Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret lærer til Rosengårdskolen

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
28-11-2022
Kontakt
Odense Kommune
Stærmosegårdsvej 51
5230 Odense M
Kontakt
 
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
LJA-84292475
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Øvrige Job, Lærer

Bliv en del af vores fantastiske team på Rosengårdskolen
 Rosengårdskolen søger en lærer på fuld tid, i et barselsvikariat, fra den 4. januar 2023 eller snarest herefter. Du skal varetage undervisningen i matematik, engelsk og historie på 6. årgang samt i matematik i vores ældste U-klasse i vores specialafdeling Fønix. Brænder du for at gøre en positiv forskel for vores elever, så er du måske vores nye kollega!
Om osRosengårdskolen er en folkeskole med almen skole 0. – 9. klasse samt ca. 90 elever i en heldagsafdeling, der er et undervisningstilbud til børn med særlige undervisningsbehov på grund af bevæge- eller funktionsnedsættelser. Vi starter i skrivende stund tre modtagerklasser op for fordrevne børn fra Ukraine. Vi er på alle måder en mangfoldig skole, hvilket vi ser som en stor styrke.
 Vi er i alt ca. 120 ansatte hvoraf de 70 er lærere. Vi er optaget af at uddanne det hele menneske, trivsel, faglighed og dannelse går hånd i hånd. Dette er grundlaget for arbejdet på Rosengårdskolen. Vi arbejder ud fra et inkluderende tankesæt – at alle elever skal opleve sig som en del af et fællesskab – samtidig med et stort fokus på fagligheden. Du vil indgå i teamarbejde, hvor teamet i fællesskab løfter de opgaver, der er forbundet med at skabe en skole, med lige deltagelsesmuligheder for alle vores elever.
 Vi arbejder naturligt med IT i undervisningen og bruger bl.a. Gyldendals læringsportaler i undervisningen. Vi ser gerne, at alle klasser mødes af en varieret og deltagelsesorienteret skoledag. Vi bruger læringsplatformen MinUddannelse. Vi har et stort vejlederkorps, hvor du kan få sparring og hjælp til at udvikle din egen undervisning og støtte dine elevers udvikling. Vi forventer, at du ønsker at involvere dig i dit team, og at du er åben for at involvere andre i dit arbejde.
Om digDu er god til relationsdannelse og en dygtig klasseleder, som kan skabe et godt og inkluderende læringsmiljø i klassen og på årgangen, i samarbejde med dit team og det
pædagogiske læringscenter. Vi forventer, at du som en naturlig del af din profil anerkender elevernes forskellige forudsætninger og kan differentiere din undervisning, så alle elever får mulighed for at udnytte deres potentiale. Du er reflekteret men også handlekraftig og en fagligt dygtig kollega med hjertet på rette sted. Du er positiv, kan motivere elever og kolleger, og du ser det tværprofessionelle samarbejde som et must i forhold til at styrke eleverne bedst muligt.
Vi tilbyderSom lærer på Rosengårdskolen bliver du en del af en stærk faglig og social personalegruppe med engagerede og motiverede kolleger, hvor der er gode muligheder for fælles sparring og udvikling af praksis. Du bliver tilknyttet en mentor, som vil hjælpe dig til rette på Rosengårdskolen. Er du nyuddannet, vil vi støtte dig i at finde din læreridentitet. Vi forventer ikke, du kan det hele fra en start, men at du er indstillet på at tage imod den hjælp, der er tilgængelig.
Løn- og ansættelsesvilkårLøn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen ønskes besat den 4. januar 2023.
Vil du vide mere?Yderligere oplysninger kan fås hos souschef Jakob Høj Lundgaard på 61 55 39 08. Du kan læse mere om os på Odense Kommunes hjemmeside
Det praktiskeAnsøgningsfrist er den 12. december 2022. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Stærmosegårdsvej 51
5230 Odense M
Kontaktperson
 
Adresse
5230 Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
12-12-2022
Kviknummer
LJA-84292475
Jobtype
Vikar/barsel
Fag
Øvrige Job, Lærer
Beliggenhed