Del
Gem annonce

Er du Solvangskolens nye fransklærer?

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
28-04-2021
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2021
Udløber
21-05-2021
Kviknummer
LJA-82024199
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Fransk

HVEM DRØMMER OM EN REJSE TIL BYERNES BY?
>> Nu er muligheden der, og det kræver ikke et Corona pas eller en returbillet, kun en ansøgning, for rejsen går til Farum - Solvangskolen søger ny fransklærer pr. 1. august <<

Est-ce que tu parles français? Hvis du allerede nu har spottet det - at google translate er helt hen i skoven - så kan du roligt læse videre, for så er det dig, vi søger?
I Farum har vi ikke Seinen, men Mølleåen i baghaven, ej heller et Eiffeltårn, men til gengæld har vi tårnhøje ambitioner på elevernes vegne, og midt på Nordtoftevej finder du Solvangskolen - Farums svar på Triumfbuen. En skole med både plads til drømme, grin, læring, venskaber, nysgerrighed, glæde og STORE triumfer – for vi lykkes SAMMEN små og STORE!

Stillingen er en fast deltidsstilling (ca. 35%), og du vil som udgangspunkt få fire franskhold – fordelt på 5.-9. årg. Det betyder også, at du vil være faglærer. Du lykkes dog ikke alene - bare rolig - for med i ”pakken” får du mange nye og kompetente kollegaer, og særligt Louise, som pt. er skolens eneste fransklærer. Louise savner en faglig læringsmakker, der gider nørde Frankrig, sprog og udvikling af undervisning sammen – et professionelt læringsfællesskab – måske er det dig?
 
Psssst… du får naturligvis også en lang række livsduelige og herlige elever og samarbejdende forældre med i pakken og herved et godt afsæt for at lykkes med kerneopgaven, sammen med os;
 
>> At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker,
som en del af et læringsfællesskab, hvor alle sikres deltagelsesmulighed! <<
 
Hvem er du, udover frankofil, ganske unik og en V I G T I G brik til vores fagteam?
Det siger sig selv, at du som kompetent [fransk] lærer, er den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel. Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som begejstres sammen med eleverne, når udtalen sidder lige i skabet, når de tør tale sproget og dig, som ”bare” elsker at undervise i fransk og lære fra dig. I vores optik er det derfor også særligt vigtigt at…
 
  • Du er læreruddannet (eller har tilsvarende kompetence).
  • Du har pædagogisk og relationel tæft, er en betydningsbærende voksen og ser potentiale i alle børn.
  • Du evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære, så alle sikres deltagelsesmulighed.
  • Du har en didaktisk ekspertise dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, udøve aktiv klasseledelse dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
  • Du er robust, selvledende og holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste.
  • Du er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene, som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.

Solvangskolen – et rart sted at være og lære
Solvangskolen i Furesø Kommune er en tresporet afdelingsopdelt skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station i Furesø Kommune. Solvangskolen er organiseret i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel. Med andre ord kommer du til at gøre en (ud)dannelsesmæssig forskel for skolens største elever – 5.-9. årg.
 
Solvangskolen har indbydende rammer, herunder et nybygget ungemiljø (2017), et fantastisk naturområde tæt på, men måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere – ”døren” er altid åben, og der prioriteres tid til sparring, når du har behov.
 
Vi lader champagnepropperne springe, hvis du søger stillingen, og vi gør det gerne igen sammen med dig, hvis du er den heldige, der får jobbet, som vores nye fransklærer - Le choix t'appartient?.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn. 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag d. 21. maj 2021. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Der vil blive afholdt samtaler d. 26. maj 2021. For mere information eller en rundvisning er du mere end velkommen til at kontakte souschef Jeppe Bonde på tlf. 7235 7483.
 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-04-2021
Udløber
21-05-2021
Kviknummer
LJA-82024199
Jobtype
Deltid
Fag
Fransk
Beliggenhed
Gem annonce