Del
Gem annonce

Engageret og udviklingsorienteret inklusionslærer til Skolen ved Bülowsvej

Skolen ved Bülowsvej

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2021
Kontakt
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontakt
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
27-05-2021
Kviknummer
LJA-82030325
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Engageret og udviklingsorienteret inklusionslærer til Skolen ved BülowsvejVi søger en kvalificeret, initiativrig og pædagogisk/didaktisk velfunderet inklusionslærer til mellemtrinnet.Frederiksberg Kommune har en ambitiøs inklusionsstrategi, og vi har på Skolen ved Bülowsvej fokuseret vores inklusionsindsats indenfor 3 områder:

 • Det forebyggende område: Indsatser der medvirker til at skabe en inkluderende undervisningskultur med fokus på alle børns deltagelsesmuligheder i læringsfællesskabet.
 • Det foregribende område: Indsatser der fokuserer på både enkelte elever og på fællesskaber i forhold til at håndtere de faglige og sociale udfordringer, børn og voksne oplever i hverdagen.
 • Det indgribende område: Indsatser med fokus på børn, der har brug for specialpædagogisk tilrettelagt undervisning i tilknytning til almenområdet.
Som inklusionslærer er dit primære arbejde at indgå i praksisfællesskaberne i undervisningen sammen med medarbejderne på mellemtrinnet. Størstedelen af dit arbejde vil være sammen med børn og voksne i klasserne, hvor du bruger din viden, dine erfaringer og de særlige fleksible muligheder, du har via fælles forløb og konkrete tiltag til at sikre, at alle børn er i positiv udvikling såvel fagligt som personligt og socialt.

Vi tænker derfor, at du besidder følgende kompetencer:
 • Viden, erfaringer og handlekompetencer inden for det almene- samt specialpædagogiske område og evnen til at bringe specialundervisningskompetencerne konstruktivt i spil i den almendidaktiske sammenhæng
 • En anerkendende tilgang med et systemisk afsæt i forhold til at initiere, facilitere og tage medansvar for børnenes trivsel og udvikling
 • Erfaring med selvstændigt at strukturere og planlægge din arbejdsdag i samarbejde med lærerne, inklusionsvejledere og pædagogerne omkring mellemtrinnet, samt modet og viljen til at sætte dine kompetencer i spil og bidrage med faglige perspektiver i det tværfaglige samarbejde
 • Evnen til skriftligt at sikre en systematisk og veldokumenteret praksis samt flair for kommunikation

På Skolen ved Bülowsvej har vi et særligt fokus på at skabe muligheder for at alle børn kan lykkes. Vores faglighed og samarbejdskultur er bærende elementer, og derfor vægter vi, at alle vores medarbejdere:
 
 • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer
 • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
 • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
 • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd
 • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i dagligdagen på skolen

Vi søger derfor en inklusionslærer, der vil samarbejdet og bidrager til det fælles ansvar for, at alle børn er i positiv udvikling. Du vil samarbejde med årgangsteams på mellemtrinnet samt inklusionsteamet, klubpædagoger og ledelsen.Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Personalet består af ca. 110 medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får hjælp af relevante teams, og vi har Frederiksbergs bedste personaleforening!
Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder, Lars Westh på tlf.: 28980591 for at høre nærmere om stillingen.
Løn- og ansættelsesvilkår
er  i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.Ansøgningsfristen er torsdag d. 27. maj 2021 kl. 12.00 og ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 1. juni. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder relevante ansøgere. Ansøgning foregår via linket.
Venlig hilsen


Lars Westh/Skoleleder
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontaktperson
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Adresse
Fuglevangsvej 8
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2021
Udløber
27-05-2021
Kviknummer
LJA-82030325
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce