Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du mon den Solvangskolen står og mangler?

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2021
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2021
Udløber
12-12-2021
Kviknummer
LJA-82976633
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Dansk, Historie og Samfundsfag, Samfundsfag

HAR DU OVERVEJET AT PRØVE NOGET NYT? SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER EN LÆRER FRA 1. FEBRUAR TIL DANMARKS BEDSTE OG NOK FLOTTESTE UNGEMILJØ.
 
Stillingen er et barselsvikariat fra 1. februar og ca. 12 måneder frem.

Du er autentisk, tillidsskabende og didaktisk velfunderet, tør gå forrest og sætte dit tydelige præg på fællesskabets og individets dannelse og uddannelse i et forpligtende og udviklingsorienteret læringsmiljø. Du er tydelig i din ledelse af klasserummet, har en stærk relations kompetence og evner at favne og have blik for A L L E elever som en del af et inkluderende fælleskab med deltagelsesmulighed for alle. 

Du vil blive en del af et anerkendende og tillidsbaseret samarbejde mellem medarbejdere og ledelse, hvor der er høje forventninger, højt til loftet, og hvor dialog og medinddragelse er en naturlighed, og for os, bærende principper for, at vi sammen lykkes med kerneopgaven. Vi skal sammen turde afprøve, begå fejl og lære af disse samt udfordre de muligheder og nye veje, som en omskiftelig skolehverdag bringer.

Du vil komme til at undervise i dansk, historie og samfundsfag, samt blive en del af vores ressourcecenter ”Solsikken”, hvor du vil blive en del af SOL-danskteamet.

Du vil ligeledes blive en del af skolens ungemiljø [6.-9. kl.], hvor kompetente, sjove og søde kollegaer mangler dig. I dagligdagen vil dine primære samarbejdsflader være på 7. årg., hvor det funktionelle samarbejde er bygget op omkring faglige forpligtende relationer på tværs.

Solvangskolen er et rart sted at være og lære
Solvangskolen i Furesø Kommune er en tresporet skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Solvangskolen er opdelt i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre, et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne, ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel.

Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station, tæt ved grønne områder og gode idræts- og sportsfaciliteter.

Solvangskolen har indbydende rammer, et fantastisk naturområde og sportsfaciliteter tæt på og måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar, og et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere – ”døren” er altid åben, og der prioriteres tid til sparring, når du har behov.

Ansøgningsfrist
Stillingen er et barselsvikariat fra 1. februar og ca. 12 måneder frem. Der vil efterfølgende være gode muligheder for fastansættelse.

Har ovenstående vakt din interesse og pirret din nysgerrighed, så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for ungemiljøet Jeppe Bonde på tlf. 7235 7483. Her vil du have mulighed for at stille spørgsmål, inden det evt. er os, der stiller spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale.

Ansøgningsfristen er søndag den 12. december og samtalerne vil blive afholdt onsdag d 15. december. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2021
Udløber
12-12-2021
Kviknummer
LJA-82976633
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Dansk, Historie og Samfundsfag, Samfundsfag
Beliggenhed