Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren IT-konsulent til Digitalisering og IT

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-07-2021
Kontakt
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontakt
Bettina Thøgersen
Tlf
24 95 75 16
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2021
Udløber
19-08-2021
Kviknummer
LJA-82404455
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
It/teknologi/medier, Øvrige Job

Har du erfaring med at gennemføre større IT-projekter med en høj brugerinvolvering. Forstår du vigtigheden af dialog og samarbejde. Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger? Hvis ja så læs videre!

Danmarks Lærerforening står foran en større modernisering af flere centrale IT-løsninger, hvoraf flere vil blive cloudbaseret (Dynamics 365). Vi søger derfor en erfaren IT-projektleder, som kan sikre, at disse projekter gennemføres succesfuldt med tæt inddragelse af brugerne og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en enhed, der består af en faglig leder og 12 engagerede medarbejdere. Digitalisering og IT er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens samlede ansvar spænder over udviklingsprojekter, medlemsløsninger, systemdrift og support, leverandørstyring samt sikkerhedsrelaterede opgaver.

Atmosfæren i enheden er uformel og uhøjtidelig. Vi lægger vægt på tæt samarbejde, et godt grin og en åben kommunikation.

Dine hovedopgaver bliver at:

  • være projekt/programleder for et eller flere projekter.
  • bistå de andre projektledere/konsulenter i deres projekter.
  • medvirke til udviklingen af foreningens digitale løsninger.
  • håndtere leverandørstyring og kontraktstyring.
  • afholde workshops med brugere/leverandører med henblik på procesafklaring.

Din profil
Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Du behersker og forstår vigtigheden af kommunikation - både skriftligt og mundtligt. Det er en fordel, hvis du kan sætte dig til tasterne og udarbejde en klar sagsfremstilling af en kompleks teknisk problemstilling. Møder du konflikter på din vej, er du i stand til at lytte til de forskellige perspektiver og løse problemstillinger konstruktivt.

Du har erfaring med implementering af teknisk tunge IT-projekter med en høj grad af brugerinddragelse. Formentlig har du erfaring med agile metoder, samt Dynamics 365 og O365.

Det falder dig naturligt at arbejde systematisk og omhyggeligt med dine projektplaner. Det er afgørende, at du mestrer at sætte handling til dine projektplaner, så du skaber fremdrift og samtidig evner at bevare overblikket over komplekse projekter med mange aktører og interessenter.

Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

Vilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte faglig leder Jørn Harding Mølholm på mobil 2346 8507 eller stabschef Bettina R. Thøgersen på mobil 2495 7516.

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest torsdag den 19. august 2021.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler mandag den 23. august og anden runde samtaler onsdag den 25. august. Der vil indgå en case og test som del af anden samtalerunde.

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 84.000 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København K.
Tlf
33 69 63 00
Kontaktperson
Bettina Thøgersen
Tlf
24 95 75 16
Adresse
Vandkunsten 12
1467 København K.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2021
Udløber
19-08-2021
Kviknummer
LJA-82404455
Jobtype
Fuldtid
Fag
It/teknologi/medier, Øvrige Job
Beliggenhed