Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye engagerede og fagligt kompetente matematiklærer til Buddinge Skole

Buddinge skole

Gladsaxe, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2022
Kontakt
Buddinge skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Tlf
39576777
Kontakt
Stine Vinding
Tlf
39 57 67 78
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
27-09-2022
Kviknummer
LJA-84022029
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Matematik

Matematiklærer med specialpædagogiske kompetencer til Buddinge Skole pr. 1. november 2022

Buddinge Skole søger en lærer med anerkendende tilgang til arbejdet med børn i læringsvanskeligheder, som brænder for arbejdet i skolen og ønsker at medvirke til, at alle elever oplever sig som en del af et relevant og udbytterigt læringsfællesskab. Du kan undervise i matematik og engelsk, dine øvrige fag hilser vi velkomne.

Som lærer på Buddinge Skole bliver du en del af en kultur, der er præget af høje ambitioner, en stærk faglighed og ærlighed. Vi forpligter os i samarbejdet, hvor vi tør give og modtage feedback. Vi er optagede af synlig læring i et positivt, inddragende og nyrenoveret læringsmiljø, hvor vi udvikler arbejdet med læringstaksonomier, feedback og teknologiforståelse i et stærkt fagligt fællesskab.
På Buddinge Skole brænder vi for, at alle børn kan blive så dygtige, de kan - og udnytter så vidt muligt alle børns potentialer. Vi vil understøtte eleverne i at være kreative, problemløsende, tage ejerskab og samarbejde om læring i stærke fællesskaber.

Vi glæder os til at tage imod en ny kollega, som er en stærk didaktiker og har indsigt i tilrettelæggelse og udførelse af læring med en specialpædagogisk tilgang. Du ønsker at bidrage til elevernes læringsprogression gennem struktureret og kreativ undervisning, gerne som udeskole, i samarbejde med kollegaer og forældre. Du har lyst til og er interesse i at arbejde med børn i
læringsvanskeligheder og har gerne erfaring med udviklingen af specialpædagogiske læringsmiljøer, men vi stiller det ikke som et krav.
Du er imødekommende og anerkendende i din tilgang til elever og forældre og kender vigtigheden af et tæt forældresamarbejde.

Gruppeordningen på Buddinge Skole et specialpædagogisk tilbud for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Elevgruppen er kendetegnet ved at være sårbare børn og unge i alderen 10-15 år, som har brug for et mindre, trygt, struktureret og særligt tilrettelagt skoleforløb, hvor der foruden specialundervisningen er et særligt fokus på trivsel i skolen i tæt samarbejde med forældrene. Målet er, at alle elever får optimale muligheder for blive så fagligt dygtige, som de kan og får gode forudsætninger til det videre uddannelsesforløb med en høj grad af selvværd og mestringsevner.

Undervisningen tilrettelægges med fokus på at give både elevgruppen og den enkelte elev, hvad der er særligt brug for. Dette gælder både den personlige udvikling, det at fungere i et socialt fællesskab og den faglige læring. Gruppeordningen er en integreret del af Buddinge Skole og der arbejdes gerne på tværs af gruppeordningen og almenklasserne.

Gruppeordningen er et skoletilbud til 36 skønne, glade, omsorgsfulde, livlige og engagerede elever opdelt i 3 aldersintegrerede grupper fra 3.-8 klasse, teamet er sammensat af 11 pædagoger og lærere. Personalets hverdagen er præget et tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger og PPR-team med fokus på udvikling af pædagogik, didaktik og barnets hele dag. Gennem systematisk samarbejde arbejder vi med observation af undervisning, feedback, refleksion og lærende samtaler for derigennem at forbedre elevernes læring og trivsel i hverdagen. Vi er optagede af at blive dygtige praktikere sammen med en co-teachende tilgang og der prioriteres en høj grad af to professionelle i klasserummet.
Vi har det rart og sjovt sammen, og vi sætter pris på, at såvel børn som voksne er i trivsel. Vi har et godt arbejdsmiljø, gode faciliteter og en uformel omgangstone.

Buddinge Skole er en 3 sporet skole med ca. 700 skønne elever og tæt på 100 ansatte, som ligger i hjertet af Gladsaxe – en kommune med fokus på at bedrive skole i verdensklasse. Som nyuddannet lærer i Gladsaxe kommune tilbydes et særligt tilrettelagt forløb mhp.

Stillingen er 37 timer pr. uge, med start 1. november 2022.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at vide mere om os, opfordrer vi til, at du kontakter faglig leder Stine Vinding, telefon 39 57 67 78 / 29 45 51 40 med henblik på et uforpligtende besøg på skolen. Send gerne din ansøgning i forvejen.

Frist

27. september 2022.
Vi afholder samtaler løbende.


Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Buddinge skole
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Tlf
39576777
Kontaktperson
Stine Vinding
Tlf
39 57 67 78
Adresse
Kildebakkegårds Alle 155
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
27-09-2022
Kviknummer
LJA-84022029
Jobtype
Fuldtid
Fag
Matematik
Beliggenhed