Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye læsevejleder

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
03-07-2019
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Helle Bjerg
Tlf
2898 0518
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
16-08-2019
Kviknummer
LJA-74316586
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Er du vores nye læsevejleder, der vil være med til at udvikle undervisning i læsning og skriftsprogsundervisningen på en skole, der arbejder med Projektbaseret Læring i aldersblandede læringsfællesskaber?

 
Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en dygtig, engageret, udviklingsorienteret og faglig stærk læsevejleder.

Vi er stærkt optagede af at udvikle vores praksis omkring projektbaseret læring, og er i gang med at skabe en struktur og en kultur, hvor læring i dybden kan tænkes ind i en projektorienteret sammenhæng. Vi arbejder på at integrere fagenes indhold og arbejdsformer i tværfaglige projektforløb med særligt fokus på det undersøgende, det problembaserede og innovation.

Vi har en stærk tro på og forventning om, at alle børn har særlige talenter og særlige behov og at alle har ret til at være en del af et læringsfællesskab. For møde og udfordre alle børn, arbejder vi med fleksibel holddannelse i aldersblandede afdelinger fra 0.-2.; 3.-5. og inden for årgange i overbygningen. Skole og fritidsdel er tæt integreret i en sammenhængende dag, og vi arbejder med et stærkt og tæt teamsamarbejde mellem lærere og pædagoger.

Som læsevejleder skal du have lyst til at bringe din fagdidaktiske ekspertise i spil i samarbejdet med ledelse og danskfagteam om at udvikle et fælles sprog og en fælles tilgang den almene læse- og skriftsprogsundervisning indenfor Projektbaseret Læring som ramme.

Du kommer også til at spille en meget central rolle i videreførelsen af skolens veludviklede evalueringspraksis. Vi har en systematisk evalueringsplan med flere årlige konferencer, hvor vejledere, pædagogisk personale og ledelse har dialoger om børnenes læring og udvikling med afsæt i forskellige former for evalueringsdata.  Her skal du stå for at systematisere og facilitere det pædagogiske personales arbejde med testning og evaluering af børnenes læse- og skriveudvikling. Det er din opgave at indsamle og analysere testdata i samarbejde med det pædagogiske personale, samt at facilitere og deltage i teamenes arbejde med at bruge test- og evalueringsdata for at følge børnenes progression og tilrettelægge holddannelse og undervisningsforløb.

Læsevejlederen har et særligt ansvar for at opspore, teste og tilrettelægge særlige forløb for børn med læsevanskeligheder på individ og gruppeniveau. Læsevejlederen varetager her en  koordinerende funktion i samarbejdet mellem personale, forældre og kommunens læsekompetencecenter.

I det daglige arbejde er læsevejlederen en del af Sirius, som er skolens PLC. Sirius består af to fuldtidsansatte LKT-vejledere, 1 modtagekoordinator, samt en matematikvejleder, DSA-vejleder og en It- og mediedidaktisk vejleder. Vi prioriterer vejlederfunktionerne højt, såvel i skolens strategiske og pædagogiske udvikling som i det tætte daglige samarbejde med det pædagogiske personale.

Vi tilbyder:
 • et yderst kompetent, udviklingsparat og ansvarligt pædagogisk personale
 • en spændende stilling med fokus på pædagogisk-didaktisk udvikling
 • et teamsamarbejde i skolens PLC-team, som spiller en væsentlig rolle i hele skolens dagligdag
 • en skole, der tør gå nye veje og i fællesskab danne ny skole
 • et godt arbejdsmiljø 
Vi søger en læsevejleder der:
 • har en dyb teoretisk viden og praktisk erfaring inden for børns læse- og skriveudvikling og skriftsprogsundervisning
 • er visionær, fagligt og pædagogisk velfunderet, og som har en velfunderet faglig-teoretisk viden og er i stand til at formidle og anvende
 • kan arbejde systematisk med produktion, dokumentation, analyse og formidling af evalueringer af børns læse- og skriveudvikling
 • kan understøtte og gennemføre processer til at opspore og udrede børn med særlige læsevanskeligheder, samt tilrettelægge og gennemføre læseindsatser på individ og gruppeniveau
 • kan facilitere samarbejde og udviklingsprocesser i team
 • har en anerkendende tilgang til vejlederrollen og tror at inddragelse og medansvar giver de bedste resultater
 • har en relevant videregående uddannelse indenfor læsning/skriftsprog samt erfaring fra skoleverdenen. 
Ansættelse sker pr. 1. oktober 2019. Stillingen er på fuld tid. Dine løn- og ansættelsesvilkår vil ske efter aftale med din forhandlingsberettigede organisation med udgangspunkt i Ny Løn.
Vi gør opmærksom på, at inden ansættelse kan finde sted, skal du fremvise en 36 straffeattest (børneattest) samt en almindelig 11 straffeattest.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at henvende dig til skolens souschef, Helle Bjerg, på 2898 0518 eller hebj02@frederiksberg.dk

Ansøgningsfrist er den 16. august 2019

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde

AOF Ballerup Måløv Skovlunde
Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Helle Bjerg
Tlf
2898 0518
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
16-08-2019
Kviknummer
LJA-74316586
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed