Del
Gem annonce

Faglig stærk pædagogisk leder søges til stærk friskole

Ugelbølle Friskole

Indrykket
15-11-2021
Kontakt
Ugelbølle Friskole
Langkær 2
Ugelbølle
8410 Rønde
Tlf
25200700
Kontakt
Annette Søndergaard
Tlf
25200700
Langkær 2
8410 Rønde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2021
Udløber
06-12-2021
Kviknummer
LJA-82948562
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Faglig stærk pædagogisk leder søges til stærk friskole 

 

Ugelbølle Friskole er en fri privat grundskole, etableret i 2010 da en byens folkeskole lukkede. En stor gruppe forældre og lokale kræfter gik sammen for at skabe en lokal skole i landsbyen – en skole der netop har ”fællesskab” som den altoverskyggende værdi. Skolen har i dag ca. 200 elever på 0.-6. klassetrin, og 35 medarbejdere. Skolen er kendt som en stærk friskole med værdierne i centrum, og specielt skolens arbejde med at integrere fritidsdel- og undervisningsdel tiltrækker mange forældre og børn.

 

Vi søger nu en pædagogisk leder til undervisnings- og fritidsdelen i skolen, der i tæt samarbejde med den anden pædagogiske leder samt skolelederen vil stå i spidsen for skolen. Og i spidsen for især trivsel og læring for alle skolens børn. Brænder du for pædagogik, undervisningsmetoder og for at lede undervisningen, så er det måske dig, der fremover skal stå på mål for den pædagogiske udvikling på skolen.

 

Om jobbet: I praksis vil skolen have to pædagogiske ledere, der hver især har ansvarsområder fra både fritids- og undervisningsdelen, da samarbejdet er tæt i hverdagen. Du vil blive en del af et stærkt ledelsestrekløver bestående af skoleleder og den anden pædagogiske leder. Skolen er unik på netop samspillet mellem fritidsdel og undervisningsdel, og næsten 100% af eleverne er tilmeldt- og deltager aktivt i fritidsdelen.

Du vil blive frontfigur for skolens indsats for videreudvikling af den pædagogiske og faglige praksis i undervisningen, og vil få perfekte rammer til at udfolde pædagogiske ambitioner og visioner. Ugelbølle Friskole er bygget på et fundament af frivillige forældre og en personalestab med store visioner. Vi leder derfor efter en person, der kan samle og være med til at føre visionerne ud i livet, men den pædagogiske indgangsvinkel.

 

Du vil som en del af skolens ledelse være med til at forløse skolens potentiale i tæt samarbejde med vores dygtige og fagligt stærke medarbejdere. Derfor skal du have evner, ambitioner og kompetencer inden for pædagogisk ledelse, men også indenfor generel ledelse innovation eller udvikling.

 

Vi forventer, at du med udgangspunkt i skolens værdier:

? Har erfaring med ledelsesopgaver – pædagogiske såvel som administrative.

? Har en pædagogisk, læreruddannelse og er indstillet på videreuddannelse.

? Er en synlig og tydelig leder, der går forrest.

? Er empatisk og indlevende.

? Er robust og formår at udøve anerkendende ledelse i forhold til personale, elever og forældre.

? Ser muligheder, respekterer traditioner og tør udfordre vanetænkning.

 

Vi tilbyder:

  • Et spændende lederjob med mulighed for at sætte retningen på pædagogikken/undervisningen.
  • Højt kvalificeret, fagligt kompetent og personligt engagerede kolleger samt en aktiv og støttende bestyrelse.
  • Byens skole og med god søgning fra lokalsamfundet og oplandet (forventet stigende antal tilflyttere fremover).
  • En flot, moderne skole med Mols Bjerge ”i baghaven” og en stor, tilhørende park til børnene
  • En skole med en sund økonomi.
  • En engageret og deltagende forældregruppe.
  • Mulighed for stor personlig og faglig udvikling via kurser, efter- og videreuddannelse

 

Ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Løn aftales i henhold til overenskomsten. Hertil kommer pensionsordning.

Vi er en lille gruppe passionerede mennesker, så det forventes at der indgår undervisning som en del af jobbet ca. 10 timer om ugen.

 

Ugelbølle Friskole har eksisteret siden 2010, og skolen har virket i et positivt samspil med en bred, bevidst forældrekreds, som ønsker at give deres børns opdragelse og undervisning retning.

 

Ugelbølle Friskole er en fri skole med selvforvaltning, kort og hurtig beslutningsvej - og er dertil en holdningsskole med en solid indstilling til god og grundig, fagligt funderet undervisning i et trygt og stimulerende arbejdsmiljø for både elever og lærere.

 

Skolen ligger i midten af Ugelbølle og har således en central position for lokalsamfundet og det foretrukne skolevalg for byens familier. Der er ét spor fra 0. til 6. årgang med høj grad af sammenhæng i hverdagen samt et solidt samarbejde mellem faggrupperne af lærere, pædagoger samt støttepersoner. Vi arbejder med to-lærerprincip til en børnegruppe mellem 30-40 børn og undervisningen tilrettelægges ud fra fleksible holddannelser.

 

Flere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Jesper Bjørn Andersen på tlf. 51212221.

Læs mere om skolen her www.ugelboellefriskole.dk

 

Ansøgningsfrist: Mandag d.6.december kl.12. Din ansøgning samt CV, udtalelser og beviser sendes elektronisk (i én samlet pdf-fil) til Annette Søndergaard på kontoret på følgende mailadresse: info@ugelboellefriskole.dk mrk. Pædagogisk leder

 

Ansættelsessamtaler: 1. samtalerunde tirsdag d.14.december fra kl.15 og 2. samtalerunde torsdag d.16.december fra kl.14. En personprofilanalyse bliver gennemført, hvis du går videre til 2. samtale.

 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Sportsefterskolen SINE

Del dette job

Virksomhedsinformation
Ugelbølle Friskole
Langkær 2
Ugelbølle
8410 Rønde
Tlf
25200700
Kontaktperson
Annette Søndergaard
Tlf
25200700
Adresse
Langkær 2
8410 Rønde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2021
Udløber
06-12-2021
Kviknummer
LJA-82948562
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce