Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig leder til indskolingen på Grønnemose skole

Grønnemose skole

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2022
Kontakt
Grønnemose skole
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Tlf
3957 3220
Kontakt
Irene Holmquist
Tlf
27 28 09 31
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
25-05-2022
Kviknummer
LJA-83584525
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Grønnemose Skole ligger i Gladsaxe Kommune og danner daglig ramme om 830 elever, 110 dygtige og engagerede medarbejdere og et ledelsesteam bestående af skoleleder, administrativ leder samt 6 faglige ledere. Skolen har, udover almendelen, også en gruppeordning for elever med autismespektrumforstyrrelser.

Skolen er 3-4 sporet med SFO og klub. Lærere og pædagoger er organiseret i årgangsteams, og der arbejdes målrettet med at udvikle gode læreprocesser for alle vores elever. Som leder er du tæt på, har viden om, følger op på og deltager i lærere og pædagogers arbejde med at udvikle undervisning, læringsmiljøer, læreprocesser og sikre resultater. Der tages afsæt i læringscentreret ledelse og ledelsesteamet er på alle niveauer optaget af praksis og er engagerede i dialoger med og om elevernes trivsel, læring og faglige udbytte af undervisningen. Dette med vægt på elevstemmen gennem observationer, sparring og feedback.

Vi har fokus på at udvikle de proffessionelle læringsfællesskaber i årgangsteams, skolens forskellige mødefora og i eget ledelsesteam, så viden og kompetencer kan bringes i spil i hele organisationen.

Som ledelsesteam har vi en inddragende og tillidsbaseret ledelsesstil, som sikrer et godt og stabilt samarbejde med medarbejderne i den fælles opgaveløsning. Vi arbejder dynamisk med opgave- og kompetencefordeling i teamet og ser stor værdi i at sikre indsigt i og muligheder for sparring med hinanden i forhold til individuelle ansvarsområder.

Vi er et meget ambitiøst ledelsesteam, som har høje forventninger til hinanden og vi ønsker os en ny kollega, som tør udfordre forståelser, som kan bringe ny viden ind og som vil være en del af et lærende team.

Almenskolen er organiseret i indskoling 0.-4. kl og overbygning 5.-9. kl med to faglige ledere i hver afdeling, som varetager personaleledelse af både lærere og pædagoger.

Som faglig leder i indskolingen vil du skulle sikre den gode opstart for vores nye elever, varetage den daglige ledelse af 2-3 årgangsteams samt i fællesskab med din kollega lede skolens SFO.

Derudover skal der varetages skoleomfattende udviklingsopgaver bl.a;

  • Videreudviklingen af skolens idræt- og bevægelsesprofil.
  • Matlab, etableret som kommunalt praksisforsøg, hvor vi skal gøre os erfaringer med design- og procesorienterede læreprocesser med integration af forskellige teknologier.
  • Videreudvikling af synlig læring, hvor vi arbejder med SOLO- taksonomi, feedbackformer, professionelle læringsfællesskaber og læringskonferencer.
  • Talenthold, hvor vi tilbyder udvalgte elever undervisningsforløb, som skal fremme og udvikle deres potentiale med det formål at øge deres faglige og sociale trivsel.
  • Udvikle mellemformer, så der skabes deltagelsesmuligheder for alle vores elever

Vi søger en faglig leder, som er pædagogisk uddannet. Det er en fordel at have erfaring med samarbejdet med PPR og familie og rådgivning, da vi sammen med dem er i gang med at udvikle gode og effektive processer, hvor vi kan agere hurtigt, og dermed igangsætte de nødvendige forebyggende tiltag, så vores elever forbliver i god trivsel .

Vi forventer naturligvis, at du er relationskompetent, tydelig og synlig i din ledelsesstil og at du er nysgerrig, imødekommende og forstår værdien af at indgå i et team, hvor vi både hjælper og styrker hinanden.

Stillingen er på fuld tid og kan tiltrædes 1. august 2022.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Vi ser gerne, at du kontakter os

i forbindelse med ansøgningsprocessen for nærmere information og evt. besøg på vores skole.
Kontakt derfor skoleleder Irene Holmquist på telefon 27 28 09 31.

skolens hjemmeside kan du læse mere om vores skole.

Frist

Vi skal have din ansøgning senest den 25. maj 2022 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt den 30. maj og den 2. juni om eftermiddagen.


Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Grønnemose skole
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Tlf
3957 3220
Kontaktperson
Irene Holmquist
Tlf
27 28 09 31
Adresse
Høje Gladsaxe Torv 4
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
25-05-2022
Kviknummer
LJA-83584525
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse
Beliggenhed