Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye bh.klasseleder? Læs gerne med her!

Skolen på Nyelandsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
03-02-2023
Kontakt
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontakt
Rebekka Wellejus
Tlf
28980905
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-02-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84488727
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Børnehaveklassen, Ledelse, Øvrige Job

På Skolen på Nyelandsvej skal alle børn være en del af et fællesskab - trivsel og læring går hånd i hånd. Vi arbejder ihærdigt for at skabe de bedste rammer for elever - og i høj grad for vores personale.


Vi søger en dygtig og dedikeret bh. Klasseleder med start pr. 1.april 2023 til fastansættelse til vores fantastiske 0.A.

Vores nye bh. Klasseleder er fagligt engageret og har særligt blik for relationsdannelse. Du vil blive en del af et ambitiøst årgangsteam, hvor samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende. Samarbejdet er derfor også uundværligt for dig. Vi søger en kollega, der har mod på at sætte egen praksis i spil og udvikle den i samspil med kollegaer og ledelse. Vi vægter derfor at vores medarbejder;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
  • er fagligt kompetent og nysgerrig på egen praksis
  • Er nysgerrig på at følge elevens læringsudbytte tæt
  • er pædagogisk engageret og udviklingsorienteret
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
  • Er visionær og idérig, så du kan være med til at udvikle skole.
  • Er åben, udadvendt og har en humoristisk tilgang til tilværelsen
Om jobbet
Som børnehaveklasseleder skal du bidrage til at skabe en glidende indgang til skolelivet for eleverne i 0.kl., hvor vi har fokus på tryghed, skoleparathed, læring og gode oplevelser. Vi arbejder med sprog, dannelse, relationer, bevægelse og meget andet.

I vores børnehaveklasser lægger vi vægt på læring og leg. Vi arbejder med sprog og tidlig læsning, matematikforståelse, sociale kompetencer og relationer og ikke mindst det at være i et fællesskab. Vi har i mange år samarbejdet med Pernille Frost og har derfor en helt særlig læseindsats på 0.årgang, til glæde både for personale, elever og forældre. Vi har et ønske om at vores 0.årgang får den bedst mulige start på skolelivet og prioriterer derfor at have to faste pædagoger foruden dig i de fleste lektioner om ugen. 

Hvem er vi?
Vi er en velfungerende folkeskole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber.
Det betyder tæt samarbejde i årgangsteam, faglige teamdage og månedlige afdelingsmøder med fokus på pædagogisk udvikling.
På skolen går 950 aktive og motiverede elever, og vi huser ca. 100 engagerede medarbejdere. Skolen ligger centralt på Frederiksberg, tæt på metro. Vi er opdelt i hhv. indskolings (0.-5.) og udskolingsafdeling (6.-9.) fordelt på to matrikler.
 

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive en del af et 0.årgangsteam, som består af både bh.klasseledere og pædagoger der både har deres gang på 0.årgang og i SFOen. Du vil komme ind i en indskolingsafdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg sammen med et motiveret og ambitiøst lærerkollegie, der ser frem til nye faglige og pædagogiske input fra dig. I de kommende år går vi tæt på de nye Børneløfter som er i Frederiksberg kommune og som vi sammen skal omsætte til praksis. Der er et rigtig godt og fagligt stærkt samarbejde mellem lærerne og pædagogerne på årgangene.
AKT-vejledere, læsevejledere, specialundervisere, supervisorer m.fl., bakker op om de enkelte teams. Vi har et velfungerende samarbejde med SFO samt en ledelse, der prioriterer at være tæt på undervisningen og teamsamarbejdet.  


Ansættelsesproces
Hvis du vil vide mere om skolen eller den ledige stilling, er du meget velkommen til at kontakte indskolingsleder Rebekka Wellejus på 28980905.

Ansøgningsfrist er søndag d. 19. februar 2023.

Hvis du bliver indkaldt til samtale vil du blive kontaktet telefonisk.

Til samtalen vil du møde indskolingsleder Rebekka Wellejus, bh.klasseleder fra teamet samt SFO-pædagog fra 0.A. Vi vil, til samtalen, tage udgangspunkt i din fortælling (CV, baggrund, motivation og ønsker) samt vores fortælling om skolen, hverdagen og jobbet og håber derigennem at komme hele vejen rundt. Vi glæder os i hvert fald til at høre fra dig.

Samtaler afholdes torsdag d. 23. februar 2023 om eftermiddagen.   
 

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Tlf
38210900
Kontaktperson
Rebekka Wellejus
Tlf
28980905
Adresse
Nyelandsvej 23
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-02-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
LJA-84488727
Jobtype
Fuldtid
Fag
Børnehaveklassen, Ledelse, Øvrige Job
Beliggenhed