Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagbladet Folkeskolen søger ambitiøs kommerciel chef

Folkeskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-01-2023
Kontakt
Folkeskolen
Kompagnistræde 34, 3 sal
1208 København K
Kontakt
Administrerende direktør og ansvarshavende chefred Andreas Marckmann Andreassen
Tlf
2811 8768
Kompagnistræde 34, 3 sal
1208 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
17-02-2023
Kviknummer
LJA-84462810
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Er du en motiverende og ambitiøs leder? Har du lyst til at have ansvaret for at hæve indtjeningen og forretningsudvikle et af landets største og vigtigste fagmedier? Brænder du for vores mission om at gøre den danske folkeskole bedre? Så kan du meget vel være Fagbladet Folkeskolens næste kommercielle chef.

Vi søger en virkelysten, struktureret, ansvarsfuld og modig leder til vores kommercielle afdeling. Fagbladet Folkeskolen tjener et pænt millionbeløb på annoncering - herunder jobannoncer, digital annoncering samt nye formater som advertorials og partnerskaber. Din opgave bliver at hæve indtjeningen markant, først og fremmest digitalt. For at lykkes, får du et engageret team, en attraktiv målgruppe og ressourcer til at investere i at udvikle forretningen. Du får stor frihed til at lægge strategien selv, og du bliver direktørens vigtigste sparringspartner på den kommercielle udvikling af Folkeskolen.


Hvem er du?

 • Du har erfaring med at arbejde med annoncesalg og kommerciel drift i mediebranchen. Du har kendskab til digital annoncering.
 • Du er god til at forstå både kundernes og brugernes behov og finde kommercielle løsninger og samarbejder, som er til gavn for alle.
 • Du har enten ledelseserfaring eller er klar til at få det, og du betragter dig selv som en person, der kan motivere og inspirere dit team til at samarbejde om at nå deres mål.

Dine opgaver

 • Du er daglig leder for salg og markedsføring på Folkeskolen. Din vigtigste opgave er, at Folkeskolen når vores mål for højere kommercielle indtægter.
 • Du er en tydelig og engagerende person, som sætter klare mål og sikrer, at både medarbejdere og eksterne partnere når dem.
 • Du bliver den spillende træner, som kan lægge en klar strategi, sparre med medarbejderne om alt fra salgsstrategi og priser til nye emner og kundemøder, og som også selv kan eksekvere, tage til kundemøder eller gribe telefonen, når vi har travlt.

Dit team
Du bliver daglig leder for tre medarbejdere i vores team for salg og markedsføring. En digital specialist, en salgskonsulent og en studentermedarbejder. Samtidig får du ansvaret for samarbejdet med vores eksterne salgsbureau, som varetager en stor del af annoncesalget, ikke mindst til print. 

Teamet har ansvaret for at drive og øge salget af annoncer på alle platforme. Teamet varetager også Folkeskolens marketing-opgaver, for eksempel annoncering for vores jobportal enten selv eller gennem samarbejder.


Vi tilbyder

 • Et spændende og udfordrende job med masser af ansvar og tillid til at træffe beslutninger og forfølge dine egne ideer.
 • En nøglerolle i den digitale omstilling af et af landets største fagmedier.
 • En stor og eftertragtet målgruppe med masser af uudnyttede kommercielle muligheder.
 • Et ambitiøst og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi både har travlt og har det sjovt sammen.
 • Gode arbejdsvilkår og en høj grad af fleksibilitet.

Vilkår
Vi tilbyder lukrative vilkår for både løn, arbejdsgiverbetalt pension på 17,3 %, personaleordninger og ferie - gerne med en bonusordning baseret på dine og teamets resultater.


Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør, Andreas Marckmann Andreassen, på ama@folkeskolen.dk eller mobil 2811 8768.Vi skal modtage dit CV og en motiveret ansøgning senest fredag den 17. februar 2023.Vi forventer at afholde første runde samtaler tirsdag den 21. og onsdag den 22. februar, og anden runde samtaler fredag den 24. og mandag den 27. februar.Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Folkeskolen er det dagsordensættende medie på skoleområdet med nyheder, baggrund, debat og vidensdeling for lærere og andre, der arbejder med den danske folkeskole. Vi udkommer hver dag på folkeskolen.dk, på sociale medier og i en stribe nyhedsbreve, ligesom vi udgiver et trykt magasin med over 135.000 læsere 22 gange om året.

Vores platforme har massiv gennemslagskraft og rammer målgruppen præcist via folkeskolen.dk, magasinet Folkeskolen, lærerjob.dk og vores segmenterede faglige netværk (folkeskolen.dk/fag).


Fagbladet Folkeskolen er ejet af Danmarks Lærerforening og Stibo Complete. 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Folkeskolen
Kompagnistræde 34, 3 sal
1208 København K
Kontaktperson
Administrerende direktør og ansvarshavende chefred Andreas Marckmann Andreassen
Tlf
2811 8768
Adresse
Kompagnistræde 34, 3 sal
1208 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-01-2023
Udløber
17-02-2023
Kviknummer
LJA-84462810
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed