Del
Gem annonce

ER DU VORES KOMMENDE LÆRER ELLER BØRNEHAVEKLASSELEDER I RØDOVRE KOMMUNE?

Rødovre Kommune

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
05-05-2020
Kontakt
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Tlf
36 37 70 00
Kontakt
Rasmus Fangsø
Tlf
30 76 82 14
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
24-05-2020
Kviknummer
LJA-80221913
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Folkeskolerne i Rødovre er ambitiøse og vil gerne have dig med på holdet!

 

Vi arbejder hver dag på at udvikle børn og unge i Rødovre med afsæt i vores børne- og ungesyn: Alle børn og unge skal have lige muligheder for at være en del af et læringsfællesskab. Børn og unge er kompetente, og de gør som udgangspunkt det bedste, de kan. De voksne møder børnene og de unge der, hvor de er.

 

Vi har fælles indsatsområder omkring Læringsfælleskaber for alle, Fremtidens skole og Teknologi & Innovation. Der er udarbejdet mål for indsatserne, som skal løftes i fællesskab og med mulighed for selv at udvikle på den enkelte skole. Indsatserne bakkes op af ambitiøse politikere, der er optagede af skoleområdet. For hver indsats er der tilknyttet et netværk, som består af en leder og en medarbejder fra hver skole. Du kan læse mere om de tre indsatser her: rk-puc.aula.dk

 

Vi er en kommune i vækst og modtager henover de kommende år langt flere børn og unge derfor også flere nye kollegaer. Vores rammer er gode, og vi arbejder løbende på at forbedre dem med renoveringer og skolebyggerier. Vi har et Teknologiexperimentarium, TekX (se mere på www.tekX.dk), hvorfra der udvikles læringsforløb på tværs af skolerne og skabes grobund for fremtidens læring. Vi har en stærk kultur for videndeling, hjælp og samarbejde, der bl.a. har til formål at understøtte dig som kollega.

 

To af vores skoler er profilskoler, og vi har et par mere på vej. Sammen vægter vi viden og faglighed højt, og vi deler den gerne med hinanden. Endvidere har vi et Center, der varetager funktionerne omkring børn med særlige behov. Her er vi ligesom på resten af skoleområdet ikke optaget af diagnoser, men har fokus på børn og unges funktionsniveau, behov og udviklingspotentiale.

 

Følgende skoler søger nye kollegaer pr. 1. august 2020. Læs mere om de enkelte stillinger på skolernes hjemmesider.

 

Hendriksholm Skole søger dansk- og matematiklærer til indskolingen, samt en lærer til tidsbegrænset stilling med matematik i indskolingen. Se mere her: rk-hendriksholmskole.aula.dk. Kontakt viceskoleleder Katja Kjærulf på 36 37 84 95 for yderligere info.

 

Valhøj Skole, Rødovre Kommunes profilskole med fokus på idræt og bevægelse har tre ledige stillinger. Skolen søger to udskolingslærere, der kan dække dansk, matematik, engelsk samt håndværk og design. Til mellemtrinnet søger skolen en lærer med linjefag i matematik.  Læs mere på rk-valhoejskole.aula.dk. Kontakt skoleleder Niels Jepsen på 36 37 83 83 for yderligere info.

 

Rødovre Skole søger en børnehaveklasseleder, da de udvider. Se mere på  rk-roedovreskole.aula.dk eller kontakt skolen på 36 37 85 50 for yderligere info.

 

Nyager skole udvider og udvikler sig og søger derfor tre ambitiøse medarbejdere. Skolen søger en børnehaveklasseleder for foreløbigt et år. Herudover søges en dansk- eller matematiklærer til skolens mellemtrin, som brænder for det praksisfaglige område herunder særligt håndværk og design, musik og madkundskab. Til skolens kommende udviklingsprojekt søges en lærer med erfaring, viden og engagement omkring arbejdet med problembaseret læring. Her kan fag og afdeling være afhængig af baggrund og ønsker. Læs mere på rk-nyagerskole.aula.dk. Kontakt skoleleder Christina Vestergaard på 36 37 83 00 for yderligere info.

 

Tinderhøj Skole, Rødovre Kommunes grønne profilskole søger to lærere, som samlet kan dække matematik, engelsk og musik i indskolingen og på mellemtrinnet. Endvidere søger skolen en barselsvikar til matematik i indskolingen og mellemtrin. Læs mere her: rk-tinderhoejskole.aula.dk. Kontakt skoleleder Lars Rye Vadmand på 36 37 82 82 for yderligere info.

 

Islev Skole har to faste stillinger og to barselsvikariater ledige. Skolen søger en fast matematiklærer til 1. klasse og en fast dansklærer til 5. klasse. Barselsvikariaterne er dansk i 3. klasse og matematik i 6. klasse. På Islev Skole er de vilde med tysk- og musiklærere. Hvis du kan noget med idræt, engelsk og historie, er du også meget velkommen. Læs mere på rk-islevskole.aula.dk. Kontakt afdelingsleder Rasmus Fangsø på 30 76 82 14, hvis du er nysgerrig. 

 

Det er vigtigt, at du øverst i din ansøgning tydeligt skriver, hvilken skolen du søger job på.

 

Din profil

Du er læreruddannet - vi har plads til folk med erfaring, men også gerne helt nyuddannede. Nyuddannede vil blive mødt med mentorordning. Til børnehaveklasselederstillingerne er du uddannet pædagog eller lærer.

 

Derfor skal du vælge os

Rødovre Kommune er i vækst. Vi udvider vores skoler, er ambitiøse på børnenes vegne, udvikler skolerne i fællesskab og har fokus på profilskoler.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 24. maj.  Send din ansøgning via link.

 

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

 

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk og skolernes hjemmesider. Du er også velkommen til at kontakte den enkelte skole.

 


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Tlf
36 37 70 00
Kontaktperson
Rasmus Fangsø
Tlf
30 76 82 14
Adresse
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-05-2020
Udløber
24-05-2020
Kviknummer
LJA-80221913
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce