Del
Gem annonce

Erfaren skoleleder, der kan samtænke visioner, resultater og proces, søges til N. Zahles Seminarieskole

N. Zahles Seminarieskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2022
Kontakt
N. Zahles Seminarieskole
Linnésgade 8
1361 København K
Tlf
33697942
Kontakt
Bestyrelsesformand Mogens Cranil
Tlf
30914494
Linnésgade 8
1361 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83605641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Øvrige Job

Vil du stå i spidsen for en af Københavns mest traditionsrige skoler midt i byens pulserende liv? Så søger Den selvejende institution N. Zahles Skole en erfaren skoleleder til N. Zahles Seminarieskole.


Du kommer til at stå i spidsen for en mellemstor, udelt privatskole baseret på stifteren Natalie Zahles værdier. Zahleånden mærkes tydeligt i dagligdagen blandt skolens elever, lærere og andet personale. Det er derfor væsentligt, at du har et børnesyn baseret på Zahles værdier.


Særligt for N. Zahles Seminarieskole er, at den tillægger analytiske, kulturelle, praktisk-musiske og kropslige fag lige høj værdi, og at begrebet dannelse er grundlæggende i hverdagen.  Dette udleves dagligt af engagerede, selvledende lærere, som du får ledelsen af, og hvor du også kommer til at stå for medinddragelse, understøttelse, trivsel og retning. Derudover er tilknyttet en skolefritidsordning, som du også får den overordnede ledelse af.


N. Zahles Seminarieskole er med Natalie Zahles ord en skole efter hver tids behov. Du får til opgave at sikre det i overensstemmelse med den strategi, som p.t. er under udarbejdelse af Bestyrelsen. Det kan kun ske med en solid medinddragelse af lærere og et lydhørt øre for forældre. Da Seminarieskolen deler bygninger og bestyrelse med søsterskolen N. Zales Gymnasieskole, vil du også få et tæt samarbejde med den.


Dine første indsatser vil primært være:

  • Inddragelse samt understøttende, trivselsfremmende og retningssættende ledelse af lærerkorpset og øvrige medarbejdere

  • At skabe balance mellem resultat og proces, drift og udvikling i overensstemmelse med den strategi, der p.t. er under udarbejdelse af bestyrelsen for den selvejende institution N. Zahles Skole

     

For at kunne løse opgaven besidder du en lang række kompetencer, som du kan se i jobprofilen.  Vi vægter dit børnesyn, og vi forventer, at du er en erfaren skoleleder. Derudover vægter vi, at du har dokumenteret erfaring med, at:

  • Skabe resultater gennem at balancere resultat og proces.

  • Praktisere inddragende og understøttende ledelse af lærere

  • Udøve 360 graders ledelse af komplekse organisationer (f.eks. medarbejdere, forældre, bestyrelse og søsterskole)

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte bestyrelsesformand Mogens Cranil tlf. 30914494 eller forældrevalgt bestyrelsesmedlem Tina Pihl tlf. 28981825. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Du kan også læse mere i jobprofil her Skoleleder_jobprofil.pdf og på N. Zahles Seminarieskoles hjemmeside her zahles.seminarieskole.dk


Stillingen ønskes besat 1. august 2022 eller senere efter aftale.


Ansøgning stiles til bestyrelsen for N. Zahles Skole og sendes elektronisk til administrationschef Kasper Esmann ke@zahles.dk


Første samtaler holdes den 2. juni med anden samtale den 14. juni.  Indimellem vil der være en personlighedstest med tilbagemelding.


Ansøgningsfrist er d. 24. maj 2022 kl. 12

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
N. Zahles Seminarieskole
Linnésgade 8
1361 København K
Tlf
33697942
Kontaktperson
Bestyrelsesformand Mogens Cranil
Tlf
30914494
Adresse
Linnésgade 8
1361 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2022
Udløber
24-05-2022
Kviknummer
LJA-83605641
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce