Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede og udviklingsorienterede lærere til Skolen ved Bülowsvej

Skolen ved Bülowsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
03-10-2019
Kontakt
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontakt
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2019
Udløber
25-10-2019
Kviknummer
LJA-76145789
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Fransk, Håndværk og design, Idræt, Matematik

Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber, der arbejder ud fra 3 overordnede læringsvisioner:  Alle ved, hvad de lærer Alle er en del af læringsfællesskabet - Alle respekterer læringsfællesskabet.

Vi er udviklingsorienterede og blev i 2016 tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris for vores realisering af Folkeskolereformen med fokus på varieret og motiverende undervisning. Vi søger derfor først og fremmest efter medarbejderprofiler, der har lyst til at videreudvikle vores spændende skole sammen med os. Så hold dig ikke tilbage, hvis linjefagskombinationen ikke matcher 100%:
Skolens undervisningsdel er fordelt i afdelinger, hvor lærere og pædagoger er tilknyttet årgangsteams og fagfællesskaber på tværs af afdelingen. Samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende, og vi vægter derfor at vores medarbejdere;

  • har gode samarbejdsevner og stærke relations kompetencer
  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis
  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede
  • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd
  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen
 
Vi har i disse år særligt fokus på at understøtte udviklingen af den fagprofessionelle praksis tæt på praksis. I dette arbejde danner de faglige fællesskaber rammen om fælles årsplaner og løbende forberedelse i årgangene og i fagene med fokus på: Målopstilling, feedbackformer, progressionsvurderinger samt valg af undervisningsmaterialer og evalueringsmetoder. Vi søger derfor medarbejdere, der vil samarbejdet, og derigennem bidrager til det fælles ansvar for undervisningen i teamet, men også på hele skolen.
 
Vi søger en barselsvikar til mellemtrinnet samt faste lærere til indskoling og mellemtrin med linjefags- eller linjefagslignende kompetencer inden for følgende fag:

Matematik, science, dansk, engelsk, fransk, H/D og idræt
 
Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, hvoraf størstedelen benytter skolens velfungerende fritidsdel. Personalet består af ca. 120 kompetente medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får god hjælp fra årgangsteamet, og vi har Frederiksbergs bedste personaleforening.


Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Lars Westh på 2898 0591
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.
 
Ansøgningsfrist er fredag den 25.oktober kl. 12.00 og samtaler afholdes mandag den 28. oktober. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder kandidater til samtaler og ansættelse finder sted efter ansøgningsfristen.
Anvend linket, når du ansøger.
 
 
Venlig hilsen
 
Lars Westh/skoleleder
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.
 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontaktperson
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Adresse
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2019
Udløber
25-10-2019
Kviknummer
LJA-76145789
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Fransk, Håndværk og design, Idræt, Matematik
Beliggenhed