Del
Gem annonce

Engageret og relationsskabende lærer til 10. klasse i Vallensbæk

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
20-03-2020
Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk
Tlf
47974000
Kontakt
Rasmus Rung / Pilehaveskolen
Tlf
24458921
2665 Vallensbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79897890
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Fysik/kemi, Idræt, Matematik, Tysk, Øvrige Job

10. Klasse i Vallensbæk er et samarbejde mellem Pilehaveskolen og Ungdomsskolen. Vores vision er at give eleverne en tryg og varieret hverdag i et lille 10. klassemiljø. Vi har kun en klasse,og vi lægger vægt på, at skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø, hvor der er plads til alle uanset ens faglige og sociale baggrund. Undervisningen foregår både på Pilehaveskolen og Ungdomsskolen.  

 

Ansættelsen er en fuldtidsstilling, og du er ansat gennem Ungdomsskolen. Din primær arbejdsopgave vil være som klasselærer og underviser i 10. klasse. Stillingen bliver suppleret med timer i Ungdomsskolen eller på Pilehaveskolen afhængigt af dine kvalifikationer.  

 

Hvem er du?  

 

Du er læreruddannet, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra 10. klasseområdet. Du skal kunne undervise i enten dansk og/eller matematik på 10. klasseniveau og evt. et eller flere af følgende fag engelsk, tysk, fysik/kemi og idræt. Vi elsker talenter, så har du andre kvalifikationer, så hører vi gerne om det, da de kan komme i spil til valgfagsdelen.  

 

At være en dygtig 10. klasselærer indebærer, at du først og fremmest er dygtig til relationer og tør sætte din personlighed i spil. Du behøver ikke at være den fagligst dygtigste i landet, men du skal brænde for at formidle på en levende og inkluderende måde.  

 

Du bliver en blæksprutte mellem skole og Ungdomsskole samt tæt på ungevejledningen. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har talent for at bygge bro og være medskaber af en samarbejdskultur. Du skal have lyst til at tage ansvar og synes, det er motiverende at få indflydelse på alt lige fra klasserummenes indretning til studietur og indhold på valgdelen.  

 

Vi tilbyder  

 

En alsidig hverdag hvor du får kollegaer på både skoledelen og Ungdomsskolen. En udviklende stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk på 10. klasse i Vallensbæk. Et job med mulighed for at lave nye tilbud også i fritidsdelen på Ungdomsskolen.  

 

Ansøgningsfrist: 13. april kl. 12.00  

 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst på området.  

 

I Vallensbæk Kommune tager vi referencer hos tidligere arbejdsgivere. Hvis du bliver indkaldt til samtale, bedes du medbringe kontaktoplysninger på min. 2 referencer.  

 

Er du blevet nysgerrig, og har du spørgsmål om stillingen? Så er du velkommen til at kontakte afd. leder på Ungdomsskolen: Jakob Hammer-Helmich på telefon. 6119 0484 eller e-mail jh@vallensbaek.dk eller  afd. leder på Pilehaveskolen: Rasmus Rung Andersen på telefon 2445 8921 eller e-mail rra01@vallensbaek.dk  

 

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget  


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk
Tlf
47974000
Kontaktperson
Rasmus Rung / Pilehaveskolen
Tlf
24458921
Adresse
2665 Vallensbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79897890
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Fysik/kemi, Idræt, Matematik, Tysk, Øvrige Job
Beliggenhed
Gem annonce