Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du matematiklærer gerne med fysik eller natur/teknologi? Så søg her hos Amager Fælled Skole

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2021
Kontakt
Københavns Kommune
Amager Fælled Skole
Sundholmsvej 2
2300 København S
Kontakt
Torben Jensen
Tlf
3530 2308
Amager Fælled Skole
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
15-10-2021
Kviknummer
LJA-82740683
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Fysik/kemi, Matematik, Natur/teknologi

Genopslag

 

På Amager Fælled Skole bliver du en del af et dybt engageret og professionelt fællesskab af lærere og pædagoger, hvor alle dine kompetencer kan komme i spil og blive udfordret. Hos os samarbejder og sparrer dine kolleger med dig på daglig basis, og ledelsen engagerer sig i dit arbejde og din trivsel.

 

Flere af vores dygtige og vellidte kolleger har efter coronaperioden valgt at søge mod provinsen, Sverige, Fyn og andre smukke steder. Vi er også en skole i udvikling, og vi vokser hvert år. Derfor søger vi to nye kolleger til faste fuldtidsstillinger snarest muligt eller fra den 1. november 2021.

 

For begge stillinger gælder, at vi vil gå langt for at give dig de bedste betingelser for at falde godt til på Amager Fælled Skole. Skolen har netop fået helt nyrenoverede faglokaler, og du vil som en af de første få muligheder for at sætte dit præg på faget frem mod den naturfaglige eksamen i 9. klasse. Du løfter i fællesskab med årgangsteamet, og følger eleverne op i udskolingen.

 

Hvis du er nyuddannet lærer (inden for to år) vil du kunne forvente en reduktion i din opgaveoversigt på en eller to lektioner.

 

Hvis du har fysik, geografi, biologi, idræt i kombination med matematik, skal du søge her hos os.

 

Stilling A 8. årgang: matematik, fysik

Du har matematik på 8. årgang og fysik på 8. og 9. årgang. Du har matematik, fysik og gerne andre fag på linje og vil være med til at løfte den naturfaglige opgave i fællesskab med et meget engageret naturfagligt team. Den endelige fagfordeling vil vi drøfte med dig.

 

Stilling B 5. årgang: matematik, natur/teknik og evt. idræt

Du har matematik på 5. årgang natur/teknik på 5. og 6. årgang og evt. idræt. Du har matematik, natur/teknik og gerne idræt på linje og vil være med til at løfte den naturfaglige opgave i fællesskab med andre meget engagerede naturfaglige kolleger. Den endelige fagfordeling vil vi drøfte med dig.

 

Amager Fælled Skole er en skole med mange projekter, en høj faglighed og en organisation, der arbejder med at udvikle sig selv. Vi er en sundhedspædagogisk profilskole og en af Københavns madskoler. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer. Vi arbejder professionelt og dedikeret, og har en uformel tone i dagligdagen med godt humør og plads til gode grin. Vi har efter egen overbevisning den bedste personaleforening i byen, der vægter medarbejdertrivsel, kollegial omsorg og socialt samvær højt.

 

Vi arbejder tæt i fag- og årgangsteams, den faglige barre sættes højt og du er indstillet på kollegial sparring og samarbejde. Amager Fælled Skole er helt nyrenoveret, og indskolingen har til huse i helt nyrenoverede lokaler med egen skolegård. Vi tror på, at alle børn har ret til at være en del af et fællesskab, og vi arbejder ihærdigt på at skabe muligheder for det i hverdagen. I indskolingen holder vi morgensamling hver uge, og vi er en af Københavns madskoler, så vi spiser med børnene hver dag og dyrker også madmod og lærer børnene god bordskik.

 

Vi har brug for kolleger, der tager ansvar, er initiativrige og har et positivt og rummeligt børne- og livssyn. Du er tydelig og struktureret, og det er en fordel, men ingen betingelse, at du har erfaring fra tidligere job.

 

Amager Fælled Skole har ca. 900 elever med fire spor på 1.-9. årgang. Skolen har en sammensat elevgruppe, som rummer både et- og tosprogede elever. Vi ligger tæt på Amager Fælled, DR Byen, Metroen, Havnebadet, Amager Strandpark, Vestamager Naturcenter og meget andet.

 

I forbindelse med ansættelserne indhenter vi børne- og straffeattest og referencer.

 

Mere information

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, så ring gerne til mellemtrinsleder Robert Neidel, udskolingsleder David Nielsen eller skoleleder Torben Jensen på 3530 2308. Læs mere om os på 
vores hjemmeside.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

 

Søg via nedenstående link senest fredag den 15. oktober 2021

Der er løbende ansættelsessamtaler til den 27. oktober.
Ansøgning skal sendes igennem dette link:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=177279&DepartmentId=19197&MediaId=4747&SkipAdvertisement=true

Venlig hilsen
Københavns Kommune

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Amager Fælled Skole
Sundholmsvej 2
2300 København S
Kontaktperson
Torben Jensen
Tlf
3530 2308
Adresse
Amager Fælled Skole
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-10-2021
Udløber
15-10-2021
Kviknummer
LJA-82740683
Jobtype
Fuldtid
Fag
Fysik/kemi, Matematik, Natur/teknologi
Beliggenhed