbejdere og ca. 700 elever og vokser nedefra med fire spor fra de yngste årgange. Fra dette skoleår er KKFO'en en integreret del af skolen, og fra næste skoleår bliver det også gældende for vores kommende specialklasserække. Vi er ligger tæt på Amager Fælled, DR Byen, Metroen, Havnebadet, Vestamager Naturcenter m.v. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.

 

Dit ledelsesområde

Du får ansvaret for indskolingen og skal derudover primært arbejde med:

 

 

 • samarbejde med fritidshjem og overgange fra børnehaverne

 

 • koordinering af skolepædagoger, årsplanlægning, vikardækning

 

 • planlægning og koordinering af undervisningen, skema, m.v.

 

 

Du indgår i ledelsesteamet, der varetager både de overordnede ledelsesopgaver ift. udvikling, strategi og drift. Den endelige fordeling af opgaverne i ledelsesteamet afklares ud fra princippet om at teamets samlede kompetencer udnyttes bedst muligt.

 

Vi forventer, at vores nye afdelingsleder

 

 

 • er tydelig og synlig i hverdagen i forhold til både børn, personale, forældre og øvrige samarbejdspartnere

 

 • kan igangsætte, fastholde, inspirere og videreudvikle pædagogiske processer og være garant for faglig udvikling

 

 • evner at holde overblik i en spændende hverdag, men også i forhold til langsigtet pædagogisk og administrativ planlægning og opgaver

 

 • har stærk og tillidsvækkende relationskompetence i forhold til personale, forældre, elever og både interne og eksterne samarbejdspartnere

 

 • evner såvel pædagogisk sparring som konfronterende intervention i den pædagogiske og ledelsesmæssige praksis

 

 • er ambitiøs, forandringsorienteret og brænder for udvikling og vil gå til opgaven med åbent sind og stor nysgerrighed

 

 • er levende optaget af skolens kerneopgave den gode undervisning og det gode, sociale læringsmiljø, der er grundlaget for børnenes læring og trivsel

 

 • er læreruddannet og evt. har erfaring med ledelse

 

 

Ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Stillingen er en fastansættelse på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 1. juli 2021. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

 

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Lennart Kjellerup på 2764 6950 eller nuværende indskolingsleder Trine Bendixen Johansen på 5168 7155 for yderligere information. Vi ser gerne, at du aftaler et besøg på skolen.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og andre relevante papirer.

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 29. april 2021

Ansættelsessamtalerne bliver afviklet i uge 18.Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=172929&DepartmentId=19215&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen

Københavns Kommune

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Peder Lykke Skolen
Bryders Alle 25
2300 København S
Kontaktperson
Lennart Kjellerup
Tlf
82566950
Adresse
Bryders Alle 25
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81969741
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed