Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren skolesekretær søges til privatskole

Sigerslevøster Privatskole

Frederikssund, Nordsjælland

Indrykket
27-10-2022
Kontakt
Sigerslevøster Privatskole
Smedevej 27
3600 Frederikssund
Tlf
48288887
Kontakt
Annette Testrup
Tlf
48288887
Smedevej 27
3600 Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-10-2022
Udløber
26-11-2022
Kviknummer
LJA-84175353
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Erfaren skolesekretær søges til privatskole

Sigerslevøster Privatskole ligger i smukke omgivelser lidt uden for Frederikssund i den lille by Sigerslevøster. Vores mission er: Vi gør børn dygtige. Vi arbejder med de gamle dyder på en moderne måde, så vi har børn der er glade, taler pænt og som ved, at de kan gå trygt i skole hver dag.

 

Vi søger

Vi søger pr. 1. januar 2023 en erfaren skolesekretær i en fuldtidsstilling, der kan arbejde i en hverdag, hvor afbrydelser er en del af pakken. Vores nuværende skolesekretær går på pension i midten af januar, der vil derfor være en kort overgang, hvor du kan blive sat ordentligt ind i tingene af den nuværende skolesekretær. Derfor er der nu en unik mulighed for den, der kan holde hovedet koldt og hjertet varmt i en travl hverdag, sammen med 37 gode kolleger og 313 dejlige børn.

 

Du skal være en god sparringspartner, god til at samarbejde, give anerkendelse og indgå i relationer. Du skal kunne lytte og være forstående samtidig med, at du, som skolens ansigt udadtil, agerer professionelt, når telefonen ringer, når du besvarer mails eller møder forældre og børn på kontoret. Så hvis du evner at smile og grine højt, er det absolut et plus. Vi ser gerne, at du har et stort fagligt 'drive' og lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde på alle niveauer, både med skolens regnskabsfører, lærere, pædagoger og skolens ledelse.

 

Vi forventer, at du er serviceminded, struktureret og kommunikativ stærk og kan tage dig af:

 • daglige henvendelser (telefon, mails, e-boks og post)
 • administration ift. elever, ventelister og personaledata
 • administration ift. eksamen, karaktergivning og prøveafvikling
 • indberetninger til STIL, Eunomia, STUK, DS, m.v.
 • løbende skriftlig kommunikation fra kontoret og vedligehold af hjemmesiden

   

  Skolen foretager løbende indberetninger til STIL, Eunomia, STUK, DS fx grundskoleindberetning, indberetning af fripladsansøgninger, 5/9-indberetning, befordring, ajourføring af løndele, m.v. Meget af dette sker med basis i DSA-elev, hvorfor kendskab til dette er en nødvendighed. Kendskab til Skoleintra og UV-skole vil være en fordel, men ikke et krav.

   

  Vi kan tilbyde dig:

 • en tryg og inspirerende skole for både elever, forældre og medarbejdere
 • professionelle kolleger, der står sammen om de fælles beslutninger og målsætninger
 • tæt samarbejde med regnskabsfører og ledelse


Hvem er vi:

Sigerslevøster Privatskole er en privatskole med plads til både traditioner og fornyelse. Vi har 313 elever fra 0.-9. klasse og en SFO/Klub med ca. 180 børn. Skolen ligger i et attraktivt område ude på landet, hvor der er frisk luft og højt til himlen. Forældrene bakker skolen op og deltager gerne i arrangementer.

 

Skoleleder Rasmus Kjær kan kontaktes på tlf. 23 47 43 98 eller på rk@sigerslev.dk.  Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Løn i henhold til gældende overenskomst mellem HK og skoleforeningerne.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

 

Ansøgning med relevante bilag sendes gerne samlet i én pdf-fil navngivet med 'Skolesekretær' og med ansøgning på første side til kontor@sigerslev.dk . Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 21/11 kl. 12. For yderligere oplysninger henvises til hjemmesiden www.sigerslev.dk og facebook.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Sigerslevøster Privatskole
Smedevej 27
3600 Frederikssund
Tlf
48288887
Kontaktperson
Annette Testrup
Tlf
48288887
Adresse
Smedevej 27
3600 Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-10-2022
Udløber
26-11-2022
Kviknummer
LJA-84175353
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed