Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede og udviklingsorienterede lærere til Skolen ved Bülowsvej

Skolen ved Bülowsvej

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
29-01-2019
Kontakt
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontakt
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-01-2019
Udløber
19-02-2019
Kviknummer
LJA-70180794
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk, Fransk, Håndværk og design, Madkundskab, Matematik, Tysk

Engagerede og udviklingsorienterede lærere til Skolen ved Bülowsvej
 
Vi er en velfungerende skole med fokus på læring og trivsel hos både børn og voksne. Det sikrer vi gennem faglig og pædagogisk sparring, medinddragelse på alle niveauer og et fælles ønske om at indgå i meningsfulde professionelle fællesskaber, der arbejder ud fra 3 overordnede læringsvisioner:  Alle ved, hvad de lærer Alle er en del af læringsfællesskabet - Alle respekterer læringsfællesskabet.
Vi er udviklingsorienterede og blev i 2016 tildelt Frederiksberg Kommunes innovationspris for vores realisering af Folkeskolereformen gennem motivationsbårne linjeforløb med fokus på varieret og anderledes undervisning. Vi søger derfor først og fremmest efter medarbejderprofiler, der har lyst til at videreudvikle vores spændende skole sammen med os. Så hold dig ikke tilbage, hvis linjefagskombinationen ikke matcher 100%:
Skolens undervisningsdel er fordelt på 3 afdelinger, hvor lærere og pædagoger er tilknyttet årgangsteams og fagfællesskaber på tværs af afdelingen. Samarbejdet er karakteriseret ved at være tæt, professionelt og nærværende, og vi vægter derfor at vores medarbejdere:

  • har gode samarbejdsevner og stærke relationskompetencer

  • er fagligt kompetente og nysgerrige på egen praksis

  • er pædagogisk engagerede og udviklingsorienterede

  • er selvstændige og kan træffe kvalificerede beslutninger på egen hånd

  • bidrager positivt og anerkendende til arbejdsglæden i teamet og på skolen

 
Vi gentænker i disse år skolens Pædagogiske Lærings-Center, så vores vejledere og didaktiske vejvisere få de bedste muligheder for at understøtte udviklingen af den fagprofessionelle praksis tæt på praksis. De faglige fællesskaber danner rammen om fælles årsplaner og løbende forberedelse i årgangene med fokus på: Målopstilling, feedbackformer, progressionsvurderinger samt valg af undervisningsmaterialer og evalueringsmetoder. Vi søger derfor medarbejdere, der vil samarbejdet, og derigennem bidrager til det fælles ansvar for undervisningen i afdelingen.
 
Vi søger lærere til indskoling, mellemtrin og udskoling med linjefags- eller linjefagslignende kompetencer indenfor følgende fag:

Matematik, dansk, engelsk, tysk, fransk, madkundskab samt håndværk og design.
 
Skolen ved Bülowsvej er centralt beliggende på Frederiksberg og har knap 1000 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse, hvoraf størstedelen benytter skolens velfungerende fritidsdel. Personalet består af ca. 120 kompetente medarbejdere, der har stor lyst og vilje til at gå nye veje. Vi har en uhøjtidelig omgangsform, hvor dialog og gensidig tillid er grundlaget for arbejdet. Nyansatte får god hjælp fra årgangsteamet, og vi har Frederiksbergs bedste personaleforening.
 
Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Lars Westh på 2898 0591
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og privat straffeattest ved ansættelse i Frederiksberg Kommune.
 
Ansøgningsfrist er tirsdag d. 19.februar kl. 12.00, men vi gør opmærksom på, at vi også løbende indkalder kandidater til samtale, når de rette er fundet. Samtaler afholdes torsdag den 21.februar og mandag den 25.februar og ansættelse finder sted umiddelbart efter.
Anvend linket, når du ansøger.
 
Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener ca. 105.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

AOF Center Sydjylland

FOLKELIGT OPLYSNINGS FORBUND
Virksomhedsinformation
Skolen ved Bülowsvej
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Tlf
38210580
Kontaktperson
Lars Westh
Tlf
2898 0591
Adresse
Fuglevangsvej 5
1962 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-01-2019
Udløber
19-02-2019
Kviknummer
LJA-70180794
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Engelsk, Fransk, Håndværk og design, Madkundskab, Matematik, Tysk
Beliggenhed