Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren skoleleder med faglige visioner, strategisk overblik og hjertet på rette sted søges til Øresundsskolen i København

Øresundsskolen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-04-2022
Kontakt
Øresundsskolen
Carl Nielsens Allé 33A
2100 København Ø
Tlf
30317090
Kontakt
Souschef Ditte Strunge Områdechef Morten Østergaard Jensen
Tlf
6177 5535 eller 2932
Carl Nielsens Allé 33A
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2022
Udløber
28-05-2022
Kviknummer
LJA-83571401
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Genopslag

 

Brænder du for skoleudvikling og har du høje ambitioner for elevernes læring og trivsel i et specialiseret felt? Så er du måske den skoleleder, vi søger til Øresundsskolen. Vores nye skoleleder behøver ikke have erfaring med elevgruppen på forhånd, idet det er skoleleder-erfaringen, vi efterspørger.

 

Øresundsskolen er en folkeskole, som varetager specialundervisning og specialfritidstilbud (KKFO) for børn med vidtgående psykiske og fysiske funktionsvanskeligheder, herunder børn med multiple funktionsvanskeligheder samt børn med autisme. Skole og KKFO har et integreret pædagogisk, organisatorisk og administrativt samarbejde i gode fælles fysiske rammer på Ydre Østerbro.

 

Skolen har næste skoleår 108 elever fordelt på 0.-9. klassetrin. Skole og KKFO har til sammen 140 engagerede medarbejdere. Derudover er der et ledelsesteam bestående af souschef, konstitueret afdelingsleder og KKFO-leder, samt to sekretærer og et gårdmandskorps. Der samarbejdes i både monofaglige og tværfaglige teams med vægt på at skabe sammenhængskraft og udvikling.

 

Øresundsskolens nye skoleleder skal have stor erfaring med at drive folkeskole og KKFO såvel strategisk, organisatorisk, pædagogisk, didaktisk, økonomisk som administrativt. Vi søger en skoleleder, der har interesse for børn med særlige behov og er ambitiøs på denne elevgruppes vegne, og som i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejdere vil skabe den bedste skole for vores elever.

 

Vores skoles og KKFOs opgave er at gøre eleverne så dygtige, fagligt og socialt, som de kan blive. Øresundsskolens kerneopgave er desuden at understøtte det enkelte barns livsduelighed, så barnet opnår størst mulig indflydelse på eget liv. 

 

Vores grundværdier er: Helhedssyn, God kommunikation, Bærende relationer, Positivitet og Meningsfuldhed.

 

Skoleleder i Københavns Kommune

I København har vi store forventninger til, at ledelsen af vores skoler foregår med et tydeligt fokus på, at elevernes læring er i centrum. Det kræver en tydelig og stærk ledelse, som kan arbejde med klare mål og forventninger i dagligdagen, og som kan sikre, at alle skolens medarbejdere arbejder i samme retning. Vi forventer derfor, at du som skoleleder i samarbejde med den øvrige ledelse er den primære drivkraft for skolens udvikling, der finder sted nu og fremadrettet.

 

På Øresundsskolen betyder det, at

Vores nye skoleleder skal være omstillingsparat, fleksibel og arbejde dynamisk med at facilitere og understøtte processer, der omsætter teori, målsætninger og evaluering til praksis. Du arbejder strategisk og struktureret, mens du dagligt brænder for at gøre lige netop den forskel, der gør en forskel. Det er vigtigt, at du som skoleleder på Øresundsskolen kan navigere trygt i skolens miljø og har blik for de små detaljer så eleverne får de bedste betingelser for at udvikle sig fagligt som socialt og herigennem får de bedste forudsætninger for at udvikle sig med livsduelighed og selvstændighed.

 

Det tværfaglige samarbejde er yderst vigtigt, hvilket betyder, at du som leder skal have indblik i og forståelse for de forskellige fagligheder for at kunne udvikle og optimere dette samarbejde. Du skal skabe gode rammer for udvikling af både monofaglighed, tværfaglighed og vejlederfaglighed.

 

Det gode arbejdsmiljø med vægt på fællesskaber er centralt, og du skal kunne balancere mellem at være sammen med skolens medarbejdere i et tæt og forpligtende samarbejde og lede dem imod fastsatte mål. Du er inddragende i din ledelsesstil og vægter et helhedsorienteret skole-/hjemsamarbejde højt.

 

Vi kan tilbyde

 

 

  • Dygtige, kompetente og fagligt stærke medarbejdere, et stærkt ledelsesteam, de dejligste børn og dedikerede forældre, der alle sætter en ære i, at eleverne får de bedst mulige betingelser. 

 

  • Et ledelsesnetværk med øvrige skoleledelser, inklusive andre folkeskoler, som varetager specialundervisning og fritidstilbud under områdechefen.

 

  • Forskellige former for ledelsesudvikling med udgangspunkt i skoleledelsesprofilen.

 

  • Support fra et administrativt fællesskab og Områdeforvaltning.

 

 

Som skoleleder refererer du direkte til områdechefen.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er en overenskomststilling, hvor ansættelse de første tre måneder finder sted på prøve. Er du i forvejen tjenestemandsansat i Københavns Kommune, vil du bevare denne ansættelsesform. Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

 

Tiltrædelse pr. 1. august 2022.

 

Mere information

Vi forventer, at du indgår aftale om besøg på skolen eller tager telefonisk kontakt forud for ansøgningsfristen til souschef Ditte Strunge på 6177 5535. Du kan også tage telefonisk kontakt til områdechef Morten Østergaard Jensen på 2932 5407 eller skolebestyrelsesformand Eva Fryklund på 2830 3919.

 

Ansøgning med relevante bilag stiles til områdechef Morten Østergaard Jensen.

 

Søg via linket senest lørdag den 28. maj 2022

Første og anden samtalerunde forventes afholdt hhv. den 8. juni og 14. juni 2022.

I ansættelsesforløbet vil der indgå en profiltest.
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=182758&DepartmentId=19067&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Øresundsskolen
Carl Nielsens Allé 33A
2100 København Ø
Tlf
30317090
Kontaktperson
Souschef Ditte Strunge Områdechef Morten Østergaard Jensen
Tlf
6177 5535 eller 2932
Adresse
Carl Nielsens Allé 33A
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2022
Udløber
28-05-2022
Kviknummer
LJA-83571401
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed