Del
Gem annonce

Faglig leder for udskolingen til Buddinge Skole

Buddinge skole

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
27-04-2021
Kontakt
Buddinge skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Tlf
39576777
Kontakt
Buddinge  Skole
Tlf
39576777
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
LJA-82019246
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Har du talent for ledelse og brænder du for at udvikle og drive en fantastisk skole med fokus på børnenes trivsel og læring? Så er du måske Buddinge Skoles nye faglige leder!

Buddinge Skole er en klassisk folkeskole – på den gode måde: Vedvarende og kærligt optaget af børns trivsel og læring; respektfuld overfor historie og traditioner; i samklang med befolkningssammensætning og mangfoldighed i lokalmiljøet; i takt med tidens behov, den nyeste viden og fremtidens muligheder.

Som faglig leder for udskolingen er du synlig, struktureret og retningssættende. Du må meget gerne have erfaring som (udskolings) leder, men det er ikke en forudsætning.

Vi forestiller os, at du

  • Er dygtig til at skabe tillidsvækkende relationer til både børn, forældre og medarbejdere
  • Har handlekraft og er god til at afslutte
  • Har overblik i en travl og kompleks hverdag
  • Er stærk kommunikativt og kan skabe følgeskab
  • Har humor og et positivt livssyn
  • Kan understøtte medarbejderne i de fede processer, som de selv søsætter
  • Er stærk i arbejdet med teknologiforståelse i et skolevæsen i rivende udvikling

Buddinge Skole og dit kommende job

Buddinge Skole er en 3 sporet skole med 700 elever fra 0.-9. klasse. Desuden har skolen en gruppeordning normeret til 36 elever, hvor skolen tilbyder specialundervisning på 4.-8. klassetrin til elever med læringsvanskeligheder, som visiteres på tværs af kommunen og fra andre kommuner. Derudover er der SFO 0.-3. årgang og skoleklub 4.-6. årgang, som er en integreret del af skolen på den samme matrikel. Der er ca. 100 ansatte. Skolen er præget af fælles mål og retning, indarbejdede rutiner og et godt og ambitiøst ledelsesteam, der giver god plads til tillidsbaseret faglig udfoldelse og innovative løsninger.

Buddinge Skole ligger i Søborg på Kildebakkegårds Allé og er en attraktiv skole med et godt ry, også målt på søgningen. De fysiske rammer er gode. Det gælder både udenomsarealerne og de nyindrettede læringsmiljøer med praksisforsøg for øje.

Buddinge Skole arbejder med skoleudvikling som et fælles ansvar, hvor alle medarbejdere inddrages og hvor man gennem samarbejde ønsker at trække på hinandens kompetencer. Skolen arbejder dedikeret med fremtidens skole, bl.a. gennem praksisforsøg og synlig læring. Det er skolens ambition, at alle elever er i trivsel og læring, og arbejder løbende med styrkelse og udvikling af læringsmiljøer, fællesskab og måden, der skabes skole på. I kommende skoleår vil vi have fokus på at få opbygget et velfungerende PLC. Måske brænder du for at blive tovholder på PLC?

Skolens daglige virke varetages af skolens dygtige lærere og pædagoger, som hver dag bidrager til et højt fagligt niveau og høje ambitioner på elevernes vegne. Vi er organiseret i årgangsteam, der samarbejder om elevernes læring og trivsel, kontakten og dialogen med forældrene og om udvikling af læringsmiljøet. Forældresamarbejdet er tæt og godt.

Skolens ledelse

Ledelsesteamet består af en skoleleder, en souschef som også er faglig leder for gruppeordningen, en faglig leder for 0.-2. klasse og SFO, en faglig leder for 3.-5. klasse og skoleklubben og en administrativ leder. Alle ledere har også tværgående opgaver og i kommende skoleår vil vi ligeledes organisere os, så de faglige ledere arbejder sammen i makkerskab omkring elever, personale og udviklingsopgaver. Vi er som team optagede af at skabe et fælles VI, hvor vi arbejder teambaseret og inddragende omkring vores fælles opgave: at skabe en elevcentreret skole. Vi lægger vægt på at du skal køre glad på arbejde hver dag, men du skal også køre glad hjem, fordi vi i fællesskab har gjort en forskel for børnene.
Udskolingen er optaget af en projektbaseret tilgang til dele af undervisningen, da vi mener at iterative læringsprocesser, peer-feedback og autentiske undervisningsforløb kan være med til at bringe alle elevers kompetencer i spil. Vi vil understøtte eleverne i at være kreative, problemløsende og tage ejerskab og samarbejde om læring.

Nedenfor kan du læse en række udsagn fra lærerne i udskolingen, de glæder sig til at møde dig!
”Vores nye leder balancerer mellem drift, ledelse og udvikling”
”Vores nye leder viser vejen ved at være beslutningsdygtig og handlekraftig”
”Vores nye leder har humor, er modig og empatisk og formår at være praksisnær og udviklingsorienteret”

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Der vil forud for endelig ansættelse blive indhentet referencer.
Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2021.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er mandag den 17. maj kl. 12. Ansøgning, CV og øvrige bilag sendes elektronisk via link.
Der afholdes to samtalerunder den 19. maj og 25. maj (begge dage fra omkring kl. 14).

Vil du vide mere?

Vi opfordrer til, at alle ansøgere besøger skolen inden stillingen søges. Kontakt skoleleder Kirstine Bang Krogh 61 61 95 91, hvis du vil vide mere eller lave en aftale.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Buddinge skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Tlf
39576777
Kontaktperson
Buddinge  Skole
Tlf
39576777
Adresse
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-04-2021
Udløber
17-05-2021
Kviknummer
LJA-82019246
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce