Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du lærer i dansk og fransk

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
27-11-2019
Kontakt
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontakt
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2019
Udløber
08-12-2019
Kviknummer
LJA-77852039
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Dansk som andetsprog, Fransk, Musik

Er du lærer i dansk og fransk (samt gerne DSA og/eller musik) og vil du være med til at udvikle morgendagens skole på Grundtvigsvej, Frederiksberg?

 
Vi har en ledig lærerstilling i dansk og fransk på vores aldersblandede mellemtrin. Da vi er en skole, der bygger på en projektbaseret læringsstruktur, skal du være i stand til at tænke dine fag både i dybden og ind i en sammenhæng med andre fag og med verden uden for skolen.

Vi opbygger og danner ny skole i nye og indbydende lokaler. Vi lægger vægt på at skabe rummelige og lærende fællesskaber, hvor børnene får mulighed for at dannes og udvikle handlekompetence, så de kan være med til forme fremtidens samfund.  Vi arbejder alsidigt med undervisning og læreprocesser gennem tema- og projektarbejde, innovation og peer-learning. Børnene er inddelt i aldersintegrerede hjemgrupper og hold, som sammensættes, så børnene får passende udfordringer. Vi lægger vægt på, at det enkelte barn sætter sin viden i spil og udvikler en forståelse for egen viden og udviklingspotentiale. Vi arbejder med en sammenhængende dag i samspillet mellem skole og fritid ud fra devisen fælles børn, fælles ansvar.

Vi mener, at børn lærer bedst ved at undersøge, eksperimentere og afprøve hypoteser. Du skal have lyst til at få børn til at udvikle tillid til og stole på deres egen viden. De skal være villige til at tage udfordringer op, handle hensigtsmæssigt og kunne genkende mønstre i nye sammenhænge. Det kræver et solidt fagligt fundament, som du skal være med til at sikre ved en alsidighed i tilgangen til læring.

Som lærer på Skolen på Grundtvigsvej skal du have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor indholdet opbygges og udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer. Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper samarbejder om opgaven omkring børnene. I teamet skal du både arbejde selvstændigt og gå forrest, og andre gange tage følgeskab og udføre andres idéer. Desuden skal du have ønske om og en evne til, at din faglighed sættes i spil og udfordres i et professionelt læringsfællesskab.

Derudover forventer vi, at du:
  • Er læreruddannet
  • Har kvalifikationer og lyst til at være med til at videreudvikle skolens didaktiske og pædagogiske praksis, der bygger på projektbaseret læring
  • Er i stand til at motivere og inspirere børn ved at arbejde med undervisning og læring på mange forskellige planer
  • Er systematisk i arbejdet med evaluering af børnenes faglige, sociale og personlige udvikling
  • Ønsker at deltage aktivt i udviklingen af et vidtfavnende læringsmiljø med aldersblandende grupper, hvor skole og fritid integreres og tænkes i nye rammer
  • Trives i et forpligtende og ligeværdigt teamsamarbejde mellem lærere, pædagoger og medhjælpere
Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest og børneattest ved nyansættelser i Frederiksberg Kommune samt at kommunen ønsker at fremme ligestillingen og derfor opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøgning venligst via Frederiksberg Kommunes hjemmeside: www.frederiksberg.dk/om-kommunen/job-og-karriere.aspx

Ansættelse sker pr. 1. januar 2020 eller hurtigst muligt.
Ansøgningsfrist: d. 08.12. 2019

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skolen på Grundtvigsvej
Lignende job
Virksomhedsinformation
Skolen på Grundtvigsvej
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Kontaktperson
Adresse
Grundtvigsvej 9-11
1864 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2019
Udløber
08-12-2019
Kviknummer
LJA-77852039
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Dansk som andetsprog, Fransk, Musik
Beliggenhed