Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Systemadministrator til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-09-2021
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Jørn Harding Mølholm
Tlf
23468507
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2021
Udløber
21-09-2021
Kviknummer
LJA-82620482
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
It/teknologi/medier, Øvrige Job

Erfaren Systemadministrator til Digitalisering og IT i Danmarks Lærerforening

Har du erfaring med drift og administration af større IT-løsninger? Forstår du den afgørende vigtighed af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Og har du erfaring med forskellige Microsoft teknologier, herunder Azure opbygning? Hvis ja så læs videre!Danmarks Lærerforening er i gang med en større modernisering af driftsmiljøet. Vi er midt i implementering af Office 365, og er ved at løfte vores store systemer over på Dynamics 365. Vi outsourcer den øvrige serverdrift ultimo 2021 og moderniserer infrastrukturen. Vi søger derfor en erfaren systemadministrator, som med engagement kan indgå i disse projekter og være med til at gennemføre dem succesfuldt samt få dem forankret i sikker drift - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Som vores nye kollega får du en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores IT-løsninger med tæt inddragelse af brugerne.Vi arbejder bl.a. med følgende teknologier og systemer: Office 365, Exchange online, Teams, Intune, SCCM, Azure, Netværk (Cisco/ HP), Veeam backup og IP-telefoni.Du bliver en del af en enhed, der består af en faglig leder og 12 engagerede medarbejdere. Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens samlede ansvar spænder over udviklingsprojekter, medlemsløsninger, systemdrift og support, leverandørstyring samt sikkerhedsrelaterede opgaver. 
Vi foretrækker standardløsninger, når vi vælger teknologiske platforme.


Atmosfæren i enheden er uformel og uhøjtidelig. Vi lægger vægt på tæt samarbejde, et godt grin og en åben kommunikation.Dine hovedopgaver bliver at:

  • deltage i projektet om at få løftet DLFs primære systemer over i Dynamics 365, eksempelvis vores medlems- og kursussystem samt sekretariatets økonomisystem.
  • deltage i projekt omkring outsourcing af IT-driften
  • varetage systemadministration og vedligeholde foreningens IT-løsninger i samarbejde med ekstern leverandør
  • administrere og vedligeholde netværk
  • sikre løbende vedligeholdelse og optimering af driftsprocesser, herunder at udarbejde relevant dokumentation
  • varetage 1. level support og 2. level support
  • være sparringspartner i forhold til udviklingsprojekter.

Din profil
Du er uddannet IT-supporter og har erfaring fra en lignende stilling. Du er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Dyb teknisk forståelse og sans for optimering af driftsprocesser er en selvfølgelighed. Ligesom du skal have arbejdet med håndtering af IT-drift på forretningskritiske systemer. Du her erfaring med Office 365/Azure, og er vant til at indgå i en afklarende dialog med såvel kollegaer som øvrige samarbejdspartnere, internt såvel som eksternt. Medbringer du kendskab til Dynamics 365, er det velkomment.


Møder du konflikter på din vej, er du i stand til at lytte til de forskellige perspektiver og løse problemstillinger konstruktivt. Du griber gerne telefonen og tager dialogen med brugerne mundtligt. Ligesom formidling af tekniske problemstillinger til brugere uden detaljekendskab falder dig let.


Du evner at arbejde systematisk og omhyggeligt med dine opgaver. Det er afgørende, at du mestrer at sætte handling til dine opgaver, så du skaber fremdrift og samtidig evner at bevare overblikket over komplekse projekter med mange aktører og interessenter. En pragmatisk tilgang til, at prioriteringer i opgaverne hurtigt kan ændre sig, er et plus.Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.Vi tilbyder

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.Vilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2021. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og HK.  Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring.I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP Pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.Vil du vide mere?

Er du velkommen til at kontakte faglig leder af Digitalisering og IT Jørn Harding Mølholm på tlf. 23 46 85 07.Vi skal modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 21. september 2021 kl. 12.00.Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler onsdag den 22. september, torsdag den 23. september og mandag den 27. september 2021. Anden runde samtaler forventer vi at afholde tirsdag den 28. september 2021.Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Jørn Harding Mølholm
Tlf
23468507
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2021
Udløber
21-09-2021
Kviknummer
LJA-82620482
Jobtype
Fuldtid
Fag
It/teknologi/medier, Øvrige Job
Beliggenhed