Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren lærer til lille autismetilbud

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
05-10-2021
Kontakt
Halsnæs Kommune
Hundested Skole
Lerbjergvej 1B
3390 Hundested
Kontakt
Nikolaj Gimsing
Tlf
2167 2619
Hundested Skole
3390 Hundested
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2021
Udløber
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82757821
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Specialundervisning, Øvrige Job

Hundested Skole - vi tør godt!
Vi søger en lærer til vores dejlige skole med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi har på Hundested Skole netop oprettet vores eget indskolingstilbud til børn med autisme, og vi har i den forbindelse brug for en fagligt dygtig lærer, som brænder for at arbejde med børn med autisme. Vi forventer, at du minimum har nogle års erfaring med denne type af arbejde. Der er seks skønne børn tilknyttet tilbuddet, fem drenge og en pige. Du vil sammen med teamet, som består af fuldtidspædagoger og deltidslærere, få rig mulig for at være med til at præge opbygningen af vores tilbud.


Vi forventer, at du

har relevant uddannelse og erfaring indenfor arbejdet med børn med autisme
er struktureret og dygtig til at dokumentere dit arbejde skriftligt
har erfaring med supervision og kollegial sparring
er erfaren i tværfagligt samarbejde
er stærk i både teamsamarbejde og forældresamarbejde.

Der er tale om en fuldtidsstilling med 25 lektioner i tilbuddet. Vi har fokus på at bruge vores tid, hvor det giver mening, derfor har vi skruet ned for tid til mødeaktivitet og op for tid til forberedelse, både den individuelle og den fælles. Vi har virkelig gode muligheder for kompetenceudvikling, og her er altid opbakning til nye ideer.


Hundested skole

Er en nytænkende og kreativ folkeskole, rig på traditioner og med blandt andet egen skolehave og maritime nyttehaver. Vi har skolebibliotek og moderne, veludstyrede faglokaler. Vi er certificeret Unicef Rettighedsskole, det betyder, at vi i hverdagen har stort fokus på elev-inddragelse og medbestemmelse. Vi har fokus på teknologiforståelse som ny faglighed og arbejder bl.a. på at etablere vores eget lokale makerspace.

Vi har en rig natur med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge. Det er en stor og vigtig del af elevers, pædagogers og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i syv pejlemærker: Udforske, begejstre, deltage, skabe, stræbe, erobre, sammen - som vi sammen udfolder og udvikler året rundt. Vi har sørget for, at der er super faciliteter til børnene. To store klasselokaler samt eget LEGO-rum, så der er rig mulighed for at tilrettelægge undervisningen, så den tilgodeser børnenes behov.

Som hele Hundesteds skole har vi stor indflydelse på udviklingen af lokalområdet, og det ansvar tager vi meget alvorligt. Vi har et stort lokalt netværk med forenings- og erhvervslivet som tætte samarbejdspartnere, og vi benytter ofte mulighederne for at tilrettelægge undervisningen i samarbejde med dem.
 
Følg os på Instagram eller Facebook for et levende indblik i vores hverdag.
For spørgsmål kontakt faglig leder, Nikolaj Gimsing, 21672619.


Løn og ansættelsesvilkår

Sker efter gældende overenskomst samt principperne om Ny Løn.


Om Halsnæs Kommune

Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Halsnæs Kommune
Hundested Skole
Lerbjergvej 1B
3390 Hundested
Kontaktperson
Nikolaj Gimsing
Tlf
2167 2619
Adresse
Hundested Skole
3390 Hundested
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2021
Udløber
24-10-2021
Kviknummer
LJA-82757821
Jobtype
Fuldtid
Fag
Specialundervisning, Øvrige Job
Beliggenhed