Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du lærer af hjerte og sind? Barselsvikar på Ole Rømer-skolen

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
27-02-2020
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Kontakt
 
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-02-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79521132
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job

Vi søger en faglig dygtig vikar til vores udskoling, med solide sociale kompetencer. Stillingen indeholder dansk, historie, engelsk og kristendom.  

Lidt om dig

  • Du er fagligt dygtig
  • Du har energi og mod på opgaven – og gør den færdig
  • Du må gerne være erfaren eller mindre erfaren, men du er lærer af hjerte og sind
Lidt om os
På 7. og 8. årgang hvor dine opgaver hovedsageligt vil ligge, er der fokus på god stabil undervisning, med grundig planlægning og udførsel af undervisning. Der er et klart fokus på at gøre vores elever klar til eksamen. Du skal sammen med dit team også arbejde med forløb hvor en problemløsende og kompetencefokuseret undervisningsplan skal forberedes, afvikles og evalueres. Du må forvente at skole-hjem samarbejdet er en afgørende faktor for at lykkes.
Vi arbejder i selvstyrende teams. Vores teams er i år organiseret i dobbelte årgangsteams, hvor lærerne hovedsageligt har deres undervisning. Vi arbejder med facilitering af team-samarbejdet og fælles udvikling af lange autentiske innovative problemorienterede læringsforløb.

Det er også godt at vide
Vi arbejder på at bevæge mind-set og perspektiv fra fokuseret ”klassisk” didaktik og læringsmålsstyret undervisning over mod innovative og problemløsende læringsforløb. Vi tænker og arbejder (for-)målstyret og tværfagligt, når det giver bedst mening – og uden at den klassiske faglighed går tabt!
Det ér komplekst, men vi øver os. Og du må koble dig på i det omfang det er muligt ??

Vi tænker og arbejder med kompetencer og faglighed sammen – fordi det giver gode resultater for eleverne. 21´century skills og STE(A)M kompetencer er vigtige komponenter i fremtidens skole.

Skolen har en økonomi, der giver flere 2-lærer-timer og holdtimer med pædagoger på alle årgange. Samt ressourcer til større indsatser på klassetrivsel og samarbejder med fx. Arken om kunst og kreative forløb og science- og innovationsforløb med ZOO. Skolen har en partnerskabsaftale med Zoologisk Have hvor 0., 3., 5., og 7. årgang er tilknyttet forløb hvert år.

Skolen har afsluttet første del af en fusion mellem Selsmoseskolen og Gadehaveskolen. Vores engagerede medarbejdere arbejder med en ny tredje fælles kultur på alle niveauer. Det er bøvlet, men det lykkes og vi fastholder en god faglig udvikling for skolens elever. Hertil har vi et intenst fokus på sprog i fagene og derfor også et stærk vejlederteam i DSA.

Skolens matrikler ligger centralt placeret i Høje-Taastrup, få minutters gang fra S-toget.
Som en del af Høje-Taastrup Kommunes strategi, Morgendagens børne- og ungeliv, arbejder vi med SP-modellen som pædagogisk analyse- og refleksionsværktøj og understøtter med ledelse tæt på medarbejdernes praksis.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Ole Rømer-Skolen på skolens hjemmeside eller kontakte Skoleleder Sune Bjerglund Nielsen på tlf. 43 35 22 70 for mere information.

Ansøgningsfrist den søndag den 29. marts 2020

Ansættelse den 1. maj 2020 eller snarest derefter

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen. 

Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest samt referencer.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Social- og sundhedsskolen STV, Thisted afd.

Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole

Aarhus Unicversitet
Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Kontaktperson
 
Adresse
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-02-2020
Udløber
29-03-2020
Kviknummer
LJA-79521132
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed